Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Напомнете ми следващия път като почувствам оптимизъм да си затварям човката. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Напомнете ми следващия път като почувствам оптимизъм да си затварям човката. :lol:
Имам обяснение за провалите на Челси. След добрият им старт реших от любопитсво да им изгледам 2/3 мача. И естествено в тези те нямат победи.
-
CapitanePuyol
miro_rz написа:miro_rz написа:След 27 години видях и такава дузпа. Човека нарочно си удари главата в неговата…
https://sportal.bg/news-2025010501031467093
“Сър” Артета като мен.
Нищо, скачаме за требъл, ШЛ, ФА и КнЛ.
Виждали сме и по-смешни дузпи да се дават. За мен си остава 50/50.
Рашка капут, Буданов салют ! 
rhaegar написа:Напомнете ми следващия път като почувствам оптимизъм да си затварям човката. :lol:
Не се терзай толкова,явно висшата лига е прекалено висша цел за вас в този ви вид.Дори аз имах някакви очаквания през последните няколко сезона да позная някой от важните ви мачове,но явно ще трябва да разваляте магии :) :) :)
- rebelheartous
- Контакти:
Plovdiv_1926 написа:Нюкасъл ще влязат в четворката, от както Хауи си оправи грешките и върна Гордън отляво заедно с Тонали дефанзивен, влязоха в страшна серия. Гордън, ако си играеше отляво от началото на сезона, щеше да гони накрая 15 гола и още толкова асистенции, а Исак е във формата на живота си. Да му мислят другите там, които влязоха в игрова дупка.
Не е заради Тонали точно. Просто спряха да правят тъпотии от типа на 0:2 у дома с УХЮ и разни хиксове. И е нормално тогава да заредиш поредните победи и да се изкачиш. Топ играчите на сезона до момента са Бруно (на първо място), Исак и Гордън. Също btw с правилния вратар (Дубравка) допуснатите голове понамаляха. Та като събереш накуп тези няколко фактора и възходът идва.
yulkata написа:Тотнъм са с множество липсващи,но и като играеха бяха неузнаваеми.Ако загубят и този мач според мен сезона е провал.
На Тотнъм 3-4 от играчите за първи път ги чувах (Не е и като да ги следя много де, а и не е нужно – все пак Тотнъм :mrgreen: ). Но дори преди са имали доста по-класна единайсеторка от това, което е сега. Смисъл гледам, че имат някакви трансфери от Дженоа, бате... Няколко трети резерви в Юве (тях поне са ми познати). Еми все ще са си средняк така. :oops:
За 5 см. сняг искали да отложат мача. Спецовете от България да им обяснят, че и 20 см. не са проблем и да си сложат отопление на терена.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
CapitanePuyol
То и предишният път заради някакъв вятър отложиха мача срещу Евертън...тия англичани са по-зле и от нас. 
Рашка капут, Буданов салют ! 
Баджанака живее в Ипсуич, ще му кажа да ми вземе билети. Ипсуич ме кефят както Лутан предния сезон.
Дузпа след дузпа на ''Крейвън Котидж''.