Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон 2024/25
15 кръга говорим за Пуул, Сити и Арсенал, и бум Челси шампиони! :lol:
Както каза навремето Жозе, ние сме едно малко конче, което още се учи да тича, не можем да скачаме с големите кончета. Догодина, ако сме се понаучили, ще видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Wolves have sacked head coach Gary O’Neil following defeat vs Ipswich Town
Много малък коефициент за Сити. Уж дерби и в лоша серия. То пък и Юнайтед все едно са в добра серия.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
THE G.A.M.E
Чесно казано, другият и по-другият сезон, трудно ще видим по колебливи Пуул, Сити и Арсенал.rhaegar написа:Както каза навремето Жозе, ние сме едно малко конче, което още се учи да тича, не можем да скачаме с големите кончета. Догодина, ако сме се понаучили, ще видим.
Аз за това и беснях след двубоите с Арсенал и Пуул, и особено на старта срещу Сити, когато ясно се виждаше, че те не играят нищо. Но ние подходихме крайно респектирано и предпазливо.
Ест. отборът еволюира и сега играем с далеч по голямо самочувствие и увереност, която дойде и с победите.
Но сякаш на моменти момчетата и тренерът наистина не вЕрват, колко всъщност са добри. :lol:
rhaegar написа:Както каза навремето Жозе, ние сме едно малко конче, което още се учи да тича, не можем да скачаме с големите кончета. Догодина, ако сме се понаучили, ще видим.
Вие сА ако опущите да станете шампиони, после нема кога. Догодина плешивецът ще изсипе 2-3 милиарда за трансфери и няма как да го догоните.
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]- insaneboy1
- Контакти:
CSKA69 написа:RMCF написа:Сигурно има нещо във въздуха на северен Лондон. Не може и 2-та отбора от там да са толкова некадърни и безполезни (поне едните си думкат Плешо редовно). Остана само на Челси да се надяваме за някаква интрига във ВЛ.
При победа утре Гуардиола и компания са си отново в играта :lol: Те са отборът, показвал многократно на всички, че са способни после да влязат в цикъл от десет поредни победи примерно..ходи ги стигай след това :roll:
Виж ги как играят Сити, никакъв шанс нямат за титла, дори да бият днес. Просто игрово са страшно зле и дори в началото, когато бяха първи се случваше с адска мъка и обрати след изоставане.
Anulo mufa
Когато и да го уволнят плешивеца, все ще е късно. 1 победа за 2 месеца. :lol: :lol: :lol:
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
CSKA69 написа:RMCF написа:Сигурно има нещо във въздуха на северен Лондон. Не може и 2-та отбора от там да са толкова некадърни и безполезни (поне едните си думкат Плешо редовно). Остана само на Челси да се надяваме за някаква интрига във ВЛ.
При победа утре Гуардиола и компания са си отново в играта :lol: Те са отборът, показвал многократно на всички, че са способни после да влязат в цикъл от десет поредни победи примерно..ходи ги стигай след това :roll:
Ми не, всичко свърши. Вече и психически са аут!
-
CapitanePuyol
Дано поне Арсенал стане шампион ! :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют !