Като цяло вчера отборът изглеждаше и трениран спокоен. Майну и Угарте изглеждаха като двойка, която може да овладее центъра в много от мачовете във ВЛ. Определено и Аморим се понрави с отношението към Рашфорд и Гарначо-даде явна заявка, че дори и да падаме терена трябва да бъде изоран. Естествено и Сити са трагични в момента, което поне дава надежда, че при правилна работа в клуба до година две този град може наистина пак да стане червен.
Мач с Тотнъм се задава. За съжаление, вчера играчите на терена горе долу бяха най-доброто, което можем да предложим. На скамейката вчера само Йоро, Угарте и може би Зиркзее можеха да добавят нещо. Все пак се надявам ротациите да продължат и да пуснем резервите със шпорите-тоя интензитет не може да бъде поддържан от една и съща 11торка в два поредни мача през три дни. Иска ми се и Аморим да посегне към юношите най-вече. Не може при тая слаба конкуренция Амас да продължава да няма и минута. А той е перфектен именно за халфбек
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Амад и Угарте направиха страхотен мач! Хойлунд и (невярвам, че ще го кажа) Магуаер също бяха на високо ниво! Бруно и Дало за мен бяха с най ниска оценка. Много брак при пасовете им!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Гледах само последните 5 минути. Истината е, че и двата отбора в момента са ниво 10,12 място.
Все пак сладка победа, която би трябвало да ни повдигне малко самочувствието.
Все пак сладка победа, която би трябвало да ни повдигне малко самочувствието.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Някой трябва да го отнесе за лийкнатия състав 24 часа преди дербито. Аморим подозира Рашфорд :D
Едно време Моуриньо водеше война с тези "изтичания" на състава и при вас и в Реал. Икер го отнесе тогава :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
В интерес на истината в момента петицата в атака-Хоулунд, Бруно, Амад, Коби и Угарте дават добри индикации. Хоулунд почна да бележи, Амад цял сезон изглежда остър, Бруно си върна формата последния месец, Коби след контузията изглежда по-добре от преди, а Угарте при тая схема очевидно се чувства комфортно. Лошото е, че техни опции почти нямаме. Касемиро и Ериксен на тоя интензивен стил са живи умрели, Раш май върви към вратата, Гарначо в тая система и тоя кух мозък абсурд десятка да пасне, Маунт и Зиркзее само дават някви индикации че ще живнат при Рубен, ама Маунт пак изгърмя. Просто трагична трансферна политика. А си трябват ротации и дано Аморим продължи да ги редува и експериментира-сезона е свършен та поне да избистри състава и да не ги натяга.
Магауйър засега изглежда добре, ама тия слухове че щял да преподпише не ми харесват. Трамвай на 31 години не ни е нужен. Тия грешки редовно ги правим-Шоу направи един хубав сезон и сега до 2027 има да взима 250 к седмично. Ние това лято малко орязахме бюджета за заплати, ама: 350 к на Рашко, 250 к на Маунт, 300 на Касемиро и 150к на Ериксен, 250 к май на Шоу. 1.2 милиона на седмица към хора, които май вече нямат място на терена. Има отбори във ВЛ дето целия им бюджет за заплати не стига тия нива.
Магауйър засега изглежда добре, ама тия слухове че щял да преподпише не ми харесват. Трамвай на 31 години не ни е нужен. Тия грешки редовно ги правим-Шоу направи един хубав сезон и сега до 2027 има да взима 250 к седмично. Ние това лято малко орязахме бюджета за заплати, ама: 350 к на Рашко, 250 к на Маунт, 300 на Касемиро и 150к на Ериксен, 250 к май на Шоу. 1.2 милиона на седмица към хора, които май вече нямат място на терена. Има отбори във ВЛ дето целия им бюджет за заплати не стига тия нива.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Ми то няма кой друг да е. Такива ядове имаше и при Оле, и Рангник. Тогава мислехме, че е някой измежду Погба и Лингардиньо, но явно Рашо е попил от кумирите.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Рашфорд днес е признал, че явно зимата ще си ходи. Доста жалък завършек на толкова обещаваща кариера. На 18 години беше бърз като стрела, имаше топ завършващ удар, добър баланс на тялото, даже и Жозе го хвалеше че се раздава и в защита. Имаше си и ръст. Едва преди 2 години даде индикации че може би ще влезе в графа "Топкласа". След това преподписа иииии.ами това беше. Мързел на терена, IQ падна на застрашително ниски нива, тотален отказ от единоборства, никаква комуникация и комбинация със съотборниците. Като цяло в тоя клуб се изредиха доста таланти през последните 10 години, но се вижда че клуба не знае как да подходи с тях и да ги развива. Играч като Рашфорд още при Оле получи тотален картбланш да прави каквото му е на сърце на терена и полетя в облаците, особено след като съзряха медиите в Англия в него превъплъщение на майка Тереза покрай кампанията за храненето на децата. Обратно, играч като Мейсън Гриинууд изпита проблеми извън терена и клуба го захвърли като мръсна салфетка вместо да го защити. Сега и двамата реално вече не са част от клуба, а можеше като Реал с Вини и Родриго да имаме две читави крила за години напред.
Лингард #2 ми е! Това са някакви лигли и безхарактерни хора в реалния живот и това рано или късно се проличава и на терена!
Рашфорд от 2г един стойностен мач като на голям лидер не е направил! Не знам... може би и парите им разбиват психиката и се показват какви са. Вместо да станеш легенда на един отбор,хората ще те запомнят с 1-2 запомнящи се гола и вечното сърдене и цупене, разхождане по терена и една камара провалени мачове! Жалка работа. Лично аз нямам търпение да се разкара!Мина му времето на надеждите за голям играч!
Рашфорд от 2г един стойностен мач като на голям лидер не е направил! Не знам... може би и парите им разбиват психиката и се показват какви са. Вместо да станеш легенда на един отбор,хората ще те запомнят с 1-2 запомнящи се гола и вечното сърдене и цупене, разхождане по терена и една камара провалени мачове! Жалка работа. Лично аз нямам търпение да се разкара!Мина му времето на надеждите за голям играч!
Поредният от свитата на Лингард, Погба, Марсиал и Санчо, които не спираха да тровят съблекалнята с неможенето си и огромните заплати. Да бъде вързан на кол. Велик ден ще е да го видя продаден! 9 години на мъка.