ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 фев 2010 02:05

msm написа:
Модератор ЛокоПД написа:
:lol: Аре стига.Ако Данчо беше изравнил,вече щяхме да сме в Космоса. Тва е - съмтаймс уин,съмтаймс люн...Имаше секрифиси днеска,ама люн... :(

Хаха, че нали за това ви го дадохме ;) , не винаги успява. Дано при вас му тръгне на голове, че доста точки изпуснахме заради него ( не че не сме и печелили, де).

Смей се ,смей...и ние ви дадохме Митко Илиев,обаче го преотстъпихте...Щеше да видиш какво значи "невинаги успява" ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 фев 2010 02:15

Модератор ЛокоПД написа:
Смей се ,смей...и ние ви дадохме Митко Илиев,обаче го преотстъпихте...Щеше да видиш какво значи "невинаги успява" ;)

Майтапа си е майтап,но истината е , че на всеки се случва да изпуска. Някой са малко по каръци от други , но така е и в живота. Данчо направи всичко което зависше от него ,но топката не пожела мрежата, а крака на Чавдаров. Какво да се прави, късмет си няма момчето и това е. Явно положението с Митко Илиев е подобно, но пък може и на тях да им се отвори парашута някой ден.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2010 02:47

msm написа:
PFC Litex написа:Локо с оглед факта, че са с половин подготовка играха много добре и само малшанса им попречи да си тръгнат с точка.
Има потенциал в отбора, потенциал който на нас няма да попречи за титлата, дори може да ни помогне.

Интересно мнение, при положение , че ние вече минахме, а на Литекс и Левски тепърва им предстои да се сблъскат с този отбор. А и изказването ми не е , че ще ви попречи, а че ще имате проблеми. В смисъл, ще срещнете доста добър отбор, а не този който беше през есента. Аз, не виждам някаква помощ от тяхна страна, освен ако мача не е решен предварително. Ама едва ли.

Мача ни с Локо Пд. е на 01.05.2010, то ест 2 кръга преди края на шампионата, а до тогава всичко може да е ясно
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 фев 2010 08:47

PFC Litex написа:
msm написа:
PFC Litex написа:Локо с оглед факта, че са с половин подготовка играха много добре и само малшанса им попречи да си тръгнат с точка.
Има потенциал в отбора, потенциал който на нас няма да попречи за титлата, дори може да ни помогне.

Интересно мнение, при положение , че ние вече минахме, а на Литекс и Левски тепърва им предстои да се сблъскат с този отбор. А и изказването ми не е , че ще ви попречи, а че ще имате проблеми. В смисъл, ще срещнете доста добър отбор, а не този който беше през есента. Аз, не виждам някаква помощ от тяхна страна, освен ако мача не е решен предварително. Ама едва ли.

Мача ни с Локо Пд. е на 01.05.2010, то ест 2 кръга преди края на шампионата, а до тогава всичко може да е ясно

Не искам ,да се съмнявам в ясновидските ти способности. Но, ако не е ясно? И, в кой от всичиките сценарии, Локо ПД ще помогне на Литекс?

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 28 фев 2010 10:08

Пичове ние нямаме точки ,така че не чакайте нищо даром от нас а колкото до зарата уважавам ги ,но живи или мъртви този мач трябва да го вземем.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 фев 2010 11:53

Модератор ЛокоПД написа:Знам,че има тема за мача,обаче е интересно как ви се вижда нашия отбор.Има ли бъдеще според вас ? И мнението ви за новите попълнения.
Има и още как :) Просто малко време за сработване и желание за игра и нещата ще си дойдат на мястото :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2010 12:38

puf-paf написа:Пичове ние нямаме точки ,така че не чакайте нищо даром от нас а колкото до зарата уважавам ги ,но живи или мъртви този мач трябва да го вземем.

Чувствата са взаимни ;) Уважение,но битка за победа на терена :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 фев 2010 16:24

acmilan написа:
puf-paf написа:Пичове ние нямаме точки ,така че не чакайте нищо даром от нас а колкото до зарата уважавам ги ,но живи или мъртви този мач трябва да го вземем.

Стягайте се обаче за голямото посрещане :idea: Вчера доста от нашите /говоря за по-умерените фенове/ не дойдоха в София поради две причини - кофти време и най-вече,заради раздухваната истерия по медиите,че едва ли не щяло да има Трета световна.Вярно,имаше няколко понатрошени стъкла на коли,но чак пък толкова...В Стара Загора обаче ще дойдем повече първо,защото е по-близо и второ,защото си имаме някакво уважение с вашата агитка и досега май не е имало някакви ексцесии между нас и вас.А за нашия отбор всяка загубена точка може да бъде фатална от тук нататък.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
jorodukinski
Контакти:

Мнениеот jorodukinski » 28 фев 2010 16:46

харесаха ми момчетата,имаме бъдеще.мисля че малко работа по защитата и нещата ще се оправят
LOKO IS THE BEST

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2010 22:32

Модератор ЛокоПД написа:
acmilan написа:

Стягайте се обаче за голямото посрещане :idea: Вчера доста от нашите /говоря за по-умерените фенове/ не дойдоха в София поради две причини - кофти време и най-вече,заради раздухваната истерия по медиите,че едва ли не щяло да има Трета световна.Вярно,имаше няколко понатрошени стъкла на коли,но чак пък толкова...В Стара Загора обаче ще дойдем повече първо,защото е по-близо и второ,защото си имаме някакво уважение с вашата агитка и досега май не е имало някакви ексцесии между нас и вас.А за нашия отбор всяка загубена точка може да бъде фатална от тук нататък.

Е,аз съм наясно от всеки гостуващ отбор колко хора мога да очаквам като бройка.Вие и Ботев винаги идвате най-много и то е логично с оглед близкото разстояние между двата града.Дано стадионът да е пълен и да стане шоу на терена и по трибуните,без простотии,разбира се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Локо Пловдив”