Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Nobody007
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Nobody007 » 06 дек 2024 10:07

Дани е истински капитан. Духът на отбора. Боец и лидер. Особено в дерби-двубоите е безценен - справка мачовете с плебса и Левски. Разнасяше ги като прани гащи по терена, както точно се бе изразил ShooterMan в коментара си за мача със сините.
Васко е с три бели дроба. Неуморим. Полезен. Навсякъде по терена - поема, бори се, разпределя, често реализира. Всичко. Незаменим...
Цецо е както преди мен казаха вече - железен. Спокоен съм когато е на бека. Рядко бележи, но онова попадение срещу хегемона миналата година ще го помня. Класа. Още трябва да играе!

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 07 дек 2024 15:50

Кой бил железен? То няма такава пробойна като него и далеч не е за първи път. Мартин е много по-добър избор. Да не говорим за Димов и неговата "повратливост" сравнена с тази на Берк.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 07 дек 2024 18:28

2 бека, нападател, халф. Абсолютния минимум, който ни е нужен зимата.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 дек 2024 09:51

Ent написа:Кой бил железен? То няма такава пробойна като него и далеч не е за първи път. Мартин е много по-добър избор. Да не говорим за Димов и неговата "повратливост" сравнена с тази на Берк.

Цецо направи цели три грешки ии затова бе сменен.Но и новият ми любимец Берк сътвори простотии за съжаление.Иначе победата си е победа,макар да си я направихме сами много трудна.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 08 дек 2024 16:54

Цецо 2024 няма да има нищо общо с Цецо 2025 :)
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 дек 2024 13:47

stanleys написа:Впечатления от този футболист? https://topsport.bg/cherno-more/cherno-more-se-podsilva-s-half-na-botev-plovdiv.html

Бързак,остър демараж,добър 1-1.Но не му иска гола.В Ботев и Крумовград няма отбелязан гл,но има 4 гола за U18 U19 което показава че в Ботев не успяват да му напаснат играта за да започне да вкарва.Виждаме Дончев вече вкара 2 гола,като досега е вкарал само 1 и то на нас.За да го иска Илиан,означава че го вижда къде може да е полезен.Но това означава Дончев на бека и Виктор продаден.Професора знае какво прави и се надявам на пореден успешен трансфер и то на млад и обещаващ бъгарин.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 09 дек 2024 13:50

Е как нямал голове? Миналия сезон с Крумовград има отбелязани по 1 гол и на Левски и на нас ...

Минусът му е, че ще трябва да остава извън групата за мачовете срещу Ботев Пловдив (много върл фен им е).
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 дек 2024 13:59

Delija написа:Е как нямал голове? Миналия сезон с Крумовград има отбелязани по 1 гол и на Левски и на нас ...

Минусът му е, че ще трябва да остава извън групата за мачовете срещу Ботев Пловдив (много върл фен им е).

Информацията ми е от трансфермаркета.Ако те грешат и аз греша,но не разбирам как от Ботев го изпускат и тоо без пари.А той се отказва от 1 заплата за да дойде при нас,а ние сме исвестни с малките заплати.Може да е по схемата на Наско Илиев да си вдигне нивото и при добра оферта да го пуснем.За какво му е иначе да идва?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 09 дек 2024 14:16

Пловдивският печат за Тонев:"...Както вече стана ясно, през миналата седмица при "жълто-черните" пристигнаха петима юноши на Виста, а в момента общият брой на играчите от руската школа на Антон Зингаревич при "канарчетата" е 11...."

https://www.plovdiv24.bg/sport/2368495.html

А това е с екипа на Крумовград с/у нас на Тича:
https://youtu.be/TuPrDTmguX8?si=DVkyJ64Rv7r536Es&t=725
Последна промяна от greenpeak на 09 дек 2024 14:29, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Черно море”