Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 20 дек 2024 10:01

То хубаво да сменим Сираков,ама неизвестността плаши.Все едно като по филмите,седиш в някаква землянка,влажно ,студено гори една свещичка и искаш по-добър живот,ама навън тъмнина,студ ,бури как да тръгнеш и накъде,няма кой да ти покаже пътя.
И така си кютаме.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2024 10:35

От една страна се кефя, че това, което писах, че не трябва на тренерите да им се предоставя свободата всеки идва, маха пет, води си пет, че трябва да има несменяеми футболисти. Като например Цунами. Или Анди Краев. Ама Джими и Бала баш не са ми такива...
Всеки от последните трима направи грешки. За Мъри това е виждането му за деветката. Която е символ за този клуб. При Костов... самият Костов. При Генчев, прекалено високото самочувствие. Септември, Локо Пд, Враца, Локо Сф, Крумовград, Хебър, Славия. Те половината отбори са някакви ентусиасти, които играят на олимпийския принцип. Отгоре имаш Лудогорец, които да речем, че нямат бутане. И остават "морето", Ботев Пд, Арда. Тиретата и двете трябва да ги изхвърлят. Заради черно тото.Тоест, ние имаме три съперника. И ти биеш Арда от тях. Правиш панически смени срещу отбор като Дунав и пазиш резултат. Е*аваш се с капитана Цунами, само и само да угодиш на Нюнютата да им пускаш Майкон. И в замяна на Рикардиньо, вземаш 32-годишен футболист. Много ми се искаше на Алекс да му се получи, но е на 32. И на Сангаре.Независимо от това, чисто технически, освобождаването му е необосновано. Щом целите са били Европа и купа.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 дек 2024 10:38

ikar написа:Снощи в предаване на "Трибуна Левски" бе споменато, че вчера пред приятели Вальо Грънчаров е споделил че днес на Герена ще има бял пушек :lol:В очакване на нов треньор ?

Ако това е вярно дано е Треньор, а не "треньор"?
Освен това ще се потвърдят съмненията ми, че за да изгонят Генчев означава, че са имали предварителни разговори с друг специалист.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2024 10:44

realno написа:
ikar написа:Снощи в предаване на "Трибуна Левски" бе споменато, че вчера пред приятели Вальо Грънчаров е споделил че днес на Герена ще има бял пушек :lol:В очакване на нов треньор ?

Освен това ще се потвърдят съмненията ми, че за да изгонят Генчев означава, че са имали предварителни разговори с друг специалист.

Дано си прав. Това ще е за първи път при ерата Сираков - да имат готов вариант.
На мен би ми било интересно един Тасевски как ще се справи като треньор. Подобно на Генчев, Дарко беше интелигентен футболист. Интелигентен и уравновесен. Генчо много се подразни на въпрос, че са имали пререкания с Дарко.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 дек 2024 10:53

Журналистите близо до клуба знаят кой ще е треньор.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 дек 2024 10:59

realno написа:

Аз много бих се учудил, ако са имали разговори със специалист. Напълно съм готов за Жадното 3.0 или Топчо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 20 дек 2024 11:01

Специално Вальо не е много долюбван от ръководството. Да се надяваме че новият треньор/почти сигурно чужд/ ще обича да работи с млади футболисти и такива бъдат привлечени?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 дек 2024 11:18

Който и да е треньор с наличните футболисти нищо няма да направи.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2024 11:21

mikata написа:Който и да е треньор с наличните футболисти нищо няма да направи.

Ще видим. Те и при Стоев не ставаха, пък видяхме Люпко какво направи със същите...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 дек 2024 11:25

mikata написа:Който и да е треньор с наличните футболисти нищо няма да направи.

Не мисля, че са толкова зле. Могат повече, от колкото показваха при Генчев, особено в нападение. Много е важно, кой ще ги тренира и дали разбира от тази материя или те първа ще се учи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”