Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот noo » 06 яну 2025 10:05

Новият е бил треньор основно на слабаци, затова са такива резултатите му. Един треньор дето да е постигнал нещо, не можем да си позволим, а и той няма да иска да дойде в България.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 яну 2025 10:08

Till.Lindemann написа:
metodito написа:
koisa написа:
noo написа:Интересно ми е какви са били очакванията за треньор? Новият е бил в Испания, Италия, Португалия, Холандия (и то в първите лиги). Единият от помощниците е бил в Реал и Бенфика. И въпреки това много недоволни.
Имам чувството, че не знаете какво искате.

Май отвсякъде е бил изритан заради слаби резултати... Защо си мислиш, че в Левски ще е по-различно?
Фактът, че са му предложили договор за 1.5г. говори, че не е бил сред най-желаните варианти и също така, че ръководството не са достатъчно убедени в този си избор. Предвид това не виждам на какво отгоре някой трябва да е доволен?! Нямам нищо против с добра игра и резултати на отбора да ни накара да си посипваме главите с пепел!

Фактът, че са му предложили договор в Бетис, Виляреал, Удинезе и Сарагоса говори, че четирима спортни директори в добри клубове са видяли в него потенциал. Въпрос на гледна точка. Както писах и преди, отбори от такъв ранг често назначават "треньори-времянки", които да запълват дупката между уволнения треньор и следващия. Не знам. Как го разкрихте обаче. Евала.
Кольо, къде си? :twisted: Защо ни остави???

Не е станал шампион нито в Серия А, нито в Ла Лига? Че за какъв ни е такъв? Абе, луд умора няма.

Като не бие първия официален мач Лудогорец и отпадне от Морето, какво ще мислиш тогава?
Кой тогава ще е лудият?
Тези, които отсега знаят, че този треньор няма да направи нищо, или тези, които все чакат чудото и то все не идва и накрая стигат до същите изводи като първите, ама след 6 месеца закъснение?
Ти наистина ли вярваш, че треньор, който за последните 4 години е сменил 6 отбора, е качествен?
Методи, качествените треньори сменят 6 отбора за 10-15 години и в един клуб карат по 2-3 сезона.
А не сменят по 3 отбора на сезон.
Погледни хубаво статистиката на Веласкес, на 43 год с 25 клуба зад гърба си.
И в нито един клуб не е спечелил нищо значимо.
Защо при нас очакваме да направи фурор?!
Искаме изведнъж Ладата да стане BMW.
Роденият да пълзи, да лети не може!

Не, че нещо, ама смяташ ли, че има треньор (изключаем сръбската пияница), които могат да отстранят морето и да бият Разград в този момент и то при първи мачове? И Станимир Стоилов не може да го постигне това. Само Петрович, който пикае футбол можеше да го постигне това..
Аз също смятам, че шансът този да постигне нещо в Левски е минимален, но реалностите са такива. И с Генчо, и с тоя е нормално да загубим и двата мача. Нямам вяра нито в мажоритаря, нито в гърбавия, нито в ортака на Таки, но се надявам Амадор да изненада цяла България.
110 години любов!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 яну 2025 10:22

metodito написа:Фактът, че са му предложили договор в Бетис, Виляреал, Удинезе и Сарагоса говори, че четирима спортни директори в добри клубове са видяли в него потенциал. Въпрос на гледна точка. Както писах и преди, отбори от такъв ранг често назначават "треньори-времянки", които да запълват дупката между уволнения треньор и следващия. Не знам. Как го разкрихте обаче. Евала.

Не е станал шампион нито в Серия А, нито в Ла Лига? Че за какъв ни е такъв? Абе, луд умора няма.

Дали са видели потенциал в него тези четирима директори, или са го взели за запълване на дупката няма как да знаем. Но щом навсякъде се е провалил, значи тези спортни директори имат черни точици в тефтерите след неговото назначение.

Къде точно видя да съм разкрил треньора? Коментирам според статистиката и информацията за него. Не е нужно да е печелил Ла Лига или Серия А, но е важно треньора на Левски да има шампионски манталитет и знания, които да придаде на футболистите.

Това, че е бил в подобни отбори не го прави автоматично супер треньор. Ако беше така, нямаше да стои толкова дълго без работа. Дали някои турски, гръцки, хърватски, чешки, полски и т.н. отбори нямаше да са го прилапали отдавна?

Смятам, че имам право да съм скептично настроен към това треньорско назначение...

П.С. Само да ти каже, че тези, които в началото сте много впечатлени и оптимистично настроени, после първи почвате да ги гоните... Както беше с Генчев.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 яну 2025 10:39

За да не се превърне на журналята лъжата в истина, да уточним нещо.
Да, новият треньор е на 43 години. Не е бил футболист и първите му допири с футбола са като нещо като треньор в неизвестни махленски отбори на деца, после в B и С отбори в долните дивизии. От 2012 вече е треньор на първи отбори и е сменил десетина. На припсовите гръцкото поляче има сходно досие, задържал се е само във Верея и Банско 2 години - отбори, които се пръкнаха от нищото и вече не съществуват. Задържа се и в Бирое и ЛОКО Пд с една цел - да им подарява точки на оранджавите. Генчев за седем години сменя седем отбора, единия няколко пъти. Разград всяка година сменя треньор, някои години и по два. Югославските маймуняци, идвали в мутренските отбори са били треньори в техните държави. Колко? Може би 2-3 треньори от идвалите в България са били в държави, които са били световни шампиони. Пардю не го броим.

Запомнете го това, за да не повтаряте на журналята-мисирки опрката, че сме играли с юношки, щото техният Турицов НАРОЧНО не вкара дузпата. Колко ли му платиха?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2025 10:45

koisa написа:
metodito написа:Фактът, че са му предложили договор в Бетис, Виляреал, Удинезе и Сарагоса говори, че четирима спортни директори в добри клубове са видяли в него потенциал. Въпрос на гледна точка. Както писах и преди, отбори от такъв ранг често назначават "треньори-времянки", които да запълват дупката между уволнения треньор и следващия. Не знам. Как го разкрихте обаче. Евала.

Дали са видели потенциал в него тези четирима директори, или са го взели за запълване на дупката няма как да знаем. Но щом навсякъде се е провалил, значи тези спортни директори имат черни точици в тефтерите след неговото назначение.

Къде точно видя да съм разкрил треньора? Коментирам според статистиката и информацията за него. Не е нужно да е печелил Ла Лига или Серия А, но е важно треньора на Левски да има шампионски манталитет и знания, които да придаде на футболистите.

Това, че е бил в подобни отбори не го прави автоматично супер треньор. Ако беше така, нямаше да стои толкова дълго без работа. Дали някои турски, гръцки, хърватски, чешки, полски и т.н. отбори нямаше да са го прилапали отдавна?

Смятам, че имам право да съм скептично настроен към това треньорско назначение...

П.С. Само да ти каже, че тези, които в началото сте много впечатлени и оптимистично настроени, после първи почвате да ги гоните... Както беше с Генчев.

Отзад напред. "Много впечатлен" от Генчев не съм бил. Оптимистично настроен? Разбира се, че съм оптимистично настроен за всеки нов треньор. За Генчев продължавам да смятам, че е интелигентен и работлив, но футболът му не е за "Левски" (а и той не съм сигурен дали знаеше какво иска).
Относно другото, аз заради това написах, че не знам дали не е от треньорите-времянки. При положение, че е водил резервите на Виляреал, там е бил сигурно такъв случай. Ама не са извикали за тая работа 5Кolio или Стоев. Това са клубове с организация сериозна. И всяко решение е мотивирано и вземано не еднолично. Статистиката срещу кого, koisa? :lol: Начело на Удинезе срещу Ювентус, Лацио, Милан и Аталанта? В Бетис и Виляреал статистиката му срещу Барса, Валенсия, Севиля и Реал ли? Тази ли статистика? Като почнете да ги пишете тея глупости само и само да сте наопаки.
Просто коментирах колко негативни мнения има. Па знам ли?! Треньорите тук може да са по-добри от Серия А, Сегунда и Ла Лига.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2025 10:49

groti написа:
metodito написа:
groti написа:
metodito написа:
groti написа:Достанич 2.0

Нещо ми се губи, но Достанич май нямаше във визитката Бетис, Виляреал, Удинезе и Сарагоса... Има такива треньори за запълване на дупки - от стария до новия треньор. Сещам се за един Мендилибар, който сега е на Олимпиакос. Той беше специалист по спасяване на изпадащи отбори.

Визирах колко се задържа на едно място.
Достанич 2 и Божката Митрев.. Явно Пеераско и Борето са ударили дъното. Язък за Дарко, че им се върза

Това не е гаранция за провал. Както посочих, виж на Мендилибар визитката - [strike]за 12 години[/strike]- 10 клуба: не мога да смятам - за 22.
https://int.soccerway.com/coaches/jose- ... ar/110794/
Но това за Божката е трагично.

Факт.. Да не говорим преди гърците статистиката на спечелените точки Мендилибар не е никак впечатляваща. Е, дано нашият да се окаже не Достанич 2, а Мендилибар 2

Дано. Иначе аз следя с интерес кариерата на Менди от няколко години. И смятам, че правеше чудеса с един малък клуб като Ейбар. От няколко години гледам Сегунда, главно заради бетовете.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 яну 2025 10:53

Няколко са успешните треньорите, които не са играли професионално футбол. Това са Маурицио Сари, Вангер, Моуриьо и Рангник. Следователно вероятността Хулио да бъде успешен треньор в Левски е по - малка от колкото успешен. Но все пак му желая успех и дано за доброто на клуба ме опровергае.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 яну 2025 10:55

Всичките псевдо треньорчета от чужбина, които се изредиха и продължават да се учат на българските отбори са на нивото на нашите, но са чужденци. Малко са нашите, които ги превъзхождат - Мъри, Стойчо, Любо, но пък те бяха големи футболисти, играли в големи първенства и отбори.
Пак да попоитам кой трябваше да дойде треньор?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 яну 2025 10:57

realno написа:Няколко са успешните треньорите, които не са играли професионално футбол. Това са Маурицио Сари, Вангер, Моуриьо и Рангник. Следователно вероятността Хулио да бъде успешен треньор в Левски е по - малка от колкото успешен. Но все пак му желая успех и дано за доброто на клуба ме опровергае.

Но малко са и великите футболисти, станали успешни треньори. Сещам се за Кройф, който без Стоичков нямаше да е това, а и Ицата навреме се усети, че не е за тая работа.

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 06 яну 2025 10:59

Мрън, мрън, мрън... Мажоритаря го командва жена му, мрън, мрън, мрън ... Боримиров и Йовов не стават щото са от ГЕРБ, мрън, мрън, мрън.... в Анадола знайте ли какъв футбол се играе и как всички спецове ходят с тефтери, за да си водят записки, за това как се лови риба в мътна вода!!!
Новият тренер е млад -ауу проблем, сменил много отбори и то в реномирани първенства- аууу леле ужас, статистиката му не ни харесва - майко мила, Татко Карло и Моу напираха да стават старшии на Левски ама Милото не ги хареса...
Ниска топка в коментарите колеги!
форумът е заприличал на седянка пред блока, където старите моми само одумват младите каки :)
Левски това е България

Върни се в “Левски”