От доста левскари ,които пишат тук съм чел -Сложим ли тере ,аз съм чао
От един честен и достоен не съм видял да пише -Съберем ли се с числото ,аз съм чао.
Въпрос на ценности и навици.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
ElCapitan_Puyol написа:Я кво се готви тука между цура ловешка и числото... :mrgreen:За изненадващо затопляне на отношенията между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 съобщи "Блиц". Според тяхна информация скоро ще има среща между представители на клуба. На нея ще бъдат обсъдени редица теми, сред които бъдещето на двата клуба и регистрацията им през следващия сезон. Ще бъдат обсъдени и отношенията между базирания на "Българска армия" клуб и този в Бистрица.
Ето какво :
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... fer-823294
''...Треньорът на ЦСКА Александър Томаш следи развитието на сина на бившия капитан на тима Валентин Илиев – Теодор Иванов, който понастоящем е твърд титуляр в ЦСКА1948, съобщава „Мач Телеграф”.
20-годишният бранител, висок цели 187 см, игра много силно през цялата 2024 г. и предвид своята крехка възраст и футболните си качества, интересът към него започва да расте главоломно, като вече няколко клуба, предимно от Румъния, където игра баща му, са проявили интерес.
Наскоро в интервю изпълнителният директор на ЦСКА Радослав Златков заяви, че иска занапред отборът да налага млади български футболисти. „Поне за мен и без да съм специалист, трябва да бъдат налагани и български играчи. Да бъдат създавани, налагани, развивани. Обществеността трябва да е готова, че първоначално представянето им няма да бъде винаги на топниво, то ще търпи определени колебания, но в името на създаването на тези футболисти ние трябва да сме толерантни към тях“, призна Златков.
Теодор Иванов е с „червено“ ДНК, като неговия дядо – покойния Илия Вълов, е бивш вратар на ЦСКА, а баща му Вальо Илиев беше капитан на „армейците“ и един от най-силните защитници в тима през този век. Той вкара и легендарен гол за паметната победа над действащия европейски шампион Ливърпул с 1:0 на „Анфийлд“ преди 19 години.
Самият Теодор вече е бил в школата на ЦСКА, но като много малък отива в Италия, където рита за юношите на Верона и Тернана. През 2022 г. идва в ЦСКА 1948, като до момента има записани 35 мача за отбора от Бистрица, 4 от които на много високо ниво в Лигата на конференциите...''
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- damyanov1963
vlong написа:От доста левскари ,които пишат тук съм чел -Сложим ли тере ,аз съм чао
От един честен и достоен не съм видял да пише -Съберем ли се с числото ,аз съм чао.
И к'во като го напише? Забрави ли им декларациите на "винаги верните" преди да се сменят с Литекс?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:vlong написа:От доста левскари ,които пишат тук съм чел -Сложим ли тере ,аз съм чао
И к'во като го напише? Забрави ли им декларациите на "винаги верните" преди да се сменят с Литекс?
Нали затова съм написал,,ценности и навици,.Ей,го и новия шут Томаш и той седнал да приказва за хамелеони,ама защо пък това животно,което е популярно с това ,че си сменя цвета?
Кои са тези хамелеони в Бг футбол ,които са си сменили цвета ?
САМО ЛЕВСКИ!
- damyanov1963
На мен ще ми е по интересна реакцията на Цеката :)
Тиретаджийте вече си ги знаем.
Тиретаджийте вече си ги знаем.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Редки мозъчни искри по-горе..
Остава само Сисито да се появи и борбата за Нобелова награда ще е безмилостна.

Остава само Сисито да се появи и борбата за Нобелова награда ще е безмилостна.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
1palq4o1 написа:ElCapitan_Puyol написа:Я кво се готви тука между цура ловешка и числото... :mrgreen:За изненадващо затопляне на отношенията между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 съобщи "Блиц". Според тяхна информация скоро ще има среща между представители на клуба. На нея ще бъдат обсъдени редица теми, сред които бъдещето на двата клуба и регистрацията им през следващия сезон. Ще бъдат обсъдени и отношенията между базирания на "Българска армия" клуб и този в Бистрица.
Ето какво :
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... fer-823294
''...Треньорът на ЦСКА Александър Томаш следи развитието на сина на бившия капитан на тима Валентин Илиев – Теодор Иванов, който понастоящем е твърд титуляр в ЦСКА1948, съобщава „Мач Телеграф”.
20-годишният бранител, висок цели 187 см, игра много силно през цялата 2024 г. и предвид своята крехка възраст и футболните си качества, интересът към него започва да расте главоломно, като вече няколко клуба, предимно от Румъния, където игра баща му, са проявили интерес.
Наскоро в интервю изпълнителният директор на ЦСКА Радослав Златков заяви, че иска занапред отборът да налага млади български футболисти. „Поне за мен и без да съм специалист, трябва да бъдат налагани и български играчи. Да бъдат създавани, налагани, развивани. Обществеността трябва да е готова, че първоначално представянето им няма да бъде винаги на топниво, то ще търпи определени колебания, но в името на създаването на тези футболисти ние трябва да сме толерантни към тях“, призна Златков.
Теодор Иванов е с „червено“ ДНК, като неговия дядо – покойния Илия Вълов, е бивш вратар на ЦСКА, а баща му Вальо Илиев беше капитан на „армейците“ и един от най-силните защитници в тима през този век. Той вкара и легендарен гол за паметната победа над действащия европейски шампион Ливърпул с 1:0 на „Анфийлд“ преди 19 години.
Самият Теодор вече е бил в школата на ЦСКА, но като много малък отива в Италия, където рита за юношите на Верона и Тернана. През 2022 г. идва в ЦСКА 1948, като до момента има записани 35 мача за отбора от Бистрица, 4 от които на много високо ниво в Лигата на конференциите...''
Той Томаш може да следи и сина на Йовов :) Това какво общо има :)
Общо взето статия написана във вид който е много интересен в периода когато няма мачове и всеки би я прочел.
Весели празници.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
peliforewer
- Контакти:
Четиво за размисъл, кой разбрал, разбрал...https://www.mediapool.bg/za-10-godini-n ... 66533.html
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...