Добър вечер, Левскари!
Както знаете, не обичаме да оставяме
"днешната работа за утре", камо ли пък за
"следващата година", и затова днес
изпратихме Покана за свикване на
Извънредно Общо събрание на акционерите
на ПФК ЛЕВСКИ АД. Основните теми, които
поставяме в дневния му ред са:
1. "разсейване на мъглата" около бъдещото
изграждане на нашия дом - стадион "Георги
Аспарухов";
2. "осветляване на визията" за бъдещото
развитие на нашия отбор, която никой през
годините не е виждал, дори и бившия ни
вече треньор.
Също днес, изпратихме и официална покана
по имейл на г-н Мило Борисов за участие в
наше предаване, където да представи
своите виждания по тези теми, както и по
други въпроси, които са в компетностите му
на член на Надзорния съвет на Клуба и
Собственик на Генералния спонсор на
ЛЕВСКИ.
Приятно гледане и Само ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ СВОБОДЕНЪ!
ЛЕВСКИ на ЛЕВСКАРИТЕ!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

NOMER14 написа:drvasko98 написа:groti написа:Според вас с кого от първата група от лигата ще играем на баража за Европа?
ЦСКА-София
Вторият не играе баражи. Осмият също.
Аз не вярвам тирето да станат втори. Както и ние да сме след седмото място
110 години любов!
ikar написа:След днешният мач с Лудогорец, Керкез каза, че това са спекулации - в България ще работя само и единствено в Ботев.
Малко му остава още
САМО ЛЕВСКИ!
Разбра се, че е невярно твърдението за Керкез. ЛЕВСКИ е заинтерисуван само и единствено от привличането на Игор Йовичевич.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
kostko написа:Разбра се, че е невярно твърдението за Керкез. ЛЕВСКИ е заинтерисуван само и единствено от привличането на Игор Йовичевич.
По-нназад посочихте един португалец. Какво имахте предвид?
metodito написа:kostko написа:Разбра се, че е невярно твърдението за Керкез. ЛЕВСКИ е заинтерисуван само и единствено от привличането на Игор Йовичевич.
Нищичко! Спекулирам. :shock:
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
metodito написа:kostko написа:Разбра се, че е невярно твърдението за Керкез. ЛЕВСКИ е заинтерисуван само и единствено от привличането на Игор Йовичевич.
Сериозно ли си мислите, че сериозен треньор ще дойде в отбор в който няма да има селекция. Генчев каза, че на срещата с началниците са му казали, че даже и Фадига остава. Топчо или някой подобен според мен и това ако стане… да се вдигаме и толкова, шарената ризка не се търпи вече.
- metodito
- Контакти:
kostko написа:metodito написа:kostko написа:Разбра се, че е невярно твърдението за Керкез. ЛЕВСКИ е заинтерисуван само и единствено от привличането на Игор Йовичевич.
Нищичко! Спекулирам. :shock:
Аха. Щяхме да създадем новина. Сега някой журналист търси назад по страниците. :lol:
scooool написа:metodito написа:kostko написа:Разбра се, че е невярно твърдението за Керкез. ЛЕВСКИ е заинтерисуван само и единствено от привличането на Игор Йовичевич.
Сериозно ли си мислите, че сериозен треньор ще дойде в отбор в който няма да има селекция. Генчев каза, че на срещата с началниците са му казали, че даже и Фадига остава. Топчо или някой подобен според мен и това ако стане… да се вдигаме и толкова, шарената ризка не се търпи вече.
Фадига беше безработен,едва ли взима повече от 2-3 х.евра.За толкова пари според мен може да остане,има още шест месеца,не е голям харч.Когато го пускаха понякога правеше страшни пасове,липсва му някаква шибана амбиция.
САМО ЛЕВСКИ!
metodito написа:vvessel написа:Керкенеза още първото полувреме го изкеркенечиха с 3 гола . Преди две седмици пак му бутнаха 3 но за цял мач. Толкова за защитата на Ботев и големия треньор.
Това беше преди днешния мач.
За кое говориш? Днес само за първото полувреме им вкараха 3 гола, а преди около две седмици толкова им вкараха за целия мач.