Вчера защитата беше една идея по-добре, но според мен това се дължеше основно на изключително слабите Евертън.
Арсенал ще са много по-бързи, организирани и опасни. Трябва да издържим първото полувреме срещу тях без гол и имаме шанс даже да ги бием.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз мисля, че трябва да се надиграваме с тях. С опълчение няма да стане ! Каквото дойде
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Абе важното е да стане мач, а не да има 20+ удара към вратата ни и да вземем някоя точица ако ни върже. Пък ако ни бият поне Ливърпул няма да им дръпнат с двуцифрена преднина, че в момента само те и Челси изглеждат с някакви минималистични шансове за титла. :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ливърпул не ме интересуват ! То е ясно, че са шампиони тази година ! Нямам идея дали Слот е класи над останалите или просто в момента му е кацнало птичето на щастието. Ще разберем
Мисля, че е второто. Слот е гола вода. Пълен путьо! Само се усмихва, шикалкави и увърта, като го питат за новите договори и то не на кой да е, а на най-добрите му играчи! Лятото беше същия, когато го питаха за позициите на които трябва да се подсилва отбора и въобще ще стане ли някога това. Оказа се че НЕ. Не се прави така! Не и ако си мениджър на място! Постига резултати, но с този състав и ЕТХ сигурно щеше да ги постига. Състав, който не е негов, не е спомогнал за привличането дори на ЕДИН играч. Дойде само "великия" Федерико Киеза и той дори не е играл, а всъщност беше купен с цел да се изкарат няколко милиона, ако може. Няма други нови, нито някакви изначални тактически промени. Трент винаги си ги е правил тези пасове, Салахов си е константа, както винаги...
Както и да е, стига за безгласната марионетка на Майкъл Едуардс и FSG - тук все пак е тема за Юнайтед. И без това само се нервирам като мисля за него. Следя Аморим от около две години и мисля, че взехте най-добрия! Много се надявах, да дойде на Анфийлд, но... дано все пак, да не постигне чак такива успехи, без Уго Виана :D :D Според Opta Юнайтед ще финишират на 9-то или евентуално на 8-мо място. Това ми се вижда доста странно при положение, че в момента всъщност сте САМО на 4 точки от четвъртото място, а 2/3 от сезона тепърва предстоят. Не че на мен ми пука, но за вас ще е фатално да миснете още една ШЛ! Виртуалното класиране на Опта, всъщност не дава кой знае какви гаранции за правдивост. Ливърпул бяха фаворити за титлата в началото на този април, ама нейсе.. Може би, все пак си правят и някаква сметка с програмата. Във вашия случай, тя не е никак добра. През следващия един месец стартирате на Емирейтс и Aрсенал, после Форест, Сити, Нюкасъл и за финал гостуване на Анфийлд (като изреждам само по-сериозните съперници, пропускайки тези от долната половина на таблицата и тези в другите надпревари, които нямат отношение към класирането в PL, но все пак изцеждат сили и концентрация от играчите)
Ще видим, след 5 седмици ще има доста по-голяма яснота - ще познаят ли поне веднъж нещо онези от Оpta или Аморим ще ги сложи и тях в задния джоб. То и програмата на Ливърпул още от октомврийската пауза, та чак до вчера беше една от най-натоварените и тежки, който може да си представи човек, но я преминахме с отличен.
Както и да е, стига за безгласната марионетка на Майкъл Едуардс и FSG - тук все пак е тема за Юнайтед. И без това само се нервирам като мисля за него. Следя Аморим от около две години и мисля, че взехте най-добрия! Много се надявах, да дойде на Анфийлд, но... дано все пак, да не постигне чак такива успехи, без Уго Виана :D :D Според Opta Юнайтед ще финишират на 9-то или евентуално на 8-мо място. Това ми се вижда доста странно при положение, че в момента всъщност сте САМО на 4 точки от четвъртото място, а 2/3 от сезона тепърва предстоят. Не че на мен ми пука, но за вас ще е фатално да миснете още една ШЛ! Виртуалното класиране на Опта, всъщност не дава кой знае какви гаранции за правдивост. Ливърпул бяха фаворити за титлата в началото на този април, ама нейсе.. Може би, все пак си правят и някаква сметка с програмата. Във вашия случай, тя не е никак добра. През следващия един месец стартирате на Емирейтс и Aрсенал, после Форест, Сити, Нюкасъл и за финал гостуване на Анфийлд (като изреждам само по-сериозните съперници, пропускайки тези от долната половина на таблицата и тези в другите надпревари, които нямат отношение към класирането в PL, но все пак изцеждат сили и концентрация от играчите)
Ще видим, след 5 седмици ще има доста по-голяма яснота - ще познаят ли поне веднъж нещо онези от Оpta или Аморим ще ги сложи и тях в задния джоб. То и програмата на Ливърпул още от октомврийската пауза, та чак до вчера беше една от най-натоварените и тежки, който може да си представи човек, но я преминахме с отличен.
Честно казано нямах абсолютно никакви наблюдения над Аморим. Единственото, което знаех е, че Ливърпул имаха интерес преди да бъде обявен Слот, а там анализаторите са на светлинни години пред нашите. И се надявах нашите малоумници поне да препишат. :D
Иначе до някаква степен виждам рeзон в трансферната политика на ръководството на Ливърпул и Слот - докажи първо, че си способен да работиш с наличните играчи и след това допълвай отбора както сметнеш за необходимо. В противен случай има опасност да стане една безкрайна въртележка от ребилдвания като при нас. Интересен факт, който не съм проверявал - единственият мениджър, който има повече точки в първите си 12 мача от Слот е... Оле :D Та като цяло на обратния полюс сме ние, които взехме Погба и Антъни за общо 200 млн на треньори, които решиха, че ще ги ползват максимум като резерви :D.
Иначе до някаква степен виждам рeзон в трансферната политика на ръководството на Ливърпул и Слот - докажи първо, че си способен да работиш с наличните играчи и след това допълвай отбора както сметнеш за необходимо. В противен случай има опасност да стане една безкрайна въртележка от ребилдвания като при нас. Интересен факт, който не съм проверявал - единственият мениджър, който има повече точки в първите си 12 мача от Слот е... Оле :D Та като цяло на обратния полюс сме ние, които взехме Погба и Антъни за общо 200 млн на треньори, които решиха, че ще ги ползват максимум като резерви :D.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
И както всичко си върви добре иии.... Люк Шоу с нова контузия... Май е време да се отказва това момче!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Време му е. Стига толкова.
-
Astronomer
- Контакти:
Не знам дали ще се отказва, но е време да се маха от нас. Получава 250к на седмица, ебати! Много жалко за него, защото една балтия му провали цялата кариера. И в Сотън игра добре, и после при нас също, но след контузията е тотал щета и човек не може да гради отбор с него. За съжаление, сходен сценарий като с Мартинез. Супер защитник, всичко точно и една балтия му трябваше и на него. Жалко, иначе щяхме да имаме силна и постоянна защита с Далот, Мартинез и Шоу.
Шоу едва ли ще се върне към най-добрите си дни. За съжаление на всички. Защото беше доста добър, даже за мен си беше по-добър от Евра, особено във фаза нападение. Аз съм доволен от него като цяло. Но след контузиите вече не е същият и не мисля, че може да играе на нужното ниво в Юнайтед. Да отиде да поцъка някъде другаде по-лежерно и да изкара още 4-5 години.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!