Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Най-грубият отбор в първенството прави 2 фала срещу Тирето! Тоя мач си е за прокуратура, ако ли не - Златна топка за Тибо Вион!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- darkblue67
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Dust написа:В темата ви за мача има много интересен коментар, касаещ радостта на Киров и резервната скамейка на Спрартк при изравнителния гол. Спратак задължително трябва да вземат приза за феърплей, извършили са само две нарушение в целия мач.
В мача им срещу Лудогорец колко фаула имат ?
Има ли някъде статистика с фаулове/картони по мачове и средно на мач ?
12
Днешната дузпа и червен картон в Стара Загора? Отдавна вече червени картони се дават само когато няма дузпа, или за драстично нарушение. Тук имаме някакво мимолетно задържане с един пръст, буквално. Това няма как да е дузпа с червен картон по новите правила. Наясно съм, че нашите съдии са умствено изостанали, и правилата няма как да ги научат, но няма ли поне един полуидиот, който да им каже.
W84me написа:Най-грубият отбор в първенството прави 2 фала срещу Тирето! Тоя мач си е за прокуратура, ако ли не - Златна топка за Тибо Вион!
Вашия със Септември е направо за Кьовеши , не за българската прокуратура.
-
- Контакти:
W84me написа:Даже и Славия направили 9 фала срещу Лудогорец, Спартак са коректен отбор.
Давам ти материал, Арда първото полувреме направи 2 нарушения срещу Лудогорец :) , приятелски мач :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:W84me написа:Даже и Славия направили 9 фала срещу Лудогорец, Спартак са коректен отбор.
Давам ти материал, Арда първото полувреме направи 2 нарушения срещу Лудогорец :) , приятелски мач :) .
Арда и Спартак Варна са различни отбори, отделно 2 е повече от 0, все пак.
-
- Контакти:
W84me написа:peliforewer написа:W84me написа:Даже и Славия направили 9 фала срещу Лудогорец, Спартак са коректен отбор.
Арда и Спартак Варна са различни отбори, отделно 2 е повече от 0, все пак.
Какво им различно, двата отбора са с еднакви точки в класирането.
W84me ( Блатер) ..
10 минута на мача Левски-Локо Пд вече повече нарушения отколкото за цял мач на Тирето-Спартак...
Nomer14 дали гледа мача между Герберските отбори??
Поредното такова дерби в ГЕРБ лигата.
Поредното такова дерби в ГЕРБ лигата.
Гъза е купел мача......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI