Най-слабото полувреме при Мареска от мача с Нюкасъл за Мики Маус. Сякаш решиха, че мачът е спечелен вече.
Но и той не си помогна много, като виждаш че нищо не става, опитай да промениш мача, смени а-у, странно поведение.
Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нотингам - сезон 2023/24 (38 кръга - 32 точки)
Нотингам - сезон 2024/25 (18 кръга - 34 точки)
JustChelsea написа:Мареска се дъни в пореден мач. Явно и този скоро ще го махаме. Всеки мач се пуска гол от тъпотии.
Е, бях се притеснил за тебе, радвам се че коледните празници не могат да сломят духа ти. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
ElCapitan_Puyol
Всичко се нарежда в полза на един отбор тоя сезон, нищо чудно да са шампиони в началото на април. Иначе с тая сгъстена точкова разлика между останалите, борбата за зона ШЛ ще е жестока !
Рашка капут, Буданов салют ! 
-
ElCapitan_Puyol
1914.1902 написа:Нотингам - сезон 2023/24 (38 кръга - 32 точки)
По-интересно е как оцеляха с такъв актив. Имаше сезони преди 15-20 години, когато и отбори с 40 точки изпадаха... :roll:
Рашка капут, Буданов салют ! 
Гранде Фулъмче :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Е, трябваше да има поне една изненада в боксинг дейс, иначе щеше да е хептен скучно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Е, трябваше да има поне една изненада в боксинг дейс, иначе щеше да е хептен скучно.
Кое ще е изненада в следващия мач, тази вечер? Ако свърши "1" или ако свърши "2"?
Имаше един човек с калкулатор, ама той нищо не каза и сега не знам...
Зависи какви критерии ползваме - единият е да се гледат строго коефициентите на букитата, другият - да се вземе предвид общото състояние и форма на отборите. По втория - няма да е изненада почти всяко развитие, освен някой от двата да бие да кажем с 3+ гола разлика.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]