Бербатов: „Балетът“ не беше балет, а стриптийз по най-пошлия начин, вероятно нямаше да приема покана
Димитър Бербатов бе гост в Спортното шоу на Дарик радио. Бившият национал коментира празненствата по повод 100-годишнината на българския футбол. Той се изказа остро срещу шоуто след края на церемонията. Бербатов призна, че не е получил покана за събитието, но дори да е, вероятно е щял да я отхвърли, защото „не е лицемер“.
„Нямам право да се оплаквам на фона на начина на живот на някои хора. Има някои проблясъци, има отбори, които показват добри игра, някои не, имаме по-лошите терени и по-лошата инфраструктура. Ако теренът не ти е изграден по правилния начин, това пречи на нивото на футбола. Това ни е нивото на футбола. Иронията е, че ние като българи си гледаме повече българския футбол, интересуват се хората, гледат, особено като е студено времето и си стоят вкъщи, но контрастът е много голям“, започна Бербатов.
„Досега не си позволих да коментирам каквото и да е, защото за мен това е някакво дребнотемие, но когато стигна до точка, когато нещата се взимат персонално и навътре, трябва да кажа гледната си точка. Не бях поканен, не съм и държал, но има протокол, не по телефона. Има си имейл, пращаш нужната покана, както се свързват с мен много други хора, които ме канят на много други неща. Не можеш да ми звъннеш, ако ти нямам номера, това не е блокиран телефон, аз не съм случаен човек от улицата, направил съм си настройки на телефона. Следващата стъпка е да напишеш СМС. Аз имам много номера, не един, не два. Не съм получил абсолютно нищо, не каниш Сульо от улицата.“
„Дори това не е най-обидното, а че много заслужили хора не бяха там, хора, които са си дали живота, списъкът е много дълъг. Ако ме бяха поканили, най-вероятно щях да се замисля, тъй като става въпрос за честване на българския футбол, щях да помисля плюсове и минуси и накрая сигурно щях да взема решение да не отида, защото не съм лицемер. Ако не харесвам някого, ще му го кажа в лицето. Не вирея в тази среда. Сблъскват ни различни култури. Не става въпрос за мен, Марто и Стилиян, а за хора, които са дали много на българския футбол. Аз съм играл година и половина в България, а някои са играли цял живот в България. Хората, които се наемат с организацията на подобно тържество, трябва да преценят за колко хора и кои хора“, продължи Бербатов.
„Имаше някаква избирателност и така не се прави. Горчивината е там, няма да го кажа и няма да го покажат. Визирам хора от по-старото поколение, защото малко им показваме уважение. Аз щях да го направя по различен начин, защото безвкусицата беше тотална, „балетът“ не е балет, а жив стриптийз по най-пошлия начин, не отива на събитие като това. Неуспешно са копирали Молен Руж. Човек се чуди и се мае кой си е помислил, че това е брилянтна идея. Кой? Ми той трябва да бъде уволнен на момента. Ти как празнуваш и какво празнуваш на българския футбол? Стабилното му състояние, изграждането на футболисти, инфраструктурата? С какви пари го правиш, нали нямало? Как тогава организираш такова събитие? Освен ако спонсорите не са поели цялото нещо.“
„Това е по протокол, който и да беше президент, щяха да дойдат Чеферин и Инфантино. Може и на тях да са им звъннали, но в моите очи аз заслужавам същото отношение. Най-вероятно ще съберем екипа, ще помислим по въпроса и ще го поканим (б.р. - Борислав Михайлов), отделяме настрана неговото управление, но никой не може да вземе и оспори успехите му като вратар. Това важи и за мен, те затова те канят. Преценката си остава на самия човек, който е поканен“, сподели Димитър Бербатов.
„Знам какво и как са направили срещу мен хората в борбата, която водихме. Трябва да си гъвкав, трябва да правиш компромиси, има го и в живота, има го и във футбола, трябва да си диаглогичен, но не да жертваш моралния си компас. Аз ако съм същият човек отпреди 10 години, трябва да съм глупак, толкова зле, че да не си дам такава сметка, че трябва да съм различен, значи не съм за там. Въпросът е абсурден, ако са го погледнали така, това е провокация, но това ми е помогнало в професионалната ми кариера“, заяви той.
„Клипът, който видяхме, беше съвсем кратък. Зависи кои са били гостите от чуждестранните, излагацията е тотална, ако са били президентите на ФИФА и УЕФА. Балканските нрави и обичаи предразполагат към такова поведение, но това не се прави на подобна церемония, не и когато си БФС. Как е платено цялото нещо, при положение, че се взимат заеми? Одит беше правен на БФС, къде са цифрите? Какво е установено? Щом няма пари, има липси. По-добре се приберете, снишете се леко, отбележете, че е 100 години български футбол, но кажете, че няма финансова възможност, не е толкова сложно“, каза още Димитър Бербатов.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
ElCapitan_Puyol
Re: Без цензура!
Dust написа:Този юнак е със счупена челюст, а доколкото помня червен картон в мача Лудогорец - Ботев нямаше
https://dsport.bg/operiraha-half-na-lud ... 84089.html
Не ми се мисли ако това бе се случило на играч на ЦСКА-София след мач с Лудогорец примерно, що за рев щеше да е.
Като пуснах оня клип със 50те съдийски балтии в ущърб на Лудогорец, говеждо-свинския хор-рев замлъкна за известно време. Явно пак трябва.
Рашка капут, Буданов салют ! 
peliforewer написа:NOMER14 написа:Хубаво си чешете езиците със "съдията, съдията - съдията пед...", но родното първенство излиза в птпуск.
Тогава всичкият диемаджийски коментаторски боклук от него ще се изсипе по стара традиция да коментира мачове в английските лиги точно по светлите празници. Сега гледам в понеделнишкото студио на Диема водещ е човек с нормално избръснато лице, а не олигофрен с джихадска брада и гелосана коса. Значи можело...
Всеки си има програма, на едни съдиите са ни проблема, на други коментаторите на Диема :) . Ако спреш говора на телевизора и си решаваш проблема с коментаторите , но със съдиите какво да правим :) .
Това лято бяхме на море и местната кабеларка предоставяше възможнастта, а може би телевизорчето, опцията да изключваш българския говор. Бяхме на разходка и догледахме второто продължение на мача Разград - Карабах. Докато се усетим го изгледахме без български коментар, но с шум от стадиона. Изтървахме безценния коментар от типа на Сокачев. Поале английските мачове ги гледахме с коментар. Пробвах после на 4-5 телевизора и на 3 различни досатвчика, но такава опция да си гледаш и слушаш Диема 2 без български говор не успщх да намеря.
Някой, ако знае повече, да каже.
1914.1902 написа:Бербатов: „Балетът“ не беше балет, а стриптийз по най-пошлия начин, вероятно нямаше да приема покана
Димитър Бербатов бе гост в Спортното шоу на Дарик радио. Бившият национал коментира празненствата по повод 100-годишнината на българския футбол. Той се изказа остро срещу шоуто след края на церемонията. Бербатов призна, че не е получил покана за събитието, но дори да е, вероятно е щял да я отхвърли, защото „не е лицемер“.
„Нямам право да се оплаквам на фона на начина на живот на някои хора. Има някои проблясъци, има отбори, които показват добри игра, някои не, имаме по-лошите терени и по-лошата инфраструктура. Ако теренът не ти е изграден по правилния начин, това пречи на нивото на футбола. Това ни е нивото на футбола. Иронията е, че ние като българи си гледаме повече българския футбол, интересуват се хората, гледат, особено като е студено времето и си стоят вкъщи, но контрастът е много голям“, започна Бербатов.
„Досега не си позволих да коментирам каквото и да е, защото за мен това е някакво дребнотемие, но когато стигна до точка, когато нещата се взимат персонално и навътре, трябва да кажа гледната си точка. Не бях поканен, не съм и държал, но има протокол, не по телефона. Има си имейл, пращаш нужната покана, както се свързват с мен много други хора, които ме канят на много други неща. Не можеш да ми звъннеш, ако ти нямам номера, това не е блокиран телефон, аз не съм случаен човек от улицата, направил съм си настройки на телефона. Следващата стъпка е да напишеш СМС. Аз имам много номера, не един, не два. Не съм получил абсолютно нищо, не каниш Сульо от улицата.“.................
Тези момченца не бяха ли от Благоевград, Враца и Монтана? На стотина километра от столицата. Какви есемеси, какви електронни пощи. Те не комуникират ли с ръководството на футбола ни, не комуникират ли поне с Ицата Стоичков.
Иначе Бербатови да ми говорят за стриптийз след групово изнасилване и дрога, си е перверзия.
Гледал си го на Play Diema Extra
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
NOMER14 написа:Това лято бяхме на море и местната кабеларка предоставяше възможнастта, а може би телевизорчето, опцията да изключваш българския говор. Бяхме на разходка и догледахме второто продължение на мача Разград - Карабах. Докато се усетим го изгледахме без български коментар, но с шум от стадиона. Изтървахме безценния коментар от типа на Сокачев. Поале английските мачове ги гледахме с коментар. Пробвах после на 4-5 телевизора и на 3 различни досатвчика, но такава опция да си гледаш и слушаш Диема 2 без български говор не успщх да намеря.
Някой, ако знае повече, да каже.
Има такава опция ако сте го гледали онлайн..!
Понякога се пуска стрийм само със звук от стадиона и без коментар въпреки че логото на Диема си стои. Предполагам, че се пуска стрийм за чуждестранни бет компании които предлагат мача на живо и го има в тиража им. Нашите хакерчета го прихващат и го пускат на народа да киризи бадева.
Кабеларка и разходка малко не се връзват нещата. Освен ако не си бил свързочник в казармата и да си бягал с макарата на гърба.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- damyanov1963
ElCapitan_Puyol написа:Dust написа:Този юнак е със счупена челюст, а доколкото помня червен картон в мача Лудогорец - Ботев нямаше
Не ми се мисли ако това бе се случило на играч на ЦСКА-София след мач с Лудогорец примерно, що за рев щеше да е.
Като пуснах оня клип със 50те съдийски балтии в ущърб на Лудогорец, говеждо-свинския хор-рев замлъкна за известно време. Явно пак трябва.
Биис!
Ооще, ооще, ооще!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
peliforewer
- Контакти:
NOMER14 написа:1914.1902 написа:Бербатов: „Балетът“ не беше балет, а стриптийз по най-пошлия начин, вероятно нямаше да приема покана
„Досега не си позволих да коментирам каквото и да е, защото за мен това е някакво дребнотемие, но когато стигна до точка, когато нещата се взимат персонално и навътре, трябва да кажа гледната си точка. Не бях поканен, не съм и държал, но има протокол, не по телефона. Има си имейл, пращаш нужната покана, както се свързват с мен много други хора, които ме канят на много други неща. Не можеш да ми звъннеш, ако ти нямам номера, това не е блокиран телефон, аз не съм случаен човек от улицата, направил съм си настройки на телефона. Следващата стъпка е да напишеш СМС. Аз имам много номера, не един, не два. Не съм получил абсолютно нищо, не каниш Сульо от улицата.“.................
Тези момченца не бяха ли от Благоевград, Враца и Монтана? На стотина километра от столицата. Какви есемеси, какви електронни пощи. Те не комуникират ли с ръководството на футбола ни, не комуникират ли поне с Ицата Стоичков.
Иначе Бербатови да ми говорят за стриптийз след групово изнасилване и дрога, си е перверзия.
Какво общо има Димитър Бербатов с това, че баща му преди 40-50 години е направил някоя глупост за която е лежал в затвора.Понякога се изумявам от начините по които се опитвате да омаскарите успели българи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
ElCapitan_Puyol написа:Dust написа:Този юнак е със счупена челюст, а доколкото помня червен картон в мача Лудогорец - Ботев нямаше
Имаш ли нещо от румънския каратист...........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Диниш Алмейда отправи призив към феновете на Лудогорец
Централният защитник на Лудогорец Диниш Алмейда се обърна към феновете чрез социалните мрежи на клуба с апел за подкрепа преди домакинството срещу АЗ Алкмаар от шестия кръг на основната фаза в Лига Европа. Двубоят на „Хювефарма Арена“ е в четвъртък, 12 декември, от 19:45 часа.
„Знаете, че ни предстои много важен мач. След добрата игра в Рим се надяваме да продължим добрата си инерция в Европа, а това е наистина важно за нас и имаме нужда от вашата подкрепа на стадиона, за да се класираме за следващата фаза в Европа“, сподели Диниш Алмейда преди двубоя в четвъртък.
Чакаме и сакаме! :mrgreen: