Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 18 дек 2024 20:38

Пак да повторя за тия 4 загуби. Реално трябваше да сме с 10 точки от тях. С тия 10 точки щяхме да сме разделени от Разград само от един мач, който и загубихме случайно.
Гришата туй, Гришата онуй, но човекът поддържаше малка разлика с Разград. Е, ползваха се съдийски помощи и полягвания от другите отбори, но почти до последно прасюгите мИчтаеха. Това е вината на нашето ръководство - не осигурява точков комфорт на тренера в някои мачове. Някой пое ли вината за загубените 3 точки срещу Чандъров. Знам, че ще се скочи и ще се опитате да ме вкарате във вашите тези и филми.
Да имаш Бала, Лима, Джемили, Мислович и Петков и да не можеш да ги подредиш. Те не са по-слаби от един Уелтон, който сам решаваше мачове.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 дек 2024 20:47

Проблема не са точките, на които сме от Лудогорец. Няма нормален човек, дето да мисли, че ние на такъв маратон ще издържим срещу тях. Генчев каза, че поставените му цели са били ЕКТ и Купа. Той ги изпълнява до тук, но проблема е играта. Казва, че Ботев ни били с един удар, а срещу Морето имало и други обстоятелства (какви?), казва, че имаме 40 точки и 25 месеца нямаме победа над ЦСКА (ЦСКА-София има предвид), но пропуска победите с по един гол от коренер в последния момент, а в същото време набляга, че имаме най-много удари и създаваме най-много голови ситуации. Ние се препънахме срещу Беоре, Сепмтеври, равен със Спартак Вн, загуби от Ботев и Морето. А какво щеше да е напролет? Още от същото? И къде щяхме да сме тогава? 4-5?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2024 20:50

Ето Владо Николов с добрата работа колко спонсора има.

https://levskivc.bg/bg/page/partniori
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 дек 2024 21:04

mikata написа:Ето Владо Николов с добрата работа колко спонсора има.

А знаеш ли колко пари дават?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 дек 2024 21:10

NOMER14 написа:Гришата туй, Гришата онуй, но човекът поддържаше малка разлика с Разград. Е, ползваха се съдийски помощи и полягвания от другите отбори, но почти до последно прасюгите мИчтаеха. Това е вината на нашето ръководство - не осигурява точков комфорт на тренера в някои мачове.
Да имаш Бала, Лима, Джемили, Мислович и Петков и да не можеш да ги подредиш. Те не са по-слаби от един Уелтон, който сам решаваше мачове.

Ще рече ли това, че трябва ръководството да му купи мачове срещу Славия, Септември и Локо Сф (избрани на случаен принцип), защото той не може да си ги спечели и да му е по-комфортно така?

Иначе съм съгласен. Бала е един от най-полезните ни играчи. Не че решава мачове, но има сериозен принос към головете ни. Да твърдиш, че няма нужда от него, защото Серекан ще е три пъти по-евтин е несериозно. Все едно Кр.Димитров да кажем, че има голове, само защото някой му подава и ще е по-добре да бъде махнат, а на негово място да вземем Божидар Кацаров, защото ще е три пъти по-евтин.
Ясно е, че тримата, които Генчев не иска са Бала, Джемили и Фадига. За първия казах. Фадига реално в тази ситуация е ненужен, защото с изтичащ договор, безперспективен е (в смисъл, че не виждам кой ще извади пари за него) и е по-добре за ротация да се ползват момчета от школата. Джемили също е проблемен - трети треньор не се справя с него, макар да има класата и фантазията да решава мачове. Костов го вкара в един мач с ЦСКА-София и след 10 минути го смени. Сираков иска да кешира от него, но няма време и дори да му предложи нов договор, според мен както е тръгнал ще залезе скоропостижно.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 дек 2024 21:13

Във волейбола парите са много по-малко,но все пак имаше разни пици ,чипсове ,ароматизатори при нас,които не ми звучат по-богато и авторитетно от тези фирми.
Остава си една загадка -Как никой не дойде да рекламира в най-популярния бг клуб.
Сираков ли пак ?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2024 21:23

Serafim написа:
mikata написа:Ето Владо Николов с добрата работа колко спонсора има.

А знаеш ли колко пари дават?

Не знам какви пари дават,но започна от нулата,сега са в шампионската лига
А Сираков чака мутрите да спуснат някой спонсор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2024 21:38

damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:Левски бил отбора на всички власти, според комплексарите създадени от БКП. Ами да, когато бяха на власт, техните създатели отнеха титлата на Левски, наказаха най-добрите му играчи с отнемане на състезателните права, като по тоя начин го лишиха от следваща титла и участие в КЕШ и Емо Спасов от трансфер в Порто, след като отстраниха два пъти подред шампиона на Бундеслигата играейки с половината резерви, след това демократите от СДС изгониха Чорни, след това пък Герберастите изгониха Черепа. СлучаЕност ли е, че това става винаги, когато Левски е във възход?

Съгласен съм с тебе, но с едно уточнение. ФК Левски е създаден 1914 г., а БКП - 1919 г.

Нещо не те разбирам, аз казах за БКП, когато бяха на власт, но иначе тя е създадени през 1896-та под друго име, но припощината за тях е нещо Задължително. Чест прави обаче на Благоев и Велинград, че си запазиха имената и до днес.

Сега...
Бузлуджанският конгрес е 1891 г. По-късно се разделят на тесни и широко социалисти. Болшевиките побеждават в Русия в Гражданската война и овладяват Интернационала, като в началото на 1919 г. вече Третият интернационал става Комунистически (Коминтерн). Месец-два по-късно и БРСДП(т.с.) става БКП. В Меито изпити съм държал по въпроса и се представих отлично. По същия начин се процедира със създаването и смяната на имената на червеноармейските отбори в двете държави. Руснаците си сменят името на отбора и нашите прасета също, като това става няколко пъти. Затова ми са смешни като говорят за четирите свещени букви.

Така е, в 10 -клас имахме и час по комунизъм, помниш го, но той беше без изпити и оценки, а просто един костюмиран партиец ни изнасяше лекции, под формата на пропаганда. Та при нас тоя индивид се казваше Кулишев. Един път ни позволи да обсъждаме общи теми, явно с цел да види кой на къде е ориентиран и ние започнахме да обсъждаме турцизмите в българския език, а той ни обясняваше какво означават. В класа имахме един зевзек, Владо и той се изцепи по адрес на Кулишев, докато го гледаше в очите - Ей, пезевенк! Ние всички изтръпнахме, а Кулишев както си държеше лекцията го посочи с пръст и каза - Турска дума! Целия клас избухнахме в смях, а Кулишката не се усети и си продължи най-невъзмутимо с лекцията :)

Мда... А аз, ако не знаех английски днес, в собствения си град щях да съм супер депресиран. Discount, -50%off, Christmass,, Party. А английският почнах да го уча сам, заради неприязънта ми към учителката ми по немски.
"Шъ го скеджуалвимъ ли го това за вторник или не? Пусни ми некъв рипорт по мейла да знам, щото трябва да пращаме на Ваня някакви ъпдейти все пак. Не забравяй мийтингЪ в сряда, кей?". И те така...
Риъл стори, бро.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2024 21:39

А за стадиона какво стана, договора с Виваком изтича до края на годината? И там мъгла :evil:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2024 21:42

vlong написа:Във волейбола парите са много по-малко,но все пак имаше разни пици ,чипсове ,ароматизатори при нас,които не ми звучат по-богато и авторитетно от тези фирми.
Остава си една загадка -Как никой не дойде да рекламира в най-популярния бг клуб.
Сираков ли пак ?

Когато играхме с Щурм ми направи впечатление как целите им тениски и гащи бяха изпъстрени с имената на спонсори. Те са все пак малък австрийски клуб, па ний, ехее, къде ти. Тъжно е.

Върни се в “Левски”