Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Aronaks » 18 дек 2024 16:27

mikata написа:Бойко да ги смени щом не вършат работа.

Сега заедно с техния шеф от Банкя са замислили нова схема да откраднат много пари и това е стадиона. Предполагам, че след това ще си бият шута, осигурили и правнуците си, а Левски ще фалира на спокойствие. Но по-добре ужасен край отколкото ужас без край, нали?
Докато това се случи ще се сменят треньори, ще се прибират мангизи от комисионни за играчи, ще ни държат в първата четворка, ще се изкарва някой лев от уредени мачове. Семейство Раеви ще си живуркат чудесно. Г-н Гъза се оказа най-умният от всички бивши легенди на Левски, които не успяха да се домогнат до лъвския пай за разлика от него.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 дек 2024 17:37

metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:@vessel: 43:46 "Не е вярно, че Сираков е влизАЛ... Може да е имал такова желание, но БЕШЕ спрян". ;)

Да наистина казва " беше спрян " но дали той го е спрял или някой друг не се разбира. Казва - може да е имал такова желание, но аз не мога да допусна... . Не казва - имаше желание, но аз не го пуснах.

Охрана или някой от екипа му, не знам. Но разкритието е скандално.

Чак пък скандално. Прав е Генчев за това. Не трябва някой да влиза да му се бърка в работата и да му подбива реномето. Все едно шефа ти казва директно пред подчинените ти, че не си си свършил добре работата. Дали Киро Гела и ГГ са влизали на полувремето да дават акъл на футболистите. Не мисля. Но Сираков е още с мисленето от 90-те, ако има мислене все още.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 дек 2024 17:43

Много драма пак.... тук....
Кой е виновен за 4-те загуби за 5 седмици?

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 18 дек 2024 18:00

Кой може да ти каже. Калпав треньор, калпави играчи, калпаво ръководство, мераци за печалба от черно тото, натиск от дембели (двама делебака, дето работа не са вършили в живота си). Всеки с дела си за ситуацията.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 дек 2024 18:05

А онези двамата много почтени, бе.
Не са влизали при футболистите. Те си влизат при съдиите, ако са пропоуснали да свършат това преди мача.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 дек 2024 18:06

Левски бил отбора на всички власти, според комплексарите създадени от БКП. Ами да, когато бяха на власт, техните създатели отнеха титлата на Левски, наказаха най-добрите му играчи с отнемане на състезателните права, като по тоя начин го лишиха от следваща титла и участие в КЕШ и Емо Спасов от трансфер в Порто, след като отстраниха два пъти подред шампиона на Бундеслигата играейки с половината резерви, след това демократите от СДС изгониха Чорни, след това пък Герберастите изгониха Черепа. СлучаЕност ли е, че това става винаги, когато Левски е във възход?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2024 18:13

vvessel написа:
metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:@vessel: 43:46 "Не е вярно, че Сираков е влизАЛ... Може да е имал такова желание, но БЕШЕ спрян". ;)

Да наистина казва " беше спрян " но дали той го е спрял или някой друг не се разбира. Казва - може да е имал такова желание, но аз не мога да допусна... . Не казва - имаше желание, но аз не го пуснах.

Охрана или някой от екипа му, не знам. Но разкритието е скандално.

Чак пък скандално. Прав е Генчев за това. Не трябва някой да влиза да му се бърка в работата и да му подбива реномето. Все едно шефа ти казва директно пред подчинените ти, че не си си свършил добре работата. Дали Киро Гела и ГГ са влизали на полувремето да дават акъл на футболистите. Не мисля. Но Сираков е още с мисленето от 90-те, ако има мислене все още.

Ъъъ... Гела, който направи така че журналист да изчезне от професията ли си? Знаеш ли вмъквам тук често политика в смисъл, че не става дума за... Това са изедници, човек. Наско е изедник. Ние имаме някакво раболепие към изедниците. Като онази мърша къде нарече журналистчето "улигофрен" и то се сви. Не модела "бащица" и не е от "комунизъма", а е от турско. Аз ако бях на мястото на оня журналист, щях да ритна в устата Гела вероятно. Генчев може да не го харесвам, ма той се е опълчил на изедника. Повече такива примери трябва. Генчев е осъзнал, че робството свърши. Той си е подписал оставката с това действие. Дано има повече такива като него. Аз пак в качеството му на треньор, да кажа, че не го харесвам. И Мъри не се подаде на изедника Нюню.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 дек 2024 18:17

vvessel написа:Чак пък скандално. Прав е Генчев за това. Не трябва някой да влиза да му се бърка в работата и да му подбива реномето. Все едно шефа ти казва директно пред подчинените ти, че не си си свършил добре работата. Дали Киро Гела и ГГ са влизали на полувремето да дават акъл на футболистите. Не мисля. Но Сираков е още с мисленето от 90-те, ако има мислене все още.

В голяма фирма, в голяма производствена система си е нормално това. Изобщо в структура, която е поне на 3 нива, тези неща се случват. Горното ниво хока по-долното, но може и да нахока всички под него, защото всички са му подчинени. Това го има и в принципа на единоначалието. Който е ходил войник, го знае. Лафът Цялото Кеч на баламатума се отнася за всички - футболисти и треньори. Футболистите също са на различни нива - новобранци, тартори.
Какво реноме! За чорбаджията/собственика всички са наемни работници. Дори мериджерите, дето се мислят за голяма работа.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 дек 2024 18:20

damyanov1963 написа:Левски бил отбора на всички власти, според комплексарите създадени от БКП. Ами да, когато бяха на власт, техните създатели отнеха титлата на Левски, наказаха най-добрите му играчи с отнемане на състезателните права, като по тоя начин го лишиха от следваща титла и участие в КЕШ и Емо Спасов от трансфер в Порто, след като отстраниха два пъти подред шампиона на Бундеслигата играейки с половината резерви, след това демократите от СДС изгониха Чорни, след това пък Герберастите изгониха Черепа. СлучаЕност ли е, че това става винаги, когато Левски е във възход?

Съгласен съм с тебе, но с едно уточнение. ФК Левски е създаден 1914 г., а БКП - 1919 г.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2024 18:24

Aronaks написа:
mikata написа:Бойко да ги смени щом не вършат работа.

. Г-н Гъза се оказа най-умният от всички бивши легенди на Левски, които не успяха да се домогнат до лъвския пай за разлика от него.

Забравяш Боби Михайлов май. Боби назад да бяга, Наско не може да го стигне.

Върни се в “Левски”