Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот ikar » 16 дек 2024 10:57

Киро Пора написа:Koe за Доминик? Този, уж е сигурен за тирето.

По добре Пинеда от Берое. Млад национален състезател играе отлично и във двете фази на игра и което е най-важно отличен асистент.
Явно е че Годой не можем да си го позволим?
п.п. В зарата се "говори" че може би вратаря Мота е спазарен за Левски и на 90% трансфера е сигурен. Но все пак това са приказки от тротоарния фолклор ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 дек 2024 11:22

Имаме прилични футболисти, но за съжаление не попаднахме на треньор, а на приказлив самонадеян аматьор, който няма правилна самооценка за способностите си. На приказки няма равен, но отбора му играе безобразно слабо. Съмнявам се, че нови попълнения като Серкан или подобни "звезди" ще подобрят представянето на отбора, защото проблема не е само във футболистите, а основно в човека, който ги подрежда и тренира. Оказва се, че Генчев не е запознат с възможностите на футболистите си при положение, че беше готов да зачеркне Мислович, Петков го държеше резерва, а Джемили го изключи дори от групата. Честно казано не съм обнадежден за представянето ни през пролетта, макар че Генчев обещава, че отбора ще изглежда много по - добре. Но как да му вярвам след като до сега не се е сбъднало нито едно обещание. Очаквам много мъка в играта на отбора и нерви сред феновете. Искрено се надяван да ме опровергае, но едва ли. Имаше достатъчно време да го направи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 16 дек 2024 11:56

metodito написа:

Янков. Че Генчев го харесвал и го искал.

Може, не следя особено Разград, но предполагам че Генчев му е бил треньор там. Проблема според мен е, че първо Янков ще струва доста пари като заплата и траснферна сума, и второ според някои информации вече е спазарен за цесека минус София.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 дек 2024 12:14

ikar написа:

По добре Пинеда от Берое. Млад национален състезател играе отлично и във двете фази на игра и което е най-важно отличен асистент.
Явно е че Годой не можем да си го позволим?
п.п. В зарата се "говори" че може би вратаря Мота е спазарен за Левски и на 90% трансфера е сигурен. Но все пак това са приказки от тротоарния фолклор ?

Това за Мота звучи интересно. На мен ще ми е интересно и да видя този Владимиров - третият ни вратар. На Андонов не съм му голям фен...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 дек 2024 12:16

Киро Пора написа:
metodito написа:

Янков. Че Генчев го харесвал и го искал.

Може, не следя особено Разград, но предполагам че Генчев му е бил треньор там. Проблема според мен е, че първо Янков ще струва доста пари като заплата и траснферна сума, и второ според някои информации вече е спазарен за цесека минус София.

Жалко. Според мен той беше несправедливо пренебрегван в Лудогорец. Когато влизаше все правеше нещо. Ма с техните "звезди" къде да се вреди...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 12:27

ох, "отдъхнах си" - махнах ме единствения, дето наричаше припоците с правилното им име! И, каква слочаенос точно след това започна спадът в играта на отбора - не, убеден съм, че г.з. няма пръст. Сега ще си назначим придворен шут, който ще говори за "вечни дербита" и ше благодари през ден на спонсорО и гъзО - и всичко ще е точно! Срам за всички левскари!

П.С. Искрено се надявам, че Генчев ще излезе и ще каже някои неща за селекцията, ако има някакви топки! А резултатите, за които го уволниха, са най-добрите на треньор на Левски от много време - ние сме втори и продължаваме за купата. Да припомня ли къде беше КолЮ и от кого отпадна по това време! Анатема трижди на г.з. и поддръжниците му
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 дек 2024 12:33

Добрата новина е, че най-накрая разкарахме Генчо. Лошата е, че не вярвам да назначат някой по-кадърен. Ако имахме нормално ръковоство това щеше да е невероятна новина. Колкото до мантрата за събраните точки - толкова слаби противници не сме имали никога. Тирето се чудят ще отпадат или не, числото са още по-зле, Ботев са някакви калитари и вторият полусезон ще го видим. Локо Пл са в безобразна криза, Славия са бяла тишина..Морето и те са алеле майко и все пак ни разказаха играта. В тази смешна конкуренция не можем и второ място да бетонираме. Продължаваме за купата след автогол и изчистване в последната минута. Пожелавам успех на Генчо в числото, Хебър или Крумовград.
110 години любов!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 дек 2024 12:40

Тоя ще вземем , оня ще вземем , кой бил добър , кой не :lol: :lol:
Насето Експертизата разкара треньора :lol:
Насе ходи си бе!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 дек 2024 12:44

LoveAndPeace написа:Тоя ще вземем , оня ще вземем , кой бил добър , кой не :lol: :lol:
Насето Експертизата разкара треньора :lol:
Насе ходи си бе!!!

БеБе не дава
110 години любов!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 дек 2024 12:48

tmanolov написа:ох, "отдъхнах си" - махнах ме единствения, дето наричаше припоците с правилното им име! И, каква слочаенос точно след това започна спадът в играта на отбора - не, убеден съм, че г.з. няма пръст. Сега ще си назначим придворен шут, който ще говори за "вечни дербита" и ше благодари през ден на спонсорО и гъзО - и всичко ще е точно! Срам за всички левскари!

П.С. Искрено се надявам, че Генчев ще излезе и ще каже някои неща за селекцията, ако има някакви топки! А резултатите, за които го уволниха, са най-добрите на треньор на Левски от много време - ние сме втори и продължаваме за купата. Да припомня ли къде беше КолЮ и от кого отпадна по това време! Анатема трижди на г.з. и поддръжниците му

Левски не е Феноменална партия, че да има значение как треньора нарича оранжевата измама и да ли се харесва и цитира от феновете, а футболен клуб, от който се чакат резултати и най - вече от треньора. Ако треньора си разбира от работата не ме интересува как гледа на припозналите лъжата или дали нарича мача им с тях дерби или не. Видяхме тоя шут като говореше правилните неща за твоите уши, до какво състояние доведе отбора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”