metodito написа:Мнозина не ме разбират тук. Не ме разбират и офлайн. Сериозно обмислям да потърся интелектуално убежище. Тамбукту е една от дестинациите, които обмислям. Понеже страната (забележете, че политкоректно избягвам "държавата"), в която се родих, днес е друга. Няма нищо общо, като народ. Само пълен олигофрен би ми ме обвинил в съпричастност към партии и режими. Времето беше такова и възпитанието и средата ми, че аз израснах апартиен. Даже по-скоро антипартиен. Вместо да заличим от паметта на страната думата "партиЯ", днес ние имаме "партиИ". Мултипъл пенетрейшън. Та искам да ви питам обективно да кажете. Според вас думите на Георги Аспарухов за "една страна" и "един отбор" според вас излезли на някой промит и пропагиндистки мозък ли са според вас или не? Според мен е по-скоро второто. Забележете "по-скоро". Като човек, който нарежда Гунди до най-светлите личности в историята на България, не изптитвам съмнение Но човек трябва да допуска, че греши. Та, много неща, особено младите ще си обяснят за "преди" и "сега", ако отговорят за себе си на този въпрос.
Светли празници и Бог да пази България от национал-нихилистите. Вие знаете, че възмездие за вас няма да има. Но и на поколение не се надейте. Ще бъдете отречени т ях, както отричате сега предишните.
Да ти кажа честно, ако и във виртуалното и реалното общуване не те разбират, вероятно проблема е в теб. Може би имаш нереалистични очаквания от хората. Или житейските ти избори и разбирания са странни за тях и за това не срещаш разбиране.
По-добре потърси професионална помощ, отколкото някаква изолация.