Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот groti » 06 яну 2025 11:06

NOMER14 написа:Всичките псевдо треньорчета от чужбина, които се изредиха и продължават да се учат на българските отбори са на нивото на нашите, но са чужденци. Малко са нашите, които ги превъзхождат - Мъри, Стойчо, Любо, но пък те бяха големи футболисти, играли в големи първенства и отбори.
Пак да попоитам кой трябваше да дойде треньор?

Джуджето или Супата...Сериозно. Бих ги видял като треньори на Левски. Опаки темерути, ама знаят как да подреждат и надъхват играчите. Иначе тренера на Бирое.. Забравих му името - също поназнайва професията. Все се чудя дали Цанко Цветанов не е попил нещо от Мъри и дали би се навил да работи със Сираков (съмнявам се) или пък Саид защо не успяха да го вземат толкова време? Ние ли не го искаме, той ли не иска нас? Не е толкова зле положението ако не ни беше толкова лоша репутацията.
110 години любов!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 яну 2025 12:02

metodito написа:Отзад напред. "Много впечатлен" от Генчев не съм бил. Оптимистично настроен? Разбира се, че съм оптимистично настроен за всеки нов треньор. За Генчев продължавам да смятам, че е интелигентен и работлив, но футболът му не е за "Левски" (а и той не съм сигурен дали знаеше какво иска).
Относно другото, аз заради това написах, че не знам дали не е от треньорите-времянки. При положение, че е водил резервите на Виляреал, там е бил сигурно такъв случай. Ама не са извикали за тая работа 5Кolio или Стоев. Това са клубове с организация сериозна. И всяко решение е мотивирано и вземано не еднолично. Статистиката срещу кого, koisa? :lol: Начело на Удинезе срещу Ювентус, Лацио, Милан и Аталанта? В Бетис и Виляреал статистиката му срещу Барса, Валенсия, Севиля и Реал ли? Тази ли статистика? Като почнете да ги пишете тея глупости само и само да сте наопаки.
Просто коментирах колко негативни мнения има. Па знам ли?! Треньорите тук може да са по-добри от Серия А, Сегунда и Ла Лига.

Цялостната статистика на кариерата му, metodito! А, не отделни мачове. Уволняван заради слаби резултати... Не пиша нищо, за да бъда наопаки. Просто това назначение не ми вдъхва грам доверие и не ме кара да имам никакви очаквания различни от пореден провал. Дано да греша! Вече написах, че се надявам да ни обори с добра игра и добри резултати. Това на всеки наш треньор бих го пожелал. Нито съм против треньора, нито ще тръгна да му искам оставката след първия лош мач. Няма как всички да сме на едно мнение. Аз виждам поредния треньор, с когото скъпото ни ръководство ще си избърше задните части в края на пролетта или началото на лятото.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 яну 2025 12:05

"Когато се свързахме с него, бяхме сигурни, че това е човекът, с когото ще градим нашия футболен проект“, каза още мажоритарният собственик."

Дано мажоритаря, държи на думите си и през май месец, когато ще се броят пилците т.е. точките.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 яну 2025 12:19

като цяло човекът прави впечатление на възпитан и интелигентен. Аз лично съм скептик, но му пожелавам успех. Мисля, че е редно след като вече е треньор на Левски да му се даде шанс и време.
110 години любов!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 06 яну 2025 12:36

Главен Мажоритар на републиката:
„Аз съм бил директор на Люпко Петрович и Славолюб Муслин, като те оставиха голяма следа в Левски. Пожелавам на Хулио да ги задмине. Сигурен съм, че Веласкес ще изпълни своя договор и мисля, че вероятно и ще го продължим“.
dsport

Вече съм спокоен. Щом Мажоритаря смята, че ще го изпълни и даже продължи, съм сигурен, че края в края на сезона ще търсим новия бушон.
Следващия може да бъде Хулио Иглесиас. Поне ще привлечем застаряващата женска аудитория.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 06 яну 2025 12:54

Ето го и другия силно интелигентен капацитет и директор:

„Разделихме се със Станислав Генчев не заради победите, а заради начина на игра. Станислав Генчев е минало за Левски“, каза Боримиров на първата пресконференция на новия старши треньор Хулио Веласкес, наследник на гореспоменатия Генчев.
dsport

Тия двамата с Мажоритаря да не са ги правели на калъп? Едни и същи думи използват. След като Рибаря стана минало, сега същото говорят и за Генчев.
Нямам търпение подобни думи да бъдат използвани и за сегашното ръководство на Левски! Амин!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 06 яну 2025 13:00

През последните 2-3дни развихрилата се полемика отностно новият треньор доказва че живеем в страната на омразата. Там където няма разликамежду това да имаш смъртен враг и това да имаш опонент. В страната на омразата ние мразим всичко, защото ако ние не сме първи другите ще ни преварят.
Притеснително е когато 75% тръгват с нагативна реакция само и единствено от факта че Хулио Веласкес не е бил професионален футболист и като треньор е сменил25клуба.
Опонентите смятат че страните където е работил и отбори като Удине и Селта и Валядолид са доста висока топка за нашият аршин. Да не забравяме че Сесар Луис Меноти направи Аржентина световен шампион без да е бил професионален футболист.
Както е казал класика - човек се чуди на кого да вярва на червен Петко или на бяла Рада.
Обикновенно всички се придържаме в до болка повтаряемата максима че отбор не се създава за няколко месеца и е нужно търпение, но въпреки това желаем бързи положителни резултати?
Както казваше великият Радой Ралин - " Те така е тука,който не знае: заек вълка чука, а вълка си трае."
Нека да дадем кредит на доверие на това треньорко ръководство и да правим констатации след поне два трансферни прозореца и два изиграни сезона.
За съжаление това не зависи от нас редовите фенове , а от ръководството . Същото това ръководство което е някакъв индивид на кръстоска на торен червей, кашалот и препарирана кукувица.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 яну 2025 13:19

Аржентина и аз да бях треньор щяха да ги направя световен шампион. Лесно е да си добър треньор и постигнеш успех, когато имаш класни футболисти. По тая логика Д. Пенев е най - добрия българки треньор.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 06 яну 2025 13:30

Като на всеки треньор на Левски му пожелавам успех. Дано да махне Божката като тренер на вратарите. Пома му изглежда доста добре, иберийската школа като подготовка е на топ ниво.

Дано го оставят да си направи селекцията (и да не взимат онези хюмнета от Славия) и най-ажното да ги подреди.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 06 яну 2025 13:31

groti написа:като цяло човекът прави впечатление на възпитан и интелигентен. Аз лично съм скептик, но му пожелавам успех. Мисля, че е редно след като вече е треньор на Левски да му се даде шанс и време.

Това го говореха всички и за Генчев, ама шанс и време, никога не са били в Левски. Много съм скептичен към новият, но дано обори всички хули, които получава. Малко ме съмнява, но да се надяваме, че поне от 8-мицата няма да изпаднем. Бъдеще със Сираков и Боримиров, Левски няма. Още по-малко със собственик Палмс бет.
Прогнозирам 5-6 място и на лято с нов треньор - примерно Вили Вуцов или Жадното. Ако загубим първият мач, най вероятно няма да има никой на стадиона до края на сезона.

Върни се в “Левски”