Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ReBorn1982 » 11 дек 2024 23:28

От Бербатов не става и чеп за зеле извън терена. Кажи ми какво е направил след края на кариерата си, аз не виждам да се развива в нещо ..... да е показал качества за някаква сфера. Вкопчил се е в това БФС щото очевидно за друго не става и няма какво да прави.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2024 23:32

Ти какво по-точно искаш, да прави? Пича си прекрати кариерата преди 5-6 години... Има си пари, които си е заработил през дългогодишната си успешна кариера зад граница и си ги харчи. Вероятно има и някакъв допълнителен бизнес. Що да не става чеп за зеле от него? Гонзо и Перуката какво направиха след краят на кариерата си? Занимават се с благотворителност сигурно? Или издържат някой роден клуб, който да се е представил успешно в ЕКТ? Смити твърди, че БФС се "самоиздържал", оказа се, че това не е така, федерацията е с огромни задължения.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 дек 2024 23:36

Нищо не искам да прави, просто питам показал ли е някакви качества за нещо извън ритане на топка .... че толкова го лансирате като алтернатива.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 11 дек 2024 23:38

pomiqrat написа:Странно е как човек с една мозъчна гънка с ТЕЛК, която дели с още един съфорумец от летището, определя кой какъв е...

На 2 юни 1924 г. президентът на САЩ Калвин Кулидж подписва закона, който предоставя право за гласуване на родените в САЩ индианци. Това става след като те най-сетне са признати за американски граждани. По ирония на съдбата пак точно на 2 юни 1537 г. папа Павел III издава забрана северноамериканските индианци да бъдат използвани като роби, а южноамериканските ацтеки, маи и инки ги харизва на робовладелците.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2024 23:39

ReBorn1982 написа:Нищо не искам да прави, просто питам показал ли е някакви качества за нещо извън ритане на топка .... че толкова го лансирате като алтернатива.

Ами факт е, че е единствената такава. Поне на теория. Не съм врачка, нямам кристална топка... не мога, да знам, дали ще "оправи" българският футбол или поне ще го промени към по-добро. Знаеш ми аргументите срещу Перуката. Самият факт, че се е снимал с шефа на черното тото и обяснението на Лъчо Танев за въпросната снимка... то само заради тая издънка е за публичен линч. Да не говорим за намеците на Матеус в книгата му. Факт е и че от изпълкома на БФС в момента са основно хора на Боби. Това е общо-взето...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 дек 2024 23:53

Бербатов още като навремето се изцепи "извикайте ме, за да дойда да ви оправя футбола" се изложи .... не знам за какъв голям ум и месия се мисли, но като го гледам, е типичният футболист, т.е. няма много на "втория етаж" .... с Гонзо са един дол дренки с леката разлика, че Бербатов е по-мекушав и речта му се точи по-гладко от тая на "ти си само осми клас" .... и двамата не стават за нищо, това е повече от очевидно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2024 23:55

Между другото, вярно ли е, че Митата Якимов бил сред непоканените за годишнината? Щото доколкото си спомням Берба каза и нещо подобно в интервюто си?
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 дек 2024 00:00

Моля за помощ.
Имам едно терзание за утрешния мач в Разград още от жребия им.
Против кого да викам? Досега беше лесно - против Антибиотик (самото име подсказва). Да, гостува отборът на Алкмаар, който нанесе най-голямото унижение на моя отбор Левски в евротирнирите 0:5 есента на 1980 година, след като бяхме отстранили Динамо Киев, а Цесека два пъти победи двоукратния актуален шампион на Европа - Нотингам. Алкмаар имаха добър отбор и завършваше след трите титана на холандския футбол. Имаха и национали, а носител на Златната обувка за голмайстор на Европа им бе център - Кес Кист. Там играеше и Джон Метгод, когото 7 години по-късно го гледах на живо да носи капитанската лента на стадион Юрий Гагарин в мач между Сборен отбор на Варна и Нотингам. Много милиция и много кучета имаше. Жестока проверка. Но си влязох на стадиона с едно модерно за тогава дипломатическо куфарче с учебници и тетрадки, връщайки се от лекции в Меито. Студентската карта беше пропускът. Май пазя и билета някъде.
Да послушам ума или незарасналата рана в душата?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 дек 2024 00:12

Drunken_Master написа: Смити твърди, че БФС се "самоиздържал", оказа се, че това не е така, федерацията е с огромни задължения.

Не се е оказало, а барби казал. Нещо, което няма никакво значение и стойност. Иначе дори съюза да има задължения, това не е нещо странно, нетипично и не означава, че не се самоиздържа и взима пари от държавата за съществуването си.
Ти ако изтеглиш кредит за нещо, банката ли те издържа или ти? Понеже ти го плащаш?
БФС има ли финансиране като федерация?
- Не, няма.
Има ли нещо, което да липсва на която и да е гарнитура (освен футболни качества), нещо което БФС да не е платило и да не е осигурило? Ако си чул нещо, кажи. Аз не съм чул/видял такова нещо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 дек 2024 16:52

Някой софиянец да помогне на девойката https://www.facebook.com/share/p/1F9vmo5kJj/
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”