Dimitar Tonev:
https://int.soccerway.com/players/dimit ... ev/616565/
https://www.transfermarkt.com/dimitar-t ... ler/717558
Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Ботев гледат да си 'олекотят' бюджета. Чу се от там ... миналата седмица, че парите на Зингаревич за заплатите са върнати обратно. Освобождават първо футболисти, които не ползват. Ще опитат и да продават, ако се появят платежоспособни купувачи за останалите, ако ситуацията остане непроменена.
След като Илиан е решил, че Тонев има качества - добре дошъл е при нас.
След като Илиан е решил, че Тонев има качества - добре дошъл е при нас.
-
ShooterMan
- Контакти:
Ботев Пд пролетта ще е съвсем различен отбор. Това го разбира абсолютно всеки, който е навътре в българския футбол и е наясно с модела бащица какво става щом парите сецнат. Руските пари свършиха, това е 100% сигурно. Какво се переше и как - не знаем, но знаем, че имаме такива пример в миналото - щом изритаха Чорни как Левски се срина.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Очаквам интересен трансферен период през зимния прозорец. Много са отборите, които го закъсаха тази година, като започнем с плебосите и продължим списъка с Ботев (Пд), Локо (Пд), Хебър, числото и Крумовград.
В тази връзка... се сещам за Серкан Юсеин, който за мен има добри качества. Същият... в началото на 2023г. бе на крачка от идване при нас (поне така се пишеше), но заради по-добрите т.нар. лични условия, т.е. парите - избра бъдеще в Крумовград (присъедини се там като свободен агент).
Илиан дори му бе дал възможност за изяви в националния отбор. За мен лично това момче опропасти тотално бъдещето си с това решение. Илиан щеше да го направи играч, ако бе избрал Черно море. От края на Октомври в Крумовград не помирисва терен (дори не попада и в групата за мачовете) и чака някъде да бъде продаден.
Любопитен съм да видя къде ще продължи сега...
Това което сам си направиш - никой неможе да ти го направи.
В тази връзка... се сещам за Серкан Юсеин, който за мен има добри качества. Същият... в началото на 2023г. бе на крачка от идване при нас (поне така се пишеше), но заради по-добрите т.нар. лични условия, т.е. парите - избра бъдеще в Крумовград (присъедини се там като свободен агент).
Илиан дори му бе дал възможност за изяви в националния отбор. За мен лично това момче опропасти тотално бъдещето си с това решение. Илиан щеше да го направи играч, ако бе избрал Черно море. От края на Октомври в Крумовград не помирисва терен (дори не попада и в групата за мачовете) и чака някъде да бъде продаден.
Nobody007 написа:Очаквам интересен трансферен период през зимния прозорец. Много са отборите, които го закъсаха тази година, като започнем с плебосите и продължим списъка с Ботев (Пд), Локо (Пд), Хебър, числото и Крумовград.
Момчето май е избрало сините.Техните медии дрънчат ном стоп.ноо от друга страна знаем как те успешно представят желаното за възможно или вече готово.Там ще се реализира успешно на пейката в компанията на другите сини "звезди".Там трансферите са на друго ниво-ББ,Шиши и компания.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
ShooterMan
- Контакти:
Не ни трябва Серкан. От много мислене е станал на 28 г., че той е цели 3 г. по-възрастен от Сула, единствения, който няма алтернатива при нас и на когото търсим такава за конкуренция. Димитър Тонев е на 23 г. например и за мен е точния човек и на точната възраст. Другия пост, където нямаме конкуренция за мен е левия бек и там трябва нов играч. Цецо издиша вече, макар, че и аз съм на мнение, че трябва да остане, но издиша, факт. Дани Мартин е спорен, аз мисля, че един мач играе добре, друг - зле. От Локо Пд Ангел Лясков да можем да вземем....или Андрей Йорданов от Ботев, все едно, а и Илиан може да е набелязал чужденец. При условие, че Кешеру не успеем да го убедим да остане - и нападател ще трябва. Твърдо. Иса е приключил, Уеслен не е за този пост, а Брено с едно прилично включване срещу Числото не можем да кажем, че най-после се е разиграл. Но изключвайки Брено - в момента нямаме алтернатива и на Кешеру, който засега си тръгва, така, че и там трябва да се търси и то активно - разбира се съм ЗА да се види статута на Наско Илиев - ако нещо в Кипър не върви да се прибира бързо - в интерес на истината нашето нападение в момента няма таран. Имаме по-леки и раздвижени нападатели, което пасва на стила ни по-добре, но различните профили са много важни - в закучени мачове и такива вървящи 0:0 Наско правеше или решаващи голове или калабалъци и решаващи голове - нека се сетим за двата мача с ЦСКА например 1:0 тук и 0:1 там - две асистенции на Наско Илиев за 2-те решаващи победи довели до 2-тото място, да не изреждам и куп други победи с по 1:0 с негови голове.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Veso1913 написа:Nobody007 написа:Очаквам интересен трансферен период през зимния прозорец. Много са отборите, които го закъсаха тази година, като започнем с плебосите и продължим списъка с Ботев (Пд), Локо (Пд), Хебър, числото и Крумовград.
Момчето май е избрало сините.Техните медии дрънчат ном стоп.ноо от друга страна знаем как те успешно представят желаното за възможно или вече готово.Там ще се реализира успешно на пейката в компанията на другите сини "звезди".Там трансферите са на друго ниво-ББ,Шиши и компания.
+1
В шопските псевдо-грандове, който е отишъл - не е прокопсал !!! Примери много... Съсипани кариери. Всички копаят дъното.
П.С. Ако ... само хипотетично си представете... дали ако примерно един Александър Колев бе тук... щеше да бъде същото това дърво, което е в момента в Левски ?!!
ShooterMan написа:Не ни трябва Серкан. От много мислене е станал на 28 г., че той е цели 3 г. по-възрастен от Сула, единствения, който няма алтернатива при нас и на когото търсим такава за конкуренция. Димитър Тонев е на 23 г. например и за мен е точния човек и на точната възраст. Другия пост, където нямаме конкуренция за мен е левия бек и там трябва нов играч. Цецо издиша вече, макар, че и аз съм на мнение, че трябва да остане, но издиша, факт. Дани Мартин е спорен, аз мисля, че един мач играе добре, друг - зле. От Локо Пд Ангел Лясков да можем да вземем....или Андрей Йорданов от Ботев, все едно, а и Илиан може да е набелязал чужденец. При условие, че Кешеру не успеем да го убедим да остане - и нападател ще трябва. Твърдо. Иса е приключил, Уеслен не е за този пост, а Брено с едно прилично включване срещу Числото не можем да кажем, че най-после се е разиграл. Но изключвайки Брено - в момента нямаме алтернатива и на Кешеру, който засега си тръгва, така, че и там трябва да се търси и то активно - разбира се съм ЗА да се види статута на Наско Илиев - ако нещо в Кипър не върви да се прибира бързо - в интерес на истината нашето нападение в момента няма таран. Имаме по-леки и раздвижени нападатели, което пасва на стила ни по-добре, но различните профили са много важни - в закучени мачове и такива вървящи 0:0 Наско правеше или решаващи голове или калабалъци и решаващи голове - нека се сетим за двата мача с ЦСКА например 1:0 тук и 0:1 там - две асистенции на Наско Илиев за 2-те решаващи победи довели до 2-тото място, да не изреждам и куп други победи с по 1:0 с негови голове.
Гледайки начина на игра на Дани Мартин си мисля че момчето е научено да играе като халф-бек с трима ЦЗ.Затова не е блестящ в защита,но е много добре във втората и третата третина .Даже бих казал че на моменти блести,но не е чист бек.А ние играем основно с 4 защитника.затова и Цецо е първи избор.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Не знам кой ще взимаме и кой ще махаме,но тоя Серкан да си седи по далеч от тука.Преди време предпочете Крумовград,а сега щом и там е натирен при първото му подсвирване от някъде ,които се лишават от толкова класния играч,въпреки че са зле игрово.Въобще не ни трябва такъв,който ще трови атмосферата само,когато някой му свирне .Идеален си е за говедата.
За вас моряци ний живеем...
ShooterMan написа:Не ни трябва Серкан. От много мислене е станал на 28 г., че той е цели 3 г. по-възрастен от Сула, единствения, който няма алтернатива при нас и на когото търсим такава за конкуренция. Димитър Тонев е на 23 г. например и за мен е точния човек и на точната възраст. Другия пост, където нямаме конкуренция за мен е левия бек и там трябва нов играч. Цецо издиша вече, макар, че и аз съм на мнение, че трябва да остане, но издиша, факт. Дани Мартин е спорен, аз мисля, че един мач играе добре, друг - зле. От Локо Пд Ангел Лясков да можем да вземем....или Андрей Йорданов от Ботев, все едно, а и Илиан може да е набелязал чужденец. При условие, че Кешеру не успеем да го убедим да остане - и нападател ще трябва. Твърдо. Иса е приключил, Уеслен не е за този пост, а Брено с едно прилично включване срещу Числото не можем да кажем, че най-после се е разиграл. Но изключвайки Брено - в момента нямаме алтернатива и на Кешеру, който засега си тръгва, така, че и там трябва да се търси и то активно - разбира се съм ЗА да се види статута на Наско Илиев - ако нещо в Кипър не върви да се прибира бързо - в интерес на истината нашето нападение в момента няма таран. Имаме по-леки и раздвижени нападатели, което пасва на стила ни по-добре, но различните профили са много важни - в закучени мачове и такива вървящи 0:0 Наско правеше или решаващи голове или калабалъци и решаващи голове - нека се сетим за двата мача с ЦСКА например 1:0 тук и 0:1 там - две асистенции на Наско Илиев за 2-те решаващи победи довели до 2-тото място, да не изреждам и куп други победи с по 1:0 с негови голове.
Наско Илиев търка пейката в Кипър - 11 мача без гол в Анортозис, предимно резерва. Може и да решат да го разкарат зимата, но по-скоро ще е лятото. Много по-вероятно е Мартин Минчев да се върне при нас (лично мнение). Кариерата му копае дъно след дъно, а вече дори и не записва минути в турски средняк като Ризеспор.