Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Керкез към момента е най-добрия треньор в Ефбет лига.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
1914.1902 написа:Ето я и пълната програма за "лъвовете" по време на целия квалификационен цикъл:
1. кръг: България - Нидерландия/Испания (4.9.2025 г.)
2. кръг: Грузия - България (7.9.2025 г.)
3. кръг: България - Турция (11.10.2025 г.)
4. кръг: Нидерландия/Испания - България (14.10.2025 г.)
5. кръг: Турция - България (15.11.2025 г.)
6. кръг: България - Грузия (18.11.2025 г.)
Значи бием Холандетата 1:0 в първия мач у дома, защото ще ни подценят, както и арогантните испанци са ги подценили преди това.
Втория мач резонно падаме в Грузия 0:2 и коментатора казва че грузинците са страшни и на улицата да ги срещнеш .
Третият мач възтаваме мощно и извоюваме геройска победа 2:1 срещу турчолята на почти пълния стадион под Тепетата с подкрепата на съдията и по поръчка на Инфантино - втората балетистка от дясно на ляво му е хванала окото и не може да я забрави.
Следва гостуване на Лалетата и мача си върви към логичен край - 2:0 обаче някакъв невероятен късмет в края ( Господ пак става българин) и изравняваме след корнер и автогол на Върджил Ван Дайк - 2:2 в борбата за първото място! Невероятно но Факт!
Петия мач отиваме при комшиите да им върнем аристократично трите точки и последния мач на препълнения Васил Левски правим 0:0 благодарение на вратарчето + грузинците удрят 8 греди и се прибират с празни ръце.
Останалите срещи в групата се развиват по благоприятен за нас сценарий и така се класираме на Световното където по - късно ще попаднем в група с Италия, Чили и Япония.
Гонзича е избран за Президент на Републиката а Вили Вуцов - овчата глАва естествено го наследява на поста Президент на БФС.
Последна промяна от 4x4 на 15 дек 2024 15:55, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Какво като е силикон
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Какво като е силикон
Бе друго си е естественото. Все едно да ближеш сладоледа през опаковката.
miro_rz написа:pomiqrat написа:Какво като е силикон
Бе друго си е естественото. Все едно да ближеш сладоледа през опаковката.
Опаковката може да е от друг вкусен материал.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Sstefanov написа:[ Разкажи за фирмичките за бързи кредите (лихвари) на папазки, под зоркият поглед на шиши и бб.
Ако българинът не беше толкова тъп и неразбираше от всичко, тези фирми отдавна нямаше да съществуват. Вероятно и в останалата част по света е така. Не знам. Тук имам впечетления. Ако отидеш на адвокат високите им лихви падат. Откъде акъл от човек изтеглил бърз кредит за комар или почивка. Цяла година не си сетил да отделяш по 100 лв. за почивка, теглиш бърз кредит и започваш да отделяш по 200 :lol:
Гнусно