Честит Трети март, българи!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 3ти Март - национален празник на Република България
Коментарът над мен е много точен и напълно подкрепям всичко написано . С едно изречение ще го кажа-на 3 март 1878 на картата на Европа след 500 години,отново се появява България. Като пловдивчанин ви казвам, че 6 септември е велика дата в българската история, може би един от последните моменти, в които сме успели да осъществим така бленуваното национално обединение. Въпреки всико 3 март слага края на една тирания и поставя началото на Третата българска държава

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Прекрасна тема, Зиги!!!
Виждам, че се заформя някаква полемика З-ти март заслужава ли да е Национален празник на Република България. Смятам да се включа в нея и да кажа следното:Всеки има право да почита дати, които смята за значими. За мен З-ти март е най-истинския и ценен български празник и съжалявам, че се зародиха спорове около това. Историците тълкуват историята както журналистите "фенове" футбола, т.е. пристрастно. Но НИКОЙ НЯМА ДА МИ ПОПРЕЧИ ДА ОТИДА НА З-ТИ МАРТ НА ПЛОЩАД НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ДА ПОДНЕСА ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА.
Виждам, че се заформя някаква полемика З-ти март заслужава ли да е Национален празник на Република България. Смятам да се включа в нея и да кажа следното:Всеки има право да почита дати, които смята за значими. За мен З-ти март е най-истинския и ценен български празник и съжалявам, че се зародиха спорове около това. Историците тълкуват историята както журналистите "фенове" футбола, т.е. пристрастно. Но НИКОЙ НЯМА ДА МИ ПОПРЕЧИ ДА ОТИДА НА З-ТИ МАРТ НА ПЛОЩАД НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ДА ПОДНЕСА ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- plamen etov
- Контакти:
Sagittarius написа:Искам да плюя в лицето на всички тъпи парчета дето години приказват,че 3-ти март не бил празник още по-малко пък национален!България се появява на картата на Европа след 500 годишно отсъствие,а те тръгнали да приказват тинтири-минтири и да ми се правят на мъже.По цял свят смелостта на българския опълченски отряд на Шипка спрял почти 40 000 редовна армия е пример за нечуван героизъм...ами ако тая военна сила беше пробила при Шипка щеше ли руския братуш да превземе Плевен или 2-те турски армии щяха да го разгромят?Айде стига...и като не сме се освободили сами какво?Че за разлика от сърби и румънци,дето ги дели Дунав ние сме направо в двора на Турската империя бе ало,пред стените на Цариград,всеки бунт могат да го смажат както и правят през Априлското възстание,пеосто са много по-голяма сила от нас-човешка,военна,икономическа.И 6-ти септември е празник,и 22-ри...аз почитам и 20 август,деня в който Симеон Велики и Българската армия постигат най-голямата военна победа в света дотогава унищожавайки почти до последния човек 90 000 византийска армия при Ахелой при все,че нашите са нямали и 40 000 бойци.Но 3-ти март е празник и то най-светъл,защото след 500 години тъмнина България се появява в Европа и ако не беше този ден нямаше да има нито 6-ти,нито 22-ри септември.Честито на всички лъвове
Браво братле много хубаво го казано някой им отърва да забравят Берлинският договор и мръсните англичани ,че заради тъй наречените Велики сили идват светлите дати като 6-22СЕПТЕМВРИ
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- valkata_levski
- Контакти:
Sagitarius автоматично ми се издигаш в очите с този твой коментар!
Де да имаше повече българи като теб...
Де да имаше повече българи като теб...
- Просветителя
- Контакти:
Хвала на автора на темата !
Постарал се е и е направил перфектно всичко ! Браво !
Не е рано ! По-добре няколко дена да я четем тази тема, та да могат повече хора да я видят.
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ

Постарал се е и е направил перфектно всичко ! Браво !
Не е рано ! По-добре няколко дена да я четем тази тема, та да могат повече хора да я видят.
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ

Кашчей написа:stg333 написа:браво за темата това е определено за празник добре, но за мене 6 септември е по значима дата, прочетох доводите че 3 март е по значима дата и не ги приемам
Щеше ли да има 6-и септември, ако нямаше 3-и март?Помисли върху този въпрос!
Абсолютно си прав.Това изчерпва спора кой трябва да е националния празник на България.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Един от най-важните наши празници...Аз лично с група приятели ще сме на връх Шипка на този ден,поне засега такива са ни плановете...Все пак ни е наблизо 

_RoKi_ написа:Един от най-важните наши празници...Аз лично с група приятели ще сме на връх Шипка на този ден,поне засега такива са ни плановете...Все пак ни е наблизо
За пореден път днес - браво Роки
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Остава още един 1 ден 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ !!!! РАДВАМ СЕ , ЧЕ ТЕМАТА ВИ ХАРЕСА !!!! 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]