Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Войната в Украйна

Мнениеот nghcvth » 14 дек 2024 12:52

Drunken_Master написа:
Украинските сили за противовъздушна отбрана (ПВО) съобщават, че са свалили 81 руски ракети и 80 дрона по време на масирана комбинирана руска атака срещу обекти от енергийната инфраструктура, а други 105 дрона не са достигнали целите си, предава УНИАН.

Добре де, а тия 105 дрона, които не са достигнали целта си, какво са направили? Операторите са ги забили в полетата ли? 105? Тия лъжат толкова много, че както някой беше казал и Гьобелс би им завидял.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 дек 2024 12:53

nghcvth написа:
Drunken_Master написа:
Украинските сили за противовъздушна отбрана (ПВО) съобщават, че са свалили 81 руски ракети и 80 дрона по време на масирана комбинирана руска атака срещу обекти от енергийната инфраструктура, а други 105 дрона не са достигнали целите си, предава УНИАН.

Добре де, а тия 105 дрона, които не са достигнали целта си, какво са направили? Операторите са ги забили в полетата ли? 105? Тия лъжат толкова много, че както някой беше казал и Гьобелс би им завидял.

Само в Лвов са думнати 6 енергийни обекта... Така, че ако само тия са успешните удари сметката излиза... Изображение

https://t.me/BulgariaNapred/490
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 дек 2024 13:29

Русия подготвя севернокорейски войници за пряко участие във военните действия. Предполага се, че силите на Пхенян ще влязат в битка срещу украинските въоръжени сили на Курско направление. Това заявиха от Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна. Отбелязва се, че командването на частите на КНДР вече е получило заповед за реално влизане във войната, предава УНИАН.

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2024 21:05

Много редовен читател си станал на униан или каквото е това там :lol:
Ако не го цитирахте, нямаше да знам за съществуването му. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 дек 2024 02:10

Ами това е най-пропагандният парцал в Украйна, все едно руският ТАСС. Аз го цитирам, не случайно... Тия жълтури... от два месеца УЖ ще се бият в Курск, все ги чакаме... Даже Пуйола поства и снимки на корейчета, които са размазани. Оказа се, че според украинският генерален щаб май и ще си останем с чакането. Тъй като гледам, май изобщо няма и да има корейци. Натам вървят нещата...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 дек 2024 02:33

Drunken_Master написа:Ами това е най-пропагандният парцал в Украйна, все едно руският ТАСС. Аз го цитирам, не случайно... Тия жълтури... от два месеца УЖ ще се бият в Курск, все ги чакаме... Даже Пуйола поства и снимки на корейчета, които са размазани (напълно нормално, болния се кефи на подобни неща)... Оказа се, че според украинският генерален щаб май и ще си останем с чакането. Тъй като гледам, май изобщо няма и да има корейци. Натам вървят нещата...

Ами? Сериозно е пропагандна медия? Аз заради това се чудя защо му е на някой да влиза, чете, търси нещо подходящо и да го цитира/поства постоянно :lol:
Примерно аз не бих влязъл в тас или каквото е там освен ако някой не ми дава пари :lol: На теб хем не ти харесва, хем не му вярваш, но влизаш да го четеш :lol: После превеждаш и цитираш, просто няма никакъв логичен смисъл.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 дек 2024 02:39

E чак постоянно не е, айде да не се правим на интересни. Иначе, аз не влизам там, а цитирам българска медия, която се уповава на нея. И тук основното е, че се цитират лица от украинският генщаб, та затова се отразява от УНИАН. Компренде?
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 дек 2024 05:19

ком какво :lol: :lol:
--
Е поне цитирането на някой бг боклук е по малко шантаво. Не е както изглеждаше в началото с превода и специалното търсене на новини.
Иначе пак е странно да цитираш/четеш нещо невярно според теб. :lol:

---
п.с Видял ли си ме някога да цитирам лица от генералния щаб на украйна или русия? :lol: Или да се позовавам на техни източници за каквото и да било?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 дек 2024 05:32

Че ти следиш ли войната изобщо? Щом ми говориш, че било времето на Брежнев... Изображение
Изображение

Uretsa
Контакти:

Мнениеот Uretsa » 15 дек 2024 13:13

Още интересна информация за украинските въоръжени формирования и дезертьорството, пратили рота от 90 души към Курахово, тръгнали от Херсонска област, 87 избягали по пътя, до позициите стигнали трима. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бутусов разказва за украинската 155 бригада, напълнили са я с месо, събрано от улиците, над 1000 души са дезертирали веднага.
https://t.me/RVvoenkor/82655

Върни се в “Свободна зона”