Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Украинци искат Мазир Сула : https://varnautre.bg/2025/01/05/638453- ... wtq4kSWHrw
Чудно ми е кои ще да са следните играчи:
''Имаме трудности с един-двама, които не искат да си тръгват, но ние имаме желание да се разделим с тях.''
Предполагам единият ще е Пашеко и това ще е безкрайно закъсняла раздяла. Но ако Сула е другият то това ще си е сериозна загуба.
За Калкан лошо наистина, че чак лятото ще е готов. От думите на Илиев след последния мач и сега при подновяване на тренировките става ясно, че ще се разчита Брено и Начо да покажат своите качества. Щом Панов ще се започне подготовка до 3 седмици то най-вероятно ще изпусне първите мачове началото на Февруари, но предполагам, за Купата ще е готов. Странно решение, че няма да му се търси заместник - не е първа младост и трябва да се мисли за бековете. Ако следва Виктор да бъде продаден лятото (надявам се, защото му е време да играе в чужбина и да се развива) оставаме с Дани Мартин, Дончев и Панов, което си е рисково.
Двамата върнати от наем са Златев и Александър Веселински, който прекара есента в Спортист Своге. Надявам се да покажат хъс и желание и да си заслужат мястото както Берк. Милушев и Василев най-вероятно ще бъдат пратени под наем някъде, а с втория може и да се търси раздяла.
''Имаме трудности с един-двама, които не искат да си тръгват, но ние имаме желание да се разделим с тях.''
Предполагам единият ще е Пашеко и това ще е безкрайно закъсняла раздяла. Но ако Сула е другият то това ще си е сериозна загуба.
За Калкан лошо наистина, че чак лятото ще е готов. От думите на Илиев след последния мач и сега при подновяване на тренировките става ясно, че ще се разчита Брено и Начо да покажат своите качества. Щом Панов ще се започне подготовка до 3 седмици то най-вероятно ще изпусне първите мачове началото на Февруари, но предполагам, за Купата ще е готов. Странно решение, че няма да му се търси заместник - не е първа младост и трябва да се мисли за бековете. Ако следва Виктор да бъде продаден лятото (надявам се, защото му е време да играе в чужбина и да се развива) оставаме с Дани Мартин, Дончев и Панов, което си е рисково.
Двамата върнати от наем са Златев и Александър Веселински, който прекара есента в Спортист Своге. Надявам се да покажат хъс и желание и да си заслужат мястото както Берк. Милушев и Василев най-вероятно ще бъдат пратени под наем някъде, а с втория може и да се търси раздяла.
Аз също се замислих кои ли са двамата, на които Илиан не разчита в бъдеще... и си отговарям, че единият е вероятно наистина Пашеко. В последните поредни победни двубои не записа нито минута игрово време.
Кой ли е втория обаче ?!! Може би Начо, който от Октомври насам също (основателно според мен) не получава игрови минути. В мача с Кюстендил му бе даден шанс, за да покаже че заслужава... и това беше...
Аз също се замислих кои ли са двамата, на които Илиан не разчита в бъдеще... и си отговарям, че единият е вероятно наистина Пашеко. В последните поредни победни двубои не записа нито минута игрово време.
Кой ли е втория обаче ?!! Може би Начо, който от Октомври насам също (основателно според мен) не получава игрови минути. В мача с Кюстендил му бе даден шанс, за да покаже че заслужава... и това беше...
-
ShooterMan
- Контакти:
Аз си спомням, че около напускането на Ренан Ариаш Илиан каза, че Начо напипвал ритъма и се аклиматизирал....Не вярвам да се лиши и от Начо, ще останем без опции - Васката, Дани (а те са на годинки), Берк (той тепърва почна да се появява, но далеч не е титуляр), а Веселински (той даже официален мач няма). Чак толкова да рискува Илиан не вярвам, макар, че Берк даде ясно да се разбере, че го чака голямо бъдеще. Радвам се за връщането на Ники Златев, аз никога не съм бил фен на Пашеко. Нито пък на Ренан бях фен. От напускащите само за Кешеру съжалявам съвсем нормално, но Илиан пък каза, че Брено трябвало да покаже потенциала си. Илиан не говори случайни неща. Ако се сетим как Алекс и Матеус Машадо избухнаха след 6 месеца до 1 г. престой - то и Брено и Начо могат. А аз очаквам и страхотно високо ниво от Дуду - който беше класа без никаква аклиматизация, да си представим какво може след като мине този 6 месечен "бразилски" период при него, както и при Уеслен, но особено много надежди възлагам на Дуду. Колкото до Сула - мисля, че има договор до 2026 г., преподписа 2024 края за 2 г., нещо информацията не е точна. Какъвто и да е случая - Сула не бива да се бара! Димитър Тонев е нов, тепърва ще видим какво може и не може, но Сула може много и е основен футболист в битката за среброто и Купата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Мазир Сула преподписа през Август'2023г., т.е. през лятото тази година договорът му изтича (ако приемем че е преподписал за още две години). Вероятността да му предложат по-добри условия от друг клуб е голяма, което почти сигурно означава, че ще доиграе сезона и ще напусне през лятото като свободен агент, т.е. без пари. Да видим дали обаче украинците няма да заплатят трансферна сума и да го привлекат още сега... както това примерно се случи с Алекс Фернандес миналата година.
Дано не се случи, че намирането на негов заместник си е трудна задача.
Кои всъщност са двамата, които не искат да си тръгват... а имаме желание да се разделим ... ?!!
Кои всъщност са двамата, които не искат да си тръгват... а имаме желание да се разделим ... ?!!
#10 Mazire Soula - Contract expires: Jun 30, 2025
https://www.transfermarkt.com/mazire-so ... ler/504298
https://www.transfermarkt.com/mazire-so ... ler/504298
Групата:
Вратари: Пламен Илиев, Християн Славков, Денислав Стойчев и Антоан Манасиев
Защитници: Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Георги Венциславов, Димитър Павлу, Константин Грахльов, .
Полузащитници: Васил Панайотов, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Костадинов, Едгар Пашеко, Начо Паис, Мартин Милушев, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев, Димитър Тонев, Николай Златев, Кристиян Михайлов.
Нападатели: Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тейшейра.

Вратари: Пламен Илиев, Християн Славков, Денислав Стойчев и Антоан Манасиев
Защитници: Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Георги Венциславов, Димитър Павлу, Константин Грахльов, .
Полузащитници: Васил Панайотов, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Костадинов, Едгар Пашеко, Начо Паис, Мартин Милушев, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев, Димитър Тонев, Николай Златев, Кристиян Михайлов.
Нападатели: Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тейшейра.

Nobody007 написа:Мазир Сула преподписа през Август'2023г., т.е. през лятото тази година договорът му изтича (ако приемем че е преподписал за още две години). Вероятността да му предложат по-добри условия от друг клуб е голяма, което почти сигурно означава, че ще доиграе сезона и ще напусне през лятото като свободен агент, т.е. без пари. Да видим дали обаче украинците няма да заплатят трансферна сума и да го привлекат още сега... както това примерно се случи с Алекс Фернандес миналата година.
Аз не мисля че Илиан иска да се разделя точно с Мазир, той му е основен играч. Със сигурност ще се опитат да му удължат договора, а дали това ще се случи е друг въпрос. Единият който искаме да освободим вероятно е Пашеко, а гледайки групата ни предполагам другия е между Велислав и Начо. От друга страна не знам пък какъв ще е толкова бюджета дето ще се олекоти при освобождаване на Вили та да привличаме нов футболист. До старта има немалко време и вероятно ще се случат не едно и две неща в селекцията ни.
Аз си мисля, че единият е Пашеко (сто на сто без коментари).
А за Сула съм сигурен, че ръководството иска да изкара някакви манги от негов зимен трансфер, защото договорът му изтича юли. Обаче на футболиста не му се ходи в Украйна заради войната.
Тонев е взет точно за заместник на Сула, няма какво да се лъжем!
Големият проблем на Сула е в завършващият му удар. Това всичко го знаем, там е проблема.
Ако Сула си имаше завършващ удар (трябва да се отчете, че си е доказан подавач поне на ниво Фбет лига), то сега щеше да си е в Лига2 на Франция без проблем, за Лига1 съм скептик - там футбола си е друга бира!
П.с.: Последната новина от Украйна е, че трансфера на Мухарем Яшари от украинският ЛНЗ в ЛАСК Австрия е пропаднал. така че Сула няма как да поеме в посока към ЛНЗ! https://www.ua-football.com/ukrainian/t ... chnik.html
А за Сула съм сигурен, че ръководството иска да изкара някакви манги от негов зимен трансфер, защото договорът му изтича юли. Обаче на футболиста не му се ходи в Украйна заради войната.
Тонев е взет точно за заместник на Сула, няма какво да се лъжем!
Големият проблем на Сула е в завършващият му удар. Това всичко го знаем, там е проблема.
Ако Сула си имаше завършващ удар (трябва да се отчете, че си е доказан подавач поне на ниво Фбет лига), то сега щеше да си е в Лига2 на Франция без проблем, за Лига1 съм скептик - там футбола си е друга бира!
П.с.: Последната новина от Украйна е, че трансфера на Мухарем Яшари от украинският ЛНЗ в ЛАСК Австрия е пропаднал. така че Сула няма как да поеме в посока към ЛНЗ! https://www.ua-football.com/ukrainian/t ... chnik.html
-
ShooterMan
- Контакти:
Междудругото завършващия удар на Сула може да е слабото му звено, но пък точно този аспект мисля е доста силна страна на Димитър Тонев. Нека се сетим какъв гол ни заби на Тича с удар извън наказателното, и други голове има с удари отдалеч, даже мисля, че си е майстор в този аспект и ако Илиан го развие то може да се окаже супер попадение, може да надмине и Сула накрая.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.