Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 18 дек 2024 18:30

damyanov1963 написа:Левски бил отбора на всички власти, според комплексарите създадени от БКП. Ами да, когато бяха на власт, техните създатели отнеха титлата на Левски, наказаха най-добрите му играчи с отнемане на състезателните права, като по тоя начин го лишиха от следваща титла и участие в КЕШ и Емо Спасов от трансфер в Порто, след като отстраниха два пъти подред шампиона на Бундеслигата играейки с половината резерви, след това демократите от СДС изгониха Чорни, след това пък Герберастите изгониха Черепа. СлучаЕност ли е, че това става винаги, когато Левски е във възход?

Подсказва ли ти това нещо? Че например не е имало през това време властИ. Наскоро Волен Сидеров показа между другото оригинал на указа за "революция", издаден от БКП на 10-ти.
А Иван Кръстев, видна надежда на ДКМС, и демиург на българската трагедия, лъсна на една снимка с Александър Сорос и фон Лайно. Повечето от вас си нямате представа как сте участвали в съсипването на една страна.

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 дек 2024 18:38

NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:Левски бил отбора на всички власти, според комплексарите създадени от БКП. Ами да, когато бяха на власт, техните създатели отнеха титлата на Левски, наказаха най-добрите му играчи с отнемане на състезателните права, като по тоя начин го лишиха от следваща титла и участие в КЕШ и Емо Спасов от трансфер в Порто, след като отстраниха два пъти подред шампиона на Бундеслигата играейки с половината резерви, след това демократите от СДС изгониха Чорни, след това пък Герберастите изгониха Черепа. СлучаЕност ли е, че това става винаги, когато Левски е във възход?

Съгласен съм с тебе, но с едно уточнение. ФК Левски е създаден 1914 г., а БКП - 1919 г.

Нещо не те разбирам, аз казах за БКП, когато бяха на власт, но иначе тя е създадени през 1896-та под друго име, но припощината за тях е нещо Задължително. Чест прави обаче на Благоев и Велинград, че си запазиха имената и до днес.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 дек 2024 18:42

NOMER14 написа:
vvessel написа:Чак пък скандално. Прав е Генчев за това. Не трябва някой да влиза да му се бърка в работата и да му подбива реномето. Все едно шефа ти казва директно пред подчинените ти, че не си си свършил добре работата. Дали Киро Гела и ГГ са влизали на полувремето да дават акъл на футболистите. Не мисля. Но Сираков е още с мисленето от 90-те, ако има мислене все още.

В голяма фирма, в голяма производствена система си е нормално това. Изобщо в структура, която е поне на 3 нива, тези неща се случват. Горното ниво хока по-долното, но може и да нахока всички под него, защото всички са му подчинени. Това го има и в принципа на единоначалието. Който е ходил войник, го знае. Лафът Цялото Кеч на баламатума се отнася за всички - футболисти и треньори. Футболистите също са на различни нива - новобранци, тартори.
Какво реноме! За чорбаджията/собственика всички са наемни работници. Дори мериджерите, дето се мислят за голяма работа.

Не е точно така. В казармата началника на полка не е идвал в нашия взвод да ни набива канчето. Той привиква началниците и тях ги кове, после всичко се предава по канален ред. Знаеш и приказката за зъбчатите колелета. Голямото прави един оборот, средните се завъртат 5 пъти, а малките се въртят като луди.
Отделно във всяка фирма е признак на лошо възпитание и ниска култура да хокаш твой подчинен шеф пред персонала му. Директно му се уронва престижа. Има и такива тъпанари които го правят , но обикновено големия шеф или собственика привиква тези под него в кабинета си и там им се случва всичко, не пред персонала. Те може всички да са наемни работници, но имат различни функции. И затова Генчев е прав, че ако някой иска да се смени схемата да го обоснове със примери, статистика и т.н. Но след като наш Насо и Боре са боси в тая материя, те могат само да го уволнят.
Друг е въпросът, че Генчев разправя , че трябвало да има 4 крила за да играе 4-3-3, а той уж нямал, а реално ги има в лицето на Марин, Бала, Джемили и Лима. Дори Майкон и Галчев могат да се използват като крила, ако иска отборът да стои по дефанзивно.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 дек 2024 18:50

metodito написа:Ъъъ... Гела, който направи така че журналист да изчезне от професията ли си? Знаеш ли вмъквам тук често политика в смисъл, че не става дума за... Това са изедници, човек. Наско е изедник. Ние имаме някакво раболепие към изедниците. Като онази мърша къде нарече журналистчето "улигофрен" и то се сви. Не модела "бащица" и не е от "комунизъма", а е от турско. Аз ако бях на мястото на оня журналист, щях да ритна в устата Гела вероятно. Генчев може да не го харесвам, ма той се е опълчил на изедника. Повече такива примери трябва. Генчев е осъзнал, че робството свърши. Той си е подписал оставката с това действие. Дано има повече такива като него. Аз пак в качеството му на треньор, да кажа, че не го харесвам. И Мъри не се подаде на изедника Нюню.

Това с журналиста е друго. Гела се направи на мутра пред камерата , защото зад гърба си имаше цялата управляваща мафия, но няма да влезе в съблекалнята на полувремето да чете конско на футболистите. За това си има треньор и ако не си свърши работата ще го уволни. Иначе евала на Генчев за мъжеството и принципността. Но като треньор има много да се учи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2024 19:05

vvessel написа:
metodito написа:Ъъъ... Гела, който направи така че журналист да изчезне от професията ли си? Знаеш ли вмъквам тук често политика в смисъл, че не става дума за... Това са изедници, човек. Наско е изедник. Ние имаме някакво раболепие към изедниците. Като онази мърша къде нарече журналистчето "улигофрен" и то се сви. Не модела "бащица" и не е от "комунизъма", а е от турско. Аз ако бях на мястото на оня журналист, щях да ритна в устата Гела вероятно. Генчев може да не го харесвам, ма той се е опълчил на изедника. Повече такива примери трябва. Генчев е осъзнал, че робството свърши. Той си е подписал оставката с това действие. Дано има повече такива като него. Аз пак в качеството му на треньор, да кажа, че не го харесвам. И Мъри не се подаде на изедника Нюню.

Това с журналиста е друго. Гела се направи на мутра пред камерата , защото зад гърба си имаше цялата управляваща мафия, но няма да влезе в съблекалнята на полувремето да чете конско на футболистите. За това си има треньор и ако не си свърши работата ще го уволни. Иначе евала на Генчев за мъжеството и принципността. Но като треньор има много да се учи.

И аз съм на това мнение - като треньор. Но евала на пича като мъж. Зададоха му един неудобен въпрос между другото за Дарко, той го отклони. А едно нещо беше за мен откровено глупаво. Нека някой ми покаже с данни, анализ и не знам какво, как при друга схема ще сме по-успешни. Ъъъъ... чака сега, това ще е спекулативна информация, а не данни. Данни извличаш от налична статистика. Като не си пробвал друга схема, откъде данни? Най-конверируемият ни футболист е крило. Ти с какво си помогнал за развитието му?За мен Генчев си остава спорна футболна личност. Можеше ли след един сезон ако го бяха оставили да направи отбора шампион, кой знае?! Лично аз мисля, че не. Треньорският пост в "Левски" е ветровит. И това е нормално. Грубо е, ама това е реалността.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 дек 2024 19:07

damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:

Съгласен съм с тебе, но с едно уточнение. ФК Левски е създаден 1914 г., а БКП - 1919 г.

Нещо не те разбирам, аз казах за БКП, когато бяха на власт, но иначе тя е създадени през 1896-та под друго име, но припощината за тях е нещо Задължително. Чест прави обаче на Благоев и Велинград, че си запазиха имената и до днес.

Сега...
Бузлуджанският конгрес е 1891 г. По-късно се разделят на тесни и широко социалисти. Болшевиките побеждават в Русия в Гражданската война и овладяват Интернационала, като в началото на 1919 г. вече Третият интернационал става Комунистически (Коминтерн). Месец-два по-късно и БРСДП(т.с.) става БКП. В Меито изпити съм държал по въпроса и се представих отлично. По същия начин се процедира със създаването и смяната на имената на червеноармейските отбори в двете държави. Руснаците си сменят името на отбора и нашите прасета също, като това става няколко пъти. Затова ми са смешни като говорят за четирите свещени букви.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 дек 2024 19:47

NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:

Сега...
Бузлуджанският конгрес е 1891 г. По-късно се разделят на тесни и широко социалисти. Болшевиките побеждават в Русия в Гражданската война и овладяват Интернационала, като в началото на 1919 г. вече Третият интернационал става Комунистически (Коминтерн). Месец-два по-късно и БРСДП(т.с.) става БКП. В Меито изпити съм държал по въпроса и се представих отлично. По същия начин се процедира със създаването и смяната на имената на червеноармейските отбори в двете държави. Руснаците си сменят името на отбора и нашите прасета също, като това става няколко пъти. Затова ми са смешни като говорят за четирите свещени букви.

Така е, в 10 -клас имахме и час по комунизъм, помниш го, но той беше без изпити и оценки, а просто един костюмиран партиец ни изнасяше лекции, под формата на пропаганда. Та при нас тоя индивид се казваше Кулишев. Един път ни позволи да обсъждаме общи теми, явно с цел да види кой на къде е ориентиран и ние започнахме да обсъждаме турцизмите в българския език, а той ни обясняваше какво означават. В класа имахме един зевзек, Владо и той се изцепи по адрес на Кулишев, докато го гледаше в очите - Ей, пезевенк! Ние всички изтръпнахме, а Кулишев както си държеше лекцията го посочи с пръст и каза - Турска дума! Целия клас избухнахме в смях, а Кулишката не се усети и си продължи най-невъзмутимо с лекцията :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 дек 2024 19:56

Генчев поне излезе и каза неговата версия. Сираков не вярвам да каже нещо. Боримиров се е изказал и очаквам, че това ще е от тяхна страна. И двамата не обичат да говорят много.
Но Генчев реагира по-скоро емоционално. От Ботев си тръгна с неособено добри отношения, с Локото не помня, но такива, дето надълго и нашироко говорят какво е станало и какви са причините за такава преждевременна раздяла не ги тачат много. Мъри има една мъдра приказка, че футбола е бизнес и като две страни сега не са се разбрали, няма нищо лошо и страшно. Продължават напред, а след време съдбата може да ги срещне пак и може тогава да са на различни етапи и да се разберат. А Генчев по-скоро си затваря врати така. Реално единственото по-скандално е, че Сираков е искал да влиза в съблекалнята, което наистина подронва авторитета на треньора. Но и не е нещо нечувано не само за България, но и за Балканите. Преди години един грък извади отбора си, като влезе на терена с пищов на колана. ГГ беше наредил на футболистите да бият удари след тренировка...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 дек 2024 20:11

Сираков скоро го очаквам при Томислав,може би ще разберем нещо
САМО ЛЕВСКИ!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 18 дек 2024 20:37

Генчев създава впечатление на много ерудиран и знаещ! Като взе да говори какво искат да постигнат на всяка една тренировка, честно казано се впечатлих. Винаги ще се чудя с двама нови и още една подготовка... Ама да идва следващия левскар от малък.

Върни се в “Левски”