В момента гледам Челси-Брентфорд. И двата отбора стабилно си разиграват топката отзад, включително и през вратаря. В някои случаи дори доста рисково, но за сега това е предпочитания начин за изнасяне. Етествено големия футбол е много по-динамичен и отборите променят тактиката си спрямо противника дори по време на срещите.
Пък нека Методито обяснява, че това изнасяне не работе никъде.
Купа на България: Левски (София) - Дунав (Русе), Събота от 16:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Купа на България: Левски (София) - Дунав (Русе), Събота от 16:00 ч.
Serafim написа:В момента гледам Челси-Брентфорд. И двата отбора стабилно си разиграват топката отзад, включително и през вратаря. В някои случаи дори доста рисково, но за сега това е предпочитания начин за изнасяне. Етествено големия футбол е много по-динамичен и отборите променят тактиката си спрямо противника дори по време на срещите.
Пък нека Методито обяснява, че това изнасяне не работе никъде.
Аз подчертах, че не гледам Премиършип. И да, не работи. Някаква футболна gender-култура е. Да го правим щото така.
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:Диема бяха поканили Гаджев един път който беше доста обективен и не спести критики на Генчев. Каза си ги нещата, които тук се обсъждат едно към едно и не лъскаше нечий имидж. Между другото никой не спестява неприятната истина за Генчев, че играта на отбора хич я няма. Поне защитата горе-долу се справя, т.
Е, то с петима защитника, оставаше и да не се справят. :) Не знам, някой има ли статистика колко са точните удари във вратата на противника и колко гола е допуснал тоя несретник. С Берое ударите сигурно бяха 12-15 на 2.
В английските дивизии е истинският футбол. Другото са пошли имитации.
metodito написа:Поредният случайник начело на "Левски". Аз лично, като член на сектата на рибаря, нямаше дума да обеля за него, ако след него беше назначен качествен специалист. Двама треньори след него и двамата леш. Най-малкото и двата не спазиха най-простия принцип във вселената - K.I.S.S. - Keep It Simple, Stupid. Първият гледал два мача на Сити и се помислял за Гуардиола. Гледам доста мачове от Европа. Еми, сори, ама това с ниското изнасяне на топката от вратаря... никъде не работи. Не е до "класата" на вратаря и защитниците. Да беше Кольо поиграл FM като не разбира. Дриблинга и пасинга не им е силна страна на централните. И не им е това работата.
Не мога да кажа за Премиършип, понеже не го гледам това първенство, но за Италия и Испания го виждам. Ниско и постепенно изнасилено изнасяне, пресечена топка от противниковите халфове, пас на нападателя - гол. И тея като дебили го повтарят. Това е мода, която ще премине.
Генчев. "Сините в дефанс"! "Абе, не беше ли "Сините в атака". Този смени чипа на "Левски". Излизаме с петима защитници срещу "Дунав". Абе, мой... Аз посрещнах назначението му с голяма надежда. А тоя пич се оказа и доста нагъл. Аз не помня освен Рибаря в последните 15-ина години някой да си е подавал оставката. "Левски" при Мъри зацикли в края на престоя му. Всичко хубаво и чао. Защо другите не го могат. Хубчев стоя и се назландисва и кой ли не. Генчев, братче, вдигни ми се в очите като си подадеш оставката. Моля те. За пореден сезон (изключая Мъри, може би), "Левски" има отбор, който е по-добър от треньора си.
Не можеш да кажеш, че гледаш Италия и в същото време, че ниското изнасяне не работи. Интер гази всичко живо от години с това изнасяне.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NOMER14 написа:Докога лайнярите в Дрисема на домакински мач ще канят в студиото нелевскар да коментира мача?
Само лайното Будинов да каже, че Левски няма шанс за Купата. А бре, изрод, Левски има най-много купи във витрината и според Теория на вероятностите има най-големи шансове за нова.
Багажниците ви в София къде са? Един читав коментатор ни остана и някои левскари в унисон с мръсните свине му викат "мигача". Защо???
Колега, и аз така приказвах,че ще станете шампиони и ме наказаха...:) ...така,че не бъди толкова сигурен за купата!:))), да не те блокират и теб за месец за "провокация"!:))) Изключвам нецензурни думички!!?:)))) ИЛИ ЗА БАДЖАНАЦИ ВСИЧКО МОЖЕ?:))) Как му викаха?...май беше "двоен аршин"! :)))))
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))
-
- Контакти:
metodito написа:Аз подчертах, че не гледам Премиършип. И да, не работи. Някаква футболна gender-култура е. Да го правим щото така.
По-скоро е тесногръдство, защото ти харесваш даден тип футбол и само това е правилното за теб. Съответно си избираш някаква унизителна думичка, с която го приравняваш. Може би следващия път може да пробваш да гледаш футбол и да оценяваш това, което се опитват да правят отборите. Всъщност много малко клубове имат един стил, който прилагат постоянно. Конкретно Гуардиола. Повечето други големи отбори и треньори се приспособяват според противника, а в дългосрочен план и спрямо играчите.
Примерно може да послушаш Гари Невил, който е един от малкото хора, които открито говорят как е бил унизен като треньор и на какви уроци се е нагледал от противниците си. Как е очаквал едно, но всъщност се оказва, че отбора срещу който играят излиза с различна постройка и плановете му отиват подяволите още след 15 минути, а той няма отговор.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:Поредният случайник начело на "Левски". Аз лично, като член на сектата на рибаря, нямаше дума да обеля за него, ако след него беше назначен качествен специалист. Двама треньори след него и двамата леш. Най-малкото и двата не спазиха най-простия принцип във вселената - K.I.S.S. - Keep It Simple, Stupid. Първият гледал два мача на Сити и се помислял за Гуардиола. Гледам доста мачове от Европа. Еми, сори, ама това с ниското изнасяне на топката от вратаря... никъде не работи. Не е до "класата" на вратаря и защитниците. Да беше Кольо поиграл FM като не разбира. Дриблинга и пасинга не им е силна страна на централните. И не им е това работата.
Не мога да кажа за Премиършип, понеже не го гледам това първенство, но за Италия и Испания го виждам. Ниско и постепенно изнасилено изнасяне, пресечена топка от противниковите халфове, пас на нападателя - гол. И тея като дебили го повтарят. Това е мода, която ще премине.
Генчев. "Сините в дефанс"! "Абе, не беше ли "Сините в атака". Този смени чипа на "Левски". Излизаме с петима защитници срещу "Дунав". Абе, мой... Аз посрещнах назначението му с голяма надежда. А тоя пич се оказа и доста нагъл. Аз не помня освен Рибаря в последните 15-ина години някой да си е подавал оставката. "Левски" при Мъри зацикли в края на престоя му. Всичко хубаво и чао. Защо другите не го могат. Хубчев стоя и се назландисва и кой ли не. Генчев, братче, вдигни ми се в очите като си подадеш оставката. Моля те. За пореден сезон (изключая Мъри, може би), "Левски" има отбор, който е по-добър от треньора си.
Не можеш да кажеш, че гледаш Италия и в същото време, че ниското изнасяне не работи. Интер гази всичко живо от години с това изнасяне.
Е, те Интер ли са единственият отбор, който го прави? Що фишове вече ми отидоха заради подобни "грешки". Зради това се плюнчя.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:Аз подчертах, че не гледам Премиършип. И да, не работи. Някаква футболна gender-култура е. Да го правим щото така.
По-скоро е тесногръдство, защото ти харесваш даден тип футбол и само това е правилното за теб. Съответно си избираш някаква унизителна думичка, с която го приравняваш. Може би следващия път може да пробваш да гледаш футбол и да оценяваш това, което се опитват да правят отборите. Всъщност много малко клубове имат един стил, който прилагат постоянно. Конкретно Гуардиола. Повечето други големи отбори и треньори се приспособяват според противника, а в дългосрочен план и спрямо играчите.
Примерно може да послушаш Гари Невил, който е един от малкото хора, които открито говорят как е бил унизен като треньор и на какви уроци се е нагледал от противниците си. Как е очаквал едно, но всъщност се оказва, че отбора срещу който играят излиза с различна постройка и плановете му отиват подяволите още след 15 минути, а той няма отговор.
"Това, което се опитват". На мен въпросът ми е защо не правят това, което могат. А се опитват нещо, което не могат. Да бе, големите го могат, ама.
Що да е обидно gender? Това е концепция, която е модерна, актуална и насилствено налагана. Сега, че не оценяваш това, което се опитват да правят хората... :lol:
metodito написа:Е, те Интер ли са единственият отбор, който го прави? Що фишове вече ми отидоха заради подобни "грешки". Зради това се плюнчя.
За мен стилът, който Костов се опитваше да изгради е по-добър от юруша на Генчев. И двамата обаче засега не направиха нищо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема