Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот 'enki' » 17 дек 2024 22:36

ShooterMan написа:Не мисля, че начина по който фунционира Черно море (йерархия и спокойствие) позволява връщането на Сердюк тук. А още по-малко пък на Алекс Фернандес. И двамата тук бяха съвсем други играчи, особено Алекс, а сега искат да ги гонят и ги гонят. Ето точно толкова важно е кой те тренира - защото професор Илиан може да те направи да изглеждаш уникален футболист в неговите схеми, а извън тях да не си нищо особено. Същото важи и за колектива ни - и Алекс, и Жеката много се надцениха, но да видим като им бият шутовете кой и къде ще ги вземе. Кешеру е класа, харизматична личност и лидер, той допринася за този колектив (за разлика от споменатите по-горе) и затова се получава симбиозата, но изключвайки качествата на терена - Кешеру внася моментално настроение сред отбора, докато Алекс и Жеката ги биваше само да внасят и допълнителни жълти и червени картони - особено скандалджията Алекс.

Точно така, Черно море е отбор на колектива, на отборната цел. Доверие, взаимопомощ, уважение, достойнство, себеотрицание в името на отбора. Това е нашата сила. Нямаме нужда от Троянски коне.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 дек 2024 11:13

На Родриго контракта му в Китай изтича сега ;) : https://www.transfermarkt.com/rodrigo-h ... ler/251815

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 дек 2024 02:14

върнахме кешерю от пенсия :) не може ли да върнем и тоя, че много ми липсва ??? https://www.youtube.com/watch?v=qsa1V3Onf6o
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 дек 2024 18:38

ogrizko написа:върнахме кешерю от пенсия :) не може ли да върнем и тоя, че много ми липсва ??? https://www.youtube.com/watch?v=qsa1V3Onf6o

Да седи резерва на Пламен Илиев?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 дек 2024 06:45

От Ковар по-добър вратар на Тича не е играл. И тогава това ми беше мнението, и сега. Дали е бил върховия момент в кариерата му не зная, но онзи мач есента на 2016 г. на 1/8 финала за Купата в Подуене, където ги елиминирахме 2:3 след продължения беше абсолютно най-великия мач изигран от вратар на Черно море. Просто беше феноменален тази есен тогава, а в онзи 1/8 финал беше достоен и за Златна ръкавица от Мондиал.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 дек 2024 11:10

ShooterMan написа:От Ковар по-добър вратар на Тича не е играл. И тогава това ми беше мнението, и сега.

Именно! Хвана ме нещо коледната носталгия и се сетих за Пржемисъл Коварж :))) Просто тоя човек по 2-3 100% гола вадеше и сам беше способен да победи съперниците, поне това дето показа при нас! Пацо Тигъра се справя, но много ми се иска някога да намерим пак такъв вратар дето поне да се доближава малко до спасяванията дето правеше Коварж в Черно море ...и ми се иска да се задържи по-дълго! Поне мечтите са безплатни :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 24 дек 2024 13:16

Ковар беше много добър, но най-добрият си остава Данчо Филипов.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 25 дек 2024 15:54

DanielGeorgiev написа:Годината приключи бих казал доста успешно. В играта сме за купата. В играта сме и в шампионата. Годината е повече от успешна, а сега е време за трансфери. Предвид класирането, то сме длъжни да укрепим и подмладим отбора през зимния трансферен прозорец, за да затвърдим позициите си от миналата година. Нещата ги виждам по следния начин.

--------------------------------Илиев/Славков--------------------------------
Попов/Дончев---Атанасов/???---Дробаров/Стефанов---Мартин/???
-----------------------Панайотов/Бейхан---Начо/???-----------------------
Дуду/Брено--------------------Сула--------------------Пашеко/Милушев
--------------------------------Уеслен/Кешеру--------------------------------

Напускащи: Ренан, Иса, Василев
Привлечени: Защитник, бек и полузащитник

Разбира се, ако Кешеру все пак реши да прекрати своята кариера, то трябва да привлечем и един централен нападател на негово място, именно тип Кешеру.

Предложения: Оливиер Камдем (защитник) и Ангел Лясков (ляв бек) от Локомотив Пловдив. Евгени Сердюк (нападател) от ЦСКА 1948, ако Кешеру не остане. И двата отбора имат проблеми и вярвам, че ако искаме, то можем да привлечем въпросните играчи или поне двама от тях. Колкото до полузащитника - ако можем да си върнем Пабло Гарсия ще е топ положението.

Панов и Калкан са аут до края на сезона, затова и не ги броя много, много. Дани Димов е задължително да остане, но той е поливалентен играч, затова и не съм му дал конкретна позиция.

Сега видях, че Милош Дегенек и Цървена Звезда са разтрогнали (договорът му беше до Юни 2025). Мина през тежка контузия, но има още 3-4 години футбол пред него. Национал на Австралия с доста опит по международните терени. Минус е, че няма паспорт от ЕС държава (странно, тъй като е започнал кариера в Германия - може би Трансфермаркет не е отчел това). А и може би ще има претенции към заплатата ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 яну 2025 13:54

"....Черно море ще започне зимната си подготовка тази неделя, 5 януари, съобщават от клуба. Треньорът Илиан Илиев събира отбора в 14 часа на стадион „Тича“, а в 14:30 ще изведе „моряците“ за първо занимание за 2025 година. Тогава специалистът, начело на варненския клуб, ще говори пред медиите.
Пред журналистите ще бъдат изнесени подробности около зимната подготовка, контролите и селекцията."

https://vsport.bg/cherno-more-zapochva- ... e_vignette

Върни се в “Черно море”