Купа Бг Осминафинали /Черно море - Славия/ 14.12.24 събота 13.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Купа Бг Осминафинали /Черно море - Славия/ 14.12.24 събота 13.00ч.
Последен мач за годината, важен мач - елиминационен за Националната купа на България! След днешния тежък мач във Враца ще има умора и от мача, и от пътуването. Надявам се да няма контузии и мисля, че няма да имаме наказани. Какво ще правим, какво ще струваме, на Тича трябва да елиминираме Славия! По-добрите сме категорично, домакини сме, терена би трябвало да не е лош.. Само трябва да излезем отговорно, да не подценяваме, да си покажем играта и да ги треснем! Ще има рокади в състава, сигурен съм, но се надявам тези, които влязат да се докажат. Успех от мен!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: Купа Бг Осминафинали /Черно море - Славия/ 14.12.24 събота 13.00ч.
Този мач ще е по-лесен от мача във Враца, където крякащите начело с кмета и останалите достатъчно ни изнервиха. Според мен много трудно ще изпуснем да елиминираме Славия. Не говорим за 90 мин, а за елиминация - как ще стане ми е все едно, но трябва да ги бием. По-класния отбор сме, в тези мачове има и мотивацията. Славия определено са ниско ниво тази година, но пък ни биха, така, че едно на ум. И второ на ум за Заги - те може да са слаби, но не са един и два мачовете, в които Заги перфектно нарежда Вълнолома и не 90, а 120 мин. може да избута, а при дузпите вече е Божа работа. Така, че сериозно, спокойно, но сериозно!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
В този последен за годината мач на Тича очаквам да видя съвсем различни футболисти.Предполагам да излезем с двама от тримата бразилци и Кешеру ,зад тях Сула,в центъра Васко и Ренан.На бека в ляво Дани Мартин.Други промени в състава не очаквам,но знае ли човек?Ноо които и да излязат,нека са пределно мобилизирани,да подходят отговорно и да се поздравим с една хубава победа за Коледа и Нова година.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Славия са 'костелив орех'. Ще дебнат за наши грешки в отбраната, от които да се възползват, както го направиха вчера в мача с жалките плебоси, чиято защита вчера бе рехава като 'брюкселска дантела' и логично бяха жестоко прегазени на Коритото пред празни трибуни. Злощастните им феновете вече и на мачовете си не ходят. Имало е по-малко от 200 билета продадени вчера. Станаха за смях на собствения си стадион, точно каквото всъщност е трагикомичното им управление на клуба, където не е ясно кой всъщност управлява.
Това им е играта на Славия. Мача на "Тича" може да стане доста тегав, ако не вкараме ранно попадение, което да успокои мача.
Без борба и агресия за всяка първа топка няма да стане. Трябва дух и амбиция за победа във всички... като за последен мач за календарната година. Трябва да сме 'в играта' и за купата, макар че на два фронта трудно се гонят резултатите на пролет.
Дано времето в събота е добро. Ще трябва подкрепа, а и тези момчета... след тази победа на Врачанската нива заслужават да бъдат аплодирани на "Тича" за мъжеството, което там показаха. Бойци със сърца и силни характери.
Няма да е лесно, но ще вземем победата!!!
Запей... !!! За моряците... !!!
Това им е играта на Славия. Мача на "Тича" може да стане доста тегав, ако не вкараме ранно попадение, което да успокои мача.
Без борба и агресия за всяка първа топка няма да стане. Трябва дух и амбиция за победа във всички... като за последен мач за календарната година. Трябва да сме 'в играта' и за купата, макар че на два фронта трудно се гонят резултатите на пролет.
Дано времето в събота е добро. Ще трябва подкрепа, а и тези момчета... след тази победа на Врачанската нива заслужават да бъдат аплодирани на "Тича" за мъжеството, което там показаха. Бойци със сърца и силни характери.
Няма да е лесно, но ще вземем победата!!!
Запей... !!! За моряците... !!!
Нямаме загуба на Тича от 07.06.2023г. Изобщо не се притеснявам за мача срещу Славия. Събота всички на стадиона и ги елиминираме по всички параметри. Пожелавам на Кешеру един последен спектакъл в негов стил, нека мачът го помни вечно, нека вкара хеттрик.
Напред моряци!!!
Напред моряци!!!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
TheSailor написа:Нямаме загуба на Тича от 07.06.2023г. Изобщо не се притеснявам за мача срещу Славия. Събота всички на стадиона и ги елиминираме по всички параметри. Пожелавам на Кешеру един последен спектакъл в негов стил, нека мачът го помни вечно, нека вкара хеттрик.
Напред моряци!!!
Нека да вкара хеттрик Кешеру, но честно казано предпочитам да не вкара, но да остане и през пролетния сезон. А срещу Славия ако трябва и Пламен Илиев ще вкарва.
Vladislav написа:TheSailor написа:Нямаме загуба на Тича от 07.06.2023г. Изобщо не се притеснявам за мача срещу Славия. Събота всички на стадиона и ги елиминираме по всички параметри. Пожелавам на Кешеру един последен спектакъл в негов стил, нека мачът го помни вечно, нека вкара хеттрик.
Напред моряци!!!
Нека да вкара хеттрик Кешеру, но честно казано предпочитам да не вкара, но да остане и през пролетния сезон. А срещу Славия ако трябва и Пламен Илиев ще вкарва.
Честно казано и аз това предпочитам. Кешеру е ценен не само с попаденията си. Просто е класа, дори само с присъствието си на терена... Вижда добре играта. Пасва перфектно.
-
- Контакти:
Аз мисля, че ще успеем да накараме Кешеру да остане. Веднага се забелязва присъствието му и настроението, което внася сред играчите. Той е лидер и човек с харизма, особено второто - харизмата е много рядко срещано в днешно време.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Зависи какви точно са личните му проблеми, но ако Кешеру остане, то това би се случило само и единствено заради радостта и удоволствието да играеш пред пълните трибуни на "Тича".
Те ще скандират мощно името ти след всяко твое майсторско попадение. Ще ценят всеки твой пас. Ще са признателни след всяка твоя голова асистенция, в които е видна класата ти и визията ти... в играта.
Затова всъщност е и дошъл при нас Кешеру. Нека си го кажем в прав текст... Не е дошъл за парите или защото си има апартамент във Варна, а точно заради това същото прекрасно усещане - да чуеш мощната експлозия от емоции в мига, когато вдигнеш пълните трибуни на крака на "Тича".
Екстроверт с изключителна харизма, наслаждаващ се на мига да споделя радостта си със зрителите след всяко свое попадение. Това за него е разликата... да си на "Тича".
П.С. Ще помня онзи магически пас от Кешеру към Пашеко в 90+9 мин. на гостуването ни в Разград... и само пропускът на последния бе прична да не си тръгнем с трите точки в двубоя с хегемона...
Те ще скандират мощно името ти след всяко твое майсторско попадение. Ще ценят всеки твой пас. Ще са признателни след всяка твоя голова асистенция, в които е видна класата ти и визията ти... в играта.
Затова всъщност е и дошъл при нас Кешеру. Нека си го кажем в прав текст... Не е дошъл за парите или защото си има апартамент във Варна, а точно заради това същото прекрасно усещане - да чуеш мощната експлозия от емоции в мига, когато вдигнеш пълните трибуни на крака на "Тича".
Екстроверт с изключителна харизма, наслаждаващ се на мига да споделя радостта си със зрителите след всяко свое попадение. Това за него е разликата... да си на "Тича".
П.С. Ще помня онзи магически пас от Кешеру към Пашеко в 90+9 мин. на гостуването ни в Разград... и само пропускът на последния бе прична да не си тръгнем с трите точки в двубоя с хегемона...
-
- Контакти:
„Решението не е отсега в моята глава. Това го мисля от три месеца. Само, че напоследък нещата се промениха, защото влязох повече минути на терена и се получават нещата (смее се). Наистина, на 38 години съм и децата ми са в къщи. Така се разбрах с тях, че се прибирам. Никога не можеш да кажеш на 100%, че ще стане нещо. Обаче, това ми е решението и му казах на Илиан (Илиев) да не му преча с решението за януари“, започна румънецът.
Така като го слушам вече хич не е сигурен в решението си и може и да остане за пролетта. Много зависи от мача със Славия, но ако е бил сигурен в отказването си, сега ми звучи като 50/50. Ще го убедим мисля си. Според мен му хареса колектива и публиката тук, а и колектива го харесва, както и публиката.