proscrip написа:Абе, мойто момче със сините очила - много интересна логика имаш - защо не посочваш мачовете в Европа, където се виджа ясно кой какъв е, в нашето първенство е ясно всичко преди мача, дори на футболистите не им се играе в полвината мачове.
Я погледни миналата година морето, с кои отбори е играло и как се е представило в защита, ппогледни тази година, след това виж националната ни защита кви ги е вършила в Европа с евробойците. Това лято лично бях в Айндховен за мача и наистина беше опълчение, но защитата издържа, въпреки че ПСВ-о бяха много над нас, особено в средна линия и нападение - тогава мача изкараха Защитата и Пиргов, както и последния бе виновен за единствения гол.
Айде стига ми давахте за премер вътрешното ни първенство, еле пък вие - какво са виновни защитниците, че съдиите обичат да ви дават дузпи за кихане на защитник срещу вас. Ние не ламтим за 11 национали от Черно море, ние искаме силен национален отбор със здрава защита, на която Сашко може да помогне много, а за някой мачове с по-здрави физически съперници и Танко е вариант, въпреки че е рисков, там нямаме сигурен играч в момента - заради това загубихме квалификациите, дори колегите, които искат и Димов за халф са прави, защото на него единственото което му трябва е самочувствие. За разлика от многото звезди, които имат само самочувствие!
Защитната ви линия в Айндховен се е състояла от 10 полеви играча и вратар.Е,всички няма да могат да влязат в национала!Впрочем такъв национален отбор ли искаш да гледаш?Те и италианците вече не практикуват катеначото.Не ми говори за "сини очила",щото преди да влезете в този форум ви раздават "зелените".