Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световен клубен футбол
Аз никъде не съм казал, че Буси не е бил титуляр. Просто не го включих към 3-та, защото 2008 не взе участие. Иначе и на него Родри може да му бъде само водоноска, споко. :)
Според мен ако водоноската Родри отиде да играе в Реал на момента ще се окаже че е по- добър от Алонсо и Бускетс!
;-)
;-)
-
CapitanePuyol
Аз затова винаги съм бил против сравненията на играчи от различни епохи, просто е безсмислено. Футболът се развива постоянно, натоварванията стават все по-зверски и футболистите стават все повече атлети за сметка на чисто спортно-техническите качества и други неща.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Pichichi написа:Според мен ако водоноската Родри отиде да играе в Реал на момента ще се окаже че е по- добър от Алонсо и Бускетс!
;-)
Що, Буси да не е играл в Реал? Пусни си пак световното в Катар и си спомни, че Родри не можеше да измести 34 годишен Бускетс от титулярния състав и трябваше да цъка като ЦЗ. И тва, когато той е в пикова възраст, а Буси беше пред пенсия. Смятай 2008-12 какво щеше да е... Водоноска. ;)
Това е защото треньор на Испания беше Енрике. Лучо е испанската версия на Любо Пенев..разбира от футбол, ама е нечовешки чешит, и упорито прави това, което си е наумил, дори и да е грешно :lol: Бускетс изобщо нямаше място в национала на испанците на последното световно, ама нали Лучо е "каталунец", та абсолютно по шуробаджанашки си го пробута за титуляр..
Иначе Родри в Реал е написано в звездите да стане, дали след края на този или следващия сезон, това ще е може би последният галактико трансфер на Перез, преди да се оттегли ;)
Иначе Родри в Реал е написано в звездите да стане, дали след края на този или следващия сезон, това ще е може би последният галактико трансфер на Перез, преди да се оттегли ;)

Родри в Реал няма да припари, защото вече гони 30-те, а аз за последните 20+ години не помня да сме направили трансфер на някой навършил 30.
RMCF написа:Родри в Реал няма да припари, защото вече гони 30-те, а аз за последните 20+ години не помня да сме направили трансфер на някой навършил 30.
Лука Модрич дойде в Реал на 27, Родри е на 28 в момента ;)

CSKA69 написа:Лука Модрич дойде в Реал на 27, Родри е на 28 в момента ;)
Той хубаво е на 28, ама поне до август-септември другата година няма да стъпи на терена, а няма отбор който да даде пари за футболист, който 1 година е бил контузен. Съответно най-рано може да дойде лятото на 2026, когато вече ще е навършил 30. И пак се връщаме към по-горното ми мнение. :)
CSKA69 написа:Иначе Родри в Реал е написано в звездите да стане, дали след края на този или следващия сезон, това ще е може би последният галактико трансфер на Перез, преди да се оттегли ;)
Е, той нали сега е трайно контузен, къде тепърва ще се завръща, че да влиза във форма на 100 години. Не мисля, че подобен трансфер е възможен. Иначе Реал има нужда от такъв играч, истината е, че маймуните Камавинга и Чуамени просто не се научиха да ритат топка, Модрич е доста възрастен, а Валверде не е този тип играч в момента. Белингам играе по-напред.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Камавинга има много по-толям потенциал от Родри..
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.