Мнението ви за новите футболисти на ЦСКА след първия кръг?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- stefan_ atanasov
- Контакти:
Re: Мнението ви за новите футболисти на ЦСКА след първия кръг?
Панку е класа това е ясно всички го видяха на мен обаче не ми стана ясно едно ! Митрески ,какво правеше до него Виданов това момче НЕ СТАВА ЗА ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК не е ли ясно това !.По добре да бе започнал А.Попов той е играл на тази позиция и мисля с Литекс за купата направи страшен мач защо го мъчат Виданов той не става!Отностно другите мисля че,Трифонов си е класа той си е наш и кому трябваше да го размотават натам-насам,Петре се стара доста,Митрески нещо май не бе много в час това може би се дължеше на Павката и последно мисля че,Андоне трябва да наблегне на защитата много,много не може умряло куче да го съживяваш след 3-0 това не бива да се повтаря.
отговарям на писалите по-долу за руи мигел, маркиньос и панку! Първо - Панку е футболиста който търсиме от години - ПЛЕЙМЕЙКЪР !! Най-накрая се случи да имаме класен атакуващ плеймейкър - господ да го пази от контузии! това обстоятелство отговаря и на въпроса за Мигел, който може да използва головия си усет и пласиране и игра в пеналта. Колкото до Маркос и че тези които не разбирали от футбол не го харесвали ?!?! По-мързелив халф няма !!! Чака топката на краче да му дойде, бърка 50% от пасовете и шут от далеч няма! От време на време прави някой силен мач и толкова.
jotev написа:отговарям на писалите по-долу за руи мигел, маркиньос и панку! Първо - Панку е футболиста който търсиме от години - ПЛЕЙМЕЙКЪР !! Най-накрая се случи да имаме класен атакуващ плеймейкър - господ да го пази от контузии! това обстоятелство отговаря и на въпроса за Мигел, който може да използва головия си усет и пласиране и игра в пеналта. Колкото до Маркос и че тези които не разбирали от футбол не го харесвали ?!?! По-мързелив халф няма !!! Чака топката на краче да му дойде, бърка 50% от пасовете и шут от далеч няма! От време на време прави някой силен мач и толкова.
Нали затова е форум и всеки има право на мнение?!............ И аз ти отговарям! Поне това, което гледах днес, вие бяхте излязли с двама нападатели, а именно Мигел, и малко зад него Панку, но не като плеймейкър! Гледах и по телевизията репортаж, не видях да е играл като такъв в Динамо Букурещ! Днес офанзивни халфове ви играха Янчев и Светльо Петров?!...... Не знам колко е мързелив Маркиньос, но това което съм гледал, знае какво да прави с топката! До колкото разбирам имате някакъв французин който е офанзивен халф, а и Морозс не е лош!..... Но да налагаш дефанзивни халфове като плеймекъри си е меко казано странно! Не че не стават чудеса........94-а, именно Янков подаде паса на Лечков за победата над Германия!.......Днес имахте успех, защото ви заиграха крилата, Трифонов ( ако не се лъжа ) се справи отлично, а отдясно го нямаше Данчо-тъча, при когото всяко центриране беше в облаците, а беше Петре, който знае какво да прави с топката! Пак си казвам мнението, вие сте неблагодарници по отношение на своите футболисти!!!! Аз го казах, Маркос ви е правил много добри мачове! Не каза нищо и за Мигел?! Или и ти много си го плюел?!.............
Момци, не бързайте да се превъзнасяте по Мигел. И друг път му се е случвало да направи приличен мач, но за втори пореден не се сещам... Споделям преобладаващото мнение за Панко - много мисъл, много техника, много борбеност. Двойката централни защитници категорично не ми хареса - при половин атака на локо за цял мач, два гола, независимо какви, са безобразие. Румен Трифонов много се стара, показа огромно желание и голямо червено сърце, нещо което за съжаление виждаме при все по-малко играчи на армията. Петре направи няколко уникални центрирания, но го помним и в по-добра светлина. Никой не спомена завръщането на моя идол "Муши". За мен е загадка как той все още е в ЦСКА. С оглед на смелите му изявления преди преодстъпването в Литекс, как едва ли не в ЦСКА му било тясно, България не го обича, ама той е е.а ти пича, хич няма да ми е жал ако го засилят в неизвестна посока.
Едно нещо ми направи приятно впечатление. Андоне ги е накарал да се движат и да боравят много бързо с топката. Имаха идея и настроение за игра.
Едно нещо ми направи приятно впечатление. Андоне ги е накарал да се движат и да боравят много бързо с топката. Имаха идея и настроение за игра.
Абе какво хвалите Мигел. Това момче загуби почти всички единоборства и всеки 2-ри пас му беше грешен. Не може да пази топката. Имаше шанс да е на точното място в два игрови епизода - това е
мигел е некадърник и това се знае откакто е при нас. това ,че вкара 2 гола нищо не значи, всяка минута след втория на терена беше мъка и за него и за нас. иначе панку е супер играч и се надявам андоне да го използва максимално,румен е прекрасен,а петре тепърва ще направи мачовете си ! в защита и аз мисля че попов е по-добър вариант за партньор на митрески... иначе с тази селекция не би трябвало да ни спре някой за титлата! естествено дай боже и малко късмет в по-завързаните мачове !!!

Най-много ми хареса Румен Трифонов! Страхотен играч!!! Панку също е много класен! Петре съм го гледал и преди, и си мисля, че се представи под нивото си! Митрев(ски) е пълно дърво, имаше няколко комични отигравания и ако си беше дал зор за още една дуспа, обръщаше мача! Чудя се как е играл в Енерги!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
Личи си че още не са сработени в играта,иначе са направили някои репетиции при вкарването на голове
Панку е много класен-пасове,удари с глава и крак,Петре обичайно си вършееше по фланга,Трифонов-много борбен и активен в атаките-великолепно попълнение! Митревски е добър,липсва му сработка със Павката.А самият отбор играе съвсем различно отколкото при Пенев-чакаме Гранден да се включи и ставаме муцка 

-
- Контакти:
според мен Панку е много добър футболист. истинска находка е за нас и дано продължи по този начин. Трифонов също много ми хареса. другите не толкова, но все пак е парви мач. пожелавам на всички успех и ЦСКА-ШАМПИОН.
Панку-добър.трифонов и митрески-стават.виданов е много зле,не знам какво прави в цска.к. стоянов трябва да играе по спокойно и да работи още.трябва ни централен защитник.по-добре да се пробва с попов