Всичко е уредено.
Транзакцията е успешна.
Иска се само да падат и съдията свири фаул...
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
ElCapitan5Puyol написа:Хърватският стратег ще измисли нещо на полувремето за да обърне мача ! Предстои велик обрат като на България - Германия 1995та !
Аз съм пророка ! :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 

Защитата на Лудогорец е като швейцарско сирене
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ElCapitan5Puyol написа:Айдееее обрата почваааа !! Чочееев късайййй !!!! Майка ви свинска и говежда завиждайтееее !!!
Клемеш,както казваше 2 годишното комшийче.....................Празнува ли Шенген дей?
Сега като се вдигнат заплатите като у Швейцария, че като поевтинее кравето масло, олюту, зехтина, че като литнат ония ми ти пенсии нагоре, че Кариби, че омари, че хайвери, че Дубаи, де ш'ги 'арчим тез' пари и ше го редим това щастие, не знам, не знам... Край на клемишите.Ред суджуци, ред щастие, ред бабеци и затискаме отгоре с кюлчета злато...
Здравей, живот, здравей!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Явно корабчето с бело е пристигнало, Алкмаар въобще не се напъват.
-
Тоя Чочев взе топката от краката на Пьотровски при онова положение веднага след 2рия гол. Поляка щеше да скъса мрежата за 3-2 ! Ама квото такова, след лошото първо полувреме пак добър резултат срещу елитен холандски отбор !
Рашка капут, Буданов салют ! 

Трябва да се отбележи, че с друг треньор Лудогорец щеше да загубят този мач.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Bukay написа:Явно корабчето с бело е пристигнало, Алкмаар въобще не се напъват.
Сигурно им е платил и на тях нали. Може да ги не ги харесвам зелените, ама така яко са ви бръкнали в гъза, че просто уау..... Смятай колко жалък живот водиш, щом ти пука толкова много, че да обясняваш на някакви непознати, че Аз Алкмар не се напъвали срещу Лудогорец.
Наш Киро е вкарал за 5:0 на ПАОК