Преговорите с испанския специалист са протекли доста тежко заради завишените му финансови условия и от страната на Насо голия гАз - високите цели: Щампионска лига, Купа, и Титла!
Затова и се забави толкова време подписа.
В продължение на седмици двете страни преговаряха и накрая мъжки си стиснаха ръцете като Насо обеща да не изиграва треньорската заплатата редовно на комар и бонус при класиране в ЕКТ - 500 безплатни завъртания в Палмс Бет!
От своя страна Матадора обеща да дресира говедата само и единствено под звуците на класическо фламенго и да не изпада в по- долни дивизии. олЕ!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- damyanov1963
DoSomethingDifferent написа:Dust написа:damyanov1963 написа:Dust написа:Едно от нещата в животът ми за което съм изключително благодарен е, че по никакъв начин не ме свързва със София. Дори до там последните три години съм идвал само и единствено на 3-4 мача.
Благодаря ти за това :)
В работата има едно семейство - тя от Варна, той от Бургас, които непрекъснато се хвалят с градовете си и с морето, обаче дошли да живеят в София и създали поколение от 2 дъщери.
Как да го разбирам това?
В нито един момент не ми е минало през главата да хваля едно и да оплювам друго населени места. Всички си имат своите плюсове и минуси, а и хората сме различни и ако на едни не им харесва едно, на други им харесва същото. Камъкът си тегне на место и водата е сладка там където извира.
А мина ли ти, че може би си от Левски?
И какво, ако е от Левски, забранено ли е, или вие припоците още живеете с времето, когато мбалев нареждаше кой от кой отбор да е.
В случая на вас ви се вижда левскар всеки, който не хвали цска-софия. Бил съм в Ловеч на почти всеки мач на Левски. Преди един такъв се разхождахме една група по пешеходната зона в центъра и срещнахме едно момче с разкопчан анцуг на Литекс и под него фланелка на Левски. Разминахме се само с погледи, без да си кажем нищо.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
CapitanePuyol
Аз така и не разбрах с какво точно беше толкова лош Генчев, та се наложи да си тръгне. От престоите му в Лудогорец останах с добри впечатления, особено есента на 2019г. и разгромните победи над ЦСКА Москва и Ференцварош в Лига Европа. Всъщност и сега той оставя Левски в добро изходно положение за новия треньор като продължава и за Купата. Ако не бяха издънките срещу Септември и Берое дори щеше да си е твърдо 2ри само на няколко точки от Лудогорец. 
С тоя новия испански анонимник по-скоро нещата ще се влошат. Определено Генчев трябваше да си изкара сезона до края.
С тоя новия испански анонимник по-скоро нещата ще се влошат. Определено Генчев трябваше да си изкара сезона до края.
Рашка капут, Буданов салют ! 
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:Dust написа:damyanov1963 написа:Dust написа:Едно от нещата в животът ми за което съм изключително благодарен е, че по никакъв начин не ме свързва със София. Дори до там последните три години съм идвал само и единствено на 3-4 мача.
Благодаря ти за това :)
В работата има едно семейство - тя от Варна, той от Бургас, които непрекъснато се хвалят с градовете си и с морето, обаче дошли да живеят в София и създали поколение от 2 дъщери.
Как да го разбирам това?
В нито един момент не ми е минало през главата да хваля едно и да оплювам друго населени места. Всички си имат своите плюсове и минуси, а и хората сме различни и ако на едни не им харесва едно, на други им харесва същото. Камъкът си тегне на место и водата е сладка там където извира.
А мина ли ти, че може би си от Левски?
И какво, ако е от Левски, забранено ли е, или вие припоците още живеете с времето, когато мбалев нареждаше кой от кой отбор да е.
В случая на вас ви се вижда левскар всеки, който не хвали цска-софия. Бил съм в Ловеч на почти всеки мач на Левски. Преди един такъв се разхождахме една група по пешеходната зона в центъра и срещнахме едно момче с разкопчан анцуг на Литекс и под него фланелка на Левски. Разминахме се само с погледи, без да си кажем нищо.
Ако си признае, че е от Левски, ще заслужи моето уважение.
Трябваше да си пуснете по един език.
Do Something Different!
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
Хулио може да се окаже попадение, ако му дадат шанс.
Аз съм му фен.
Аз съм му фен.
Do Something Different!
Браво Насе, чудесен избор!
Тоя ще ги приключи !
Хуйлио За Лефски !

Тоя ще ги приключи !
Хуйлио За Лефски !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Да почва да тренира събличане пред камери и журналя че след първите 3 мача секБтор ще почне мошно да мучи.
Тогава Борето и Раев ще застанат плътно зад треньорския щаб
Да дадем шанс на Хулио!
Веднъж говедо - завинаги говедо!
Тогава Борето и Раев ще застанат плътно зад треньорския щаб
Да дадем шанс на Хулио!
Веднъж говедо - завинаги говедо!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
ugly bug написа:Браво Насе, чудесен избор!
Тоя ще ги приключи !
Хуйлио За Лефски !
На пича това му е деветнадесетият отбор. Мислиш ли, че му пука за нас?
Do Something Different!
-
CapitanePuyol