ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Мнениеот batbozho » 28 фев 2010 00:22

Според мен добро представяне и на двата отбора.Горд съм с моя отбор и най-вече от себераздаването и хъса които демонстрираха.Но си личи явната несработеност във всички линии.Но със сигурност ни чакат добри дни.
Трябва да се отдаде и нужното уважение и на ЦСКА,показаха добра ефективност и си заслужиха победата.
Съдията беше на ниво,имаше си дузпи,даде ги,имаше си нормално домакинско подпиране с някой и друг фал което не оказа влияние на мача.С такова съдииство проблемите ще са по-малко за всички.Не е коректно да се твърди за подпиране и от двете страни.
И двете публики бяха на ниво,аз съм доволен от нашата подкрепа,ЦСКАрите и те добре се представиха на ниво.Прогнозите за дерби се потвърдиха и на и извън терена.Колкото повече такива мачове има толкова по-добре за БГ футбола като цяло.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 фев 2010 00:30

Едно полунеутрално мнение(бях за Локо,разбира се)-като цяло слаб мач!Ако ЦСКА срещне отбор с по-добра защита(а те ще срещнат) загубени са!

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 28 фев 2010 00:32

За съдята евала.Така трябва да свирят и на герена обаче.Същия съдия ни даде дузпа срещу левски ,която от синия лагер оспорваха.Явно си има стил на свирене.По-голяма грешка направи страничния според мен при гола на Петере,но така е преценил

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2010 00:33

Мачът не блестеше с кой знае какви футболни достойнства.И двата отбора показаха повече борба отколкото футбол.Прави впечатление,че новият Локомотив играе много агресивно и има добри футболисти,но хубава игра от тях може да се очаква едва през следващия сезон.Убеден съм,че Локото няма да отпадне.Колкото до двете публики-локомотивците направиха красиво пиротехническо шоу и,както винаги,си подкрепяха отбора докрай.Цесекарите пък заложиха на просташки транспарант и 80% от времето обидни песни за Локомотив.Както неведнъж съм казвал-въпрос на ценностна система...И нека не се обиждат нормалните червени фенове,всяко стадо си има мърша,във всяка агитка има такива екземпляри,жалкото обаче е когато подобни неща се случват по инициатива на ръководството на националния фенклуб.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 28 фев 2010 00:40

acmilan написа:Мачът не блестеше с кой знае какви футболни достойнства.И двата отбора показаха повече борба отколкото футбол.Прави впечатление,че новият Локомотив играе много агресивно и има добри футболисти,но хубава игра от тях може да се очаква едва през следващия сезон.Убеден съм,че Локото няма да отпадне.Колкото до двете публики-локомотивците направиха красиво пиротехническо шоу и,както винаги,си подкрепяха отбора докрай.Цесекарите пък заложиха на просташки транспарант и 80% от времето обидни песни за Локомотив.Както неведнъж съм казвал-въпрос на ценностна система...И нека не се обиждат нормалните червени фенове,всяко стадо си има мърша,във всяка агитка има такива екземпляри,жалкото обаче е когато подобни неща се случват по инициатива на ръководството на националния фенклуб.

Цесекар съм ,но шапка им свалям на феновете на локото,въпреки ,че ботев са ми по-симпатичният пловдивски отбор

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 фев 2010 00:58

OBI4AM LEVSKI написа:Едно полунеутрално мнение(бях за Локо,разбира се)-като цяло слаб мач!Ако ЦСКА срещне отбор с по-добра защита(а те ще срещнат) загубени са!

Спокойно! Не мисля, че скоро ще играем със Спартак Пловдив. Поне тая година. ;) Сигурно, ако Данчо беше изравнил накрая, можеше мача да ти се види и малко по-силен. Но, нали си полунеутрален.

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 28 фев 2010 01:19

Абе момчета, метода на работа на шиптъра не ви ли напомня много на стила на Херо.....? Евала!!! Скоро ще дойдат и успехите....!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 фев 2010 01:31

msm написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Едно полунеутрално мнение(бях за Локо,разбира се)-като цяло слаб мач!Ако ЦСКА срещне отбор с по-добра защита(а те ще срещнат) загубени са!

Спокойно! Не мисля, че скоро ще играем със Спартак Пловдив. Поне тая година. ;) Сигурно, ако Данчо беше изравнил накрая, можеше мача да ти се види и малко по-силен. Но, нали си полунеутрален.

:lol: Аре стига.Ако Данчо беше изравнил,вече щяхме да сме в Космоса. Тва е - съмтаймс уин,съмтаймс люн...Имаше секрифиси днеска,ама люн... :(
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 28 фев 2010 01:35

Браво на Локото че са играли мъжки,браво и на съдията че не го е хванал страха да свири дузпи.Изобщо Локото събраха много добри футболисти и в 4тия кръг ще ни е много трудно срещу тях.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 фев 2010 01:53

Модератор ЛокоПД написа:
:lol: Аре стига.Ако Данчо беше изравнил,вече щяхме да сме в Космоса. Тва е - съмтаймс уин,съмтаймс люн...Имаше секрифиси днеска,ама люн... :(

Хаха, че нали за това ви го дадохме ;) , не винаги успява. Дано при вас му тръгне на голове, че доста точки изпуснахме заради него ( не че не сме и печелили, де).

Върни се в “Локо Пловдив”