Ла Лига: Райо Валекано - Реал Мадрид - 3:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Райо Валекано - Реал Мадрид, Събота от 22:00 ч.
Баси майката Райо да ти нашие 3 гола за 65 минути и да изпусне още 2-3 гола
Модрич някак си не се вписва в този Реал. Не мисля, че е непременно от възрастта, а липсва химия с тези му съотборници. Себайос е по-добър избор в момента.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Ами, това е нивото в момента. Като цяло заслужен Х. Барса ще бъркат и те, измориха се и им хванаха спатиите, но все пак играят по-добре от нас. Анчелоти трябва да си ходи, дори при нов дубъл.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Бих се зарадвал на този Х, ако Анчелоти бъде разкаран, но се съмнявам.
sapio0o написа:Много посредствен мач на Куртоа.
С тая посредствена защита, точно Куртоа ти виновен!
Анчелоти създаде един отбор, който се превърна в разграден двор. Този тим вече не се чувства фаворит в нито един мач, даже съперника да се казва Нумансия. И няма изглед да се почувства като такъв през тази кампания.
По-жалка игра в защита трудно може да се види през целия уикенд, на който и да е мач.
Анчелоти в пет мача има една победа срещу Райо и тя е с гол в последната минута. Ако му е толкова трудно да се справи с този гранд на световния футбол, да даде задачата на някой треньор на юношите, дори да е същия резултат, поне няма да ме е толкова яд.
Имаш три варианта, в които да си лидер и ти ги пропускаш с лекота:
* малоумни грешки в началото срещу дънни риби не ти позволяват да си начело още от първите кръгове
* получаваш първи шанс при два мача по-малко да изпревариш лидера, но ти падаш от Билбао след безумни грешки
* получаваш втори шанс да се възползваш максимално от отложеното гостуване на Валенсия, но ти допускаш три гола от Райо Валекано, които ще ги бият и четири отбора от първенството на Чехия
Вече може и да сме трети след този кръг, благодарение на гениалните решения в пореден мач.
По-жалка игра в защита трудно може да се види през целия уикенд, на който и да е мач.
Анчелоти в пет мача има една победа срещу Райо и тя е с гол в последната минута. Ако му е толкова трудно да се справи с този гранд на световния футбол, да даде задачата на някой треньор на юношите, дори да е същия резултат, поне няма да ме е толкова яд.
Имаш три варианта, в които да си лидер и ти ги пропускаш с лекота:
* малоумни грешки в началото срещу дънни риби не ти позволяват да си начело още от първите кръгове
* получаваш първи шанс при два мача по-малко да изпревариш лидера, но ти падаш от Билбао след безумни грешки
* получаваш втори шанс да се възползваш максимално от отложеното гостуване на Валенсия, но ти допускаш три гола от Райо Валекано, които ще ги бият и четири отбора от първенството на Чехия
Вече може и да сме трети след този кръг, благодарение на гениалните решения в пореден мач.
Чудно как докато Асенсио играеше, имахме 4 сухи мрежи в 5 мача, пък изведнъж като беше закотвен на пейката от някой умник и допуснахме 5 гола за 2 мача. :))))) Ама не е виновен Чуамени, че го пускат титуляр. Пак Мбапе ще да е виновен, не един италианец. :))
Утре отиваме 3 ти ,където ни е мястото в момента.
Пак почна да говори глупостите си:
Анчелоти: Не спечелихме тук миналата година, но станахме шампиони
Това ми напомня като каза след 0-4 от Барселона, че и преди сме паднали така от тях, ама сме взели ШЛ и ЛЛ. Но явно не си дава сметка в какво положение се намираме сега. Пълен абсурд!
Анчелоти: Не спечелихме тук миналата година, но станахме шампиони
Това ми напомня като каза след 0-4 от Барселона, че и преди сме паднали така от тях, ама сме взели ШЛ и ЛЛ. Но явно не си дава сметка в какво положение се намираме сега. Пълен абсурд!
Не знам дали да гледам финала за Световното клубно . . . честно! Няма да издържа още един такъв мач!