bubka написа:Е, гледай сега, като се ожениш е друго. Има много жени, дето буквално издържат мъжете си, а ония са търтеи и загубеняци. Само не знам как тези жени първоначално се прилъгват. Има наистина всякакви хора, почти всичко, което може да си представиш като характер.
Да, там ролите са разменени и друг играе ролята на жената ; ) :lol:
Soulen написа:На различни езици говорим, доста трудно, да не кажа невъзможно ще е да ме разбереш. Прекалено си откъснат от нещата и си живееш в собствен балон.
Аз бих казал, че ми липсва наивност и розови очила. :oops: Естествено, винаги има изключения, но като цяло мнозинството предпочитате да гледате на нещата през розов обектив, особено когато сте влюбени.
ReBorn1982 написа:Значи проблемът ти е там, че свеждаш всичко само до секс. За теб е непонятно че с една жена може да има и друг вид общуване. Според теб всяко плащане е свързано само със секс ....
Може естествено, просто обикновено е с такива към които нямаш никакъв интерес за нещо различно от словесно общуване. :lol:
Между другото, преди година и нещо ми се случи за първи път да срещна девойка изглеждаща добре и можеща да говори за интересни на мен теми. Учеше финанси и счетоводство на английски. Беше топ външност и се запознахме докато си купуваше една тухла - "Възход и падение не Райха" :lol: (естествено нямаше изобщо да стане разговор ако бях облечен като прошляк или ако тя не беше красива) 20 тина дена се мотахме заедно, водих я нагоре-надолу и дори общувахме извън леглото. :lol: Естествено не си правя илюзии, че това щеше да стане ако не плащах всичко и не я разкарвах из Европа :lol: Момичетата не ядат домати с колците и идеално си знаят цената, знаят какво могат да получат и почти всяка би се възползвала от това. Това е нормално и не е нещо уау. Да някои не взимат пари директно, а се възползват от облаги около външността си. Всичко обаче като цяло е еднакво. Много рядко може в една връзка, без значение дали е кратка или дълга, дали е еднократна, партньорите са равнопоставени. Винаги единия плаща и почти винаги това е мъжа.