Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Още в началото писах, че с това 3-4-3 на Аморим, Юнайтед ще берат много ядове. Просто поредният ментак.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Голяма месомелачка е тази година, като една от причините е масовата посредственост във фаза защита при почти всички отбори.
Повечето вратари също не са в добра форма, макар и някои да правят немалко спасявания.
Като цяло единственото почти сигурно е, че Ливърпул, Арсенал, Челси и Ман Сити ще бъдат в ТОП 4.
Кризата при Гражданите, мисля че приключи с тази загуба от Вила и сега очаквам серия от победи(поне до дербито с Челси).
Арсенал влизат във форма отново, Челси изглеждат стабилни(равният днес с Евертън далеч не е провал според мен, много отбори ще губят точки в последния сезон на Гудисън в историята).
Иначе, днес по всички канони на футболната игра Тотнъм НЕ би трябвало да загуби от Ливърпул, който е фаворит в мача.
Повечето вратари също не са в добра форма, макар и някои да правят немалко спасявания.
Като цяло единственото почти сигурно е, че Ливърпул, Арсенал, Челси и Ман Сити ще бъдат в ТОП 4.
Кризата при Гражданите, мисля че приключи с тази загуба от Вила и сега очаквам серия от победи(поне до дербито с Челси).
Арсенал влизат във форма отново, Челси изглеждат стабилни(равният днес с Евертън далеч не е провал според мен, много отбори ще губят точки в последния сезон на Гудисън в историята).
Иначе, днес по всички канони на футболната игра Тотнъм НЕ би трябвало да загуби от Ливърпул, който е фаворит в мача.
Ливърпул тотално прегазва Тотнъм игрово. Абсолютно случаен и вратарски гол на Мадисън. Алисон даде много на отбора, но се надявам Мамардашвили да го измести догодина. Алисон всеки сезон е контузен по няколко месеца, този прави и елементарни грешки, вероятно заради постоянно нарушения си игрови ритъм. Анди Робъртсън също е много далече от топформата си. За момента това са бели кахъри, като погледна резултатите, а и най- логично е титлата да отиде в Ливърпул.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Мисля, че му е стига толкова на Баче Анже :lol:. Време е да привлечем Пеп, като го освободят от Сити :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Програмата ни от тук до мача със Сити е от типа "задължителна", дори и да не говорим за борба за титлата. Просто мачове, които трябва да се вземат ако си отбор от топ 4.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Програмата ни от тук до мача със Сити е от типа "задължителна", дори и да не говорим за борба за титлата. Просто мачове, които трябва да се вземат ако си отбор от топ 4.
Точно тия мачове най-дънят във ВЛ.
bubka написа:rhaegar написа:Програмата ни от тук до мача със Сити е от типа "задължителна", дори и да не говорим за борба за титлата. Просто мачове, които трябва да се вземат ако си отбор от топ 4.
Дънят непостоянните отбори, които са под нивото на реалните претенденти за каквото и да е. Тоест да, по-вероятно е да вземем 10 точки, отколкото 15.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Plovdiv_1926
- Контакти:
rhaegar написа:bubka написа:rhaegar написа:Програмата ни от тук до мача със Сити е от типа "задължителна", дори и да не говорим за борба за титлата. Просто мачове, които трябва да се вземат ако си отбор от топ 4.
Дънят непостоянните отбори, които са под нивото на реалните претенденти за каквото и да е. Тоест да, по-вероятно е да вземем 10 точки, отколкото 15.
Борнемут и Фулъм са едни от най-добре играещите отбори в първенството, а Палас са си крив домакин, така че по-скоро пет победи до мача със Сити са си график борба за титлата, а не за топ 4.
https://understat.com/league/EPL
Първенството по предполагаеми точки спрямо очакваните голове, там и Борнемут, и Фулъм са в топ 6, като първите даже са в тройката.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...