Според мен добро представяне и на двата отбора.Горд съм с моя отбор и най-вече от себераздаването и хъса които демонстрираха.Но си личи явната несработеност във всички линии.Но със сигурност ни чакат добри дни.
Трябва да се отдаде и нужното уважение и на ЦСКА,показаха добра ефективност и си заслужиха победата.
Съдията беше на ниво,имаше си дузпи,даде ги,имаше си нормално домакинско подпиране с някой и друг фал което не оказа влияние на мача.С такова съдииство проблемите ще са по-малко за всички.Не е коректно да се твърди за подпиране и от двете страни.
И двете публики бяха на ниво,аз съм доволен от нашата подкрепа,ЦСКАрите и те добре се представиха на ниво.Прогнозите за дерби се потвърдиха и на и извън терена.Колкото повече такива мачове има толкова по-добре за БГ футбола като цяло.
ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
-
- Контакти:
Едно полунеутрално мнение(бях за Локо,разбира се)-като цяло слаб мач!Ако ЦСКА срещне отбор с по-добра защита(а те ще срещнат) загубени са!
За съдята евала.Така трябва да свирят и на герена обаче.Същия съдия ни даде дузпа срещу левски ,която от синия лагер оспорваха.Явно си има стил на свирене.По-голяма грешка направи страничния според мен при гола на Петере,но така е преценил
Мачът не блестеше с кой знае какви футболни достойнства.И двата отбора показаха повече борба отколкото футбол.Прави впечатление,че новият Локомотив играе много агресивно и има добри футболисти,но хубава игра от тях може да се очаква едва през следващия сезон.Убеден съм,че Локото няма да отпадне.Колкото до двете публики-локомотивците направиха красиво пиротехническо шоу и,както винаги,си подкрепяха отбора докрай.Цесекарите пък заложиха на просташки транспарант и 80% от времето обидни песни за Локомотив.Както неведнъж съм казвал-въпрос на ценностна система...И нека не се обиждат нормалните червени фенове,всяко стадо си има мърша,във всяка агитка има такива екземпляри,жалкото обаче е когато подобни неща се случват по инициатива на ръководството на националния фенклуб.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Мачът не блестеше с кой знае какви футболни достойнства.И двата отбора показаха повече борба отколкото футбол.Прави впечатление,че новият Локомотив играе много агресивно и има добри футболисти,но хубава игра от тях може да се очаква едва през следващия сезон.Убеден съм,че Локото няма да отпадне.Колкото до двете публики-локомотивците направиха красиво пиротехническо шоу и,както винаги,си подкрепяха отбора докрай.Цесекарите пък заложиха на просташки транспарант и 80% от времето обидни песни за Локомотив.Както неведнъж съм казвал-въпрос на ценностна система...И нека не се обиждат нормалните червени фенове,всяко стадо си има мърша,във всяка агитка има такива екземпляри,жалкото обаче е когато подобни неща се случват по инициатива на ръководството на националния фенклуб.
Цесекар съм ,но шапка им свалям на феновете на локото,въпреки ,че ботев са ми по-симпатичният пловдивски отбор
OBI4AM LEVSKI написа:Едно полунеутрално мнение(бях за Локо,разбира се)-като цяло слаб мач!Ако ЦСКА срещне отбор с по-добра защита(а те ще срещнат) загубени са!
Спокойно! Не мисля, че скоро ще играем със Спартак Пловдив. Поне тая година.

Абе момчета, метода на работа на шиптъра не ви ли напомня много на стила на Херо.....? Евала!!! Скоро ще дойдат и успехите....!!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
msm написа:OBI4AM LEVSKI написа:Едно полунеутрално мнение(бях за Локо,разбира се)-като цяло слаб мач!Ако ЦСКА срещне отбор с по-добра защита(а те ще срещнат) загубени са!
Спокойно! Не мисля, че скоро ще играем със Спартак Пловдив. Поне тая година.Сигурно, ако Данчо беше изравнил накрая, можеше мача да ти се види и малко по-силен. Но, нали си полунеутрален.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Браво на Локото че са играли мъжки,браво и на съдията че не го е хванал страха да свири дузпи.Изобщо Локото събраха много добри футболисти и в 4тия кръг ще ни е много трудно срещу тях.
Модератор ЛокоПД написа:
Аре стига.Ако Данчо беше изравнил,вече щяхме да сме в Космоса. Тва е - съмтаймс уин,съмтаймс люн...Имаше секрифиси днеска,ама люн...
Хаха, че нали за това ви го дадохме