Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Това числото тотално срина припоците,днес очаквах дитирамби и клаксони за световния шампион,зер нали бил от школата,пък те се изпокрили ,няма лафчета,няма клипчета,няма Фотошопи,даже и Бенджамин Бътън не задава съдийски гатанки.Ееех,старост -нерадост
САМО ЛЕВСКИ!
Гледам мача на Левски в Пловдив, какво забога се е случило с изкуствените терени и базата на Ботев.... Как да има футбол в Българиря :D
-
ElCapitan_Puyol
Тия Крумовград като ги гледам как са се нагъзили са ебаси говеждото сателитче. Неслучайно доскоро се казваха Левски Крумовград. Мега смешен мач, хахаха... :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
ElCapitan_Puyol написа:На 14ти идвам с агитката на Дунав на ГеЙарена, ще ви псувам яко говеда...! Дунав и Лудогорец - Гладиаторите на Североизтока ! Шаляляляяя... :mrgreen:
Шегаджия. Имам познати в Пирогов. Драсни на лични да уредим леглото. Така или иначе ще сте 7-8 фена....ще те разпознаят.
- damyanov1963
ElCapitan_Puyol написа:Тия Крумовград като ги гледам как са се нагъзили са ебаси говеждото сателитче. Неслучайно доскоро се казваха Левски Крумовград. Мега смешен мач, хахаха... :mrgreen:
За това пък Локо Пд изигра най-добрия си мач точно с/у Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Рязко трима контузени от Ботев и резулатат е налице!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Как тъй? БФС щяха да им подаряват мача :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
W84me написа:Рязко трима контузени от Ботев и резулатат е налице!
С тях и без тях е все тая. Второто място е бетон, три отбора с по 40 точки
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Разград играха доста надменно,особено след първия гол.Кокошките си вярваха до втория и имаха някакви шансове за изравняване.
Чакам 70 годишния Б.Бътън да каже имаше ли дузпа,той ми е жалона за справедливост
Чакам 70 годишния Б.Бътън да каже имаше ли дузпа,той ми е жалона за справедливост
САМО ЛЕВСКИ!
-
peliforewer
- Контакти:
pomiqrat написа:Как тъй? БФС щяха да им подаряват мача :lol:
Затова са сложили Красен Георгиев за главен и Станимир Тренчев на ВАР, двамата са известни с това, че винаги ощетяват Лудогорец :) .Блатер е по запознат :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...