Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 19 дек 2024 23:59

Готин мач с доста голове. От 0-3 за малко да им направим чичо Венци на тия абонати. Да гледаме към мача през уикенда, който е по-важен.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 дек 2024 00:01

Вратарско шоу, тоя Байъндър трудно ще помирише терен. :D Иначе имаше нарушение, ама и тоя касапин от Тотнъм скочи колкото него, пък нашия с вдигнати ръце. Готин мач, предпочитам такива пред опълченията, които си спретвахме миналия сезон с по-сериозни отбори.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 20 дек 2024 00:05

Със сидийската тесла ни биха. Иначе съм доволен как се бориха момчетата дори при 3:0, нещо невиждано преди! Ахх колко добри неща може да постигне Аморим с правилните играчи, ако се привлекат и махне заплатаджиите!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 20 дек 2024 08:13

Второто полувреме особено стана много хубав мач, но последният гол на Тотнъм беше абсолютен смях. Ние, че пускаме леки голове, пускаме ги. Ама това нарушение срещу вратаря да не се свири е безумно.

В крайна сметка имаме ужасяващи проблеми със статичните положения. Дано Аморим подобри този аспект значително в следващите месеци.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 20 дек 2024 17:42

Вчера ми хареса доста структурата на отбора и идеите. Първото яко преса им хвърлихме. Между другото, имаме повече владение от съперника на Уайт Харт Лейн и Емирейтс, а на Етихад почти по равно бяхме. Този отбор вече не го е страх да контролира мачовете. Наистина единствения проблем е с изпълнителите-сещат се за едни 12 13 играча, които в момента имат място в отбора и могат да свършат работа на Аморим. Другото е плява-вчера Анто доста похвали получи, ама реално освен един дълъг пас към Бруно нищо не свърши. Ериксен както винаги добре я разпределяше първите 20 минути и след това издъхнахме в центъра. Линдельоф беше потресаващо слаб а Гарначо пак беше безидеен, въпреки че и той изпраща терена, което е добър знак. Наистина ми се иска просто 5 6 играча да бъдат дезактивирани и на тяхно място юноши или някой нов от зимата да играят. Касемиро, Ериксен, Джони тепърва трудно ще се учат на нов стил.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 дек 2024 13:23

Гарначо май е тоя, дето лийква инфо за състава.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 дек 2024 16:47

Единствено Мейну, Угарте и Амад имат идея какво правят на терена. Другите са пъпеши.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 22 дек 2024 16:52

Много червени лампички за Аморим почват да светват за мен. Пак питам-тия бездарници като Маласия какво място имат на терена за сметка на хора като Хари Амас? Как това допринася за бъдещото уж развитие на Юнайтед, дето уж го гоним? Тва тъпо л**ненце Тайрел не стига че подари един гол след тъп фаул, ами след пет минути направи абсолютно същия тъп фаул на същата позиция. Бърка пасовете, в атака е кръгла нула и е видно от километри. В тоя състав има 12-13 играча дето са в първия състав и заслужават да са на терена. Останалото време трябва на юноши да се дават.
И пак гол от статично положение... Второ искам Аморим да запази стила, но да смени схемата. Също като Нотингам тия са се подготвили. Да я жертва тая схема и да опита някаква друга поне второто.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 22 дек 2024 17:20

Второто Аморим загуби този мач и доброволно предаде трите точки на съперника. Като цяло началото при него дава притеснителни знаци-първото полувреме Ираола идеално се беше подредил да противодейства на тази схема. Второто Аморим пусна централен защитник при резултат в полза на съперника. Вината си е само и единствено на Аморим. Нямам нищо против да изисква сходен стил в един и същи мач. Имам против една и съща схема да използва при ситуация, в която противника тотално те е разгадал. Момчетата бягаха, Аморим предаде отбора днес.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 22 дек 2024 17:23

За съжаление и Уулвс ще ни треснат. Тая схема с трима централни защитници ни даде шанс да противодействаме на големите отбори, но малките тотално се адаптираха към Аморим и го мъчат. Нотингам, Борнемут, даже и Пилзен ни надиграха тактически. Само с бягане не става, трябва и акъл. Аморим вече ми лъха на Стаси Генчев-заради едната схема е сходен всичко да жертва.

Върни се в “Манчестър Ю”