ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 23:53

POPCORN написа:
kartago написа:Относно публиките, бих казал, че въпреки хубавата хореография на червените, публиката на Локо беше по-добра! Ще се обоснова и защо! Първо, стори ми се, че феновете на ЦСКА запалиха седалки в собствения си сектор! Не знам с какъв акъл ще си рушиш собствения си стадион, който и без това не е в супер състояние. Второ, на всеки би направило отвратително впечатление, за пореден път, олигофренското държание към тъмнокожите футболисти на противника! Жалко е!

чакай сега.никой не е искал да си пали седалките.загледайте се че има едни димки като оган.и затова си мислите че се палят седалките!

Извинявам се, ако съм объркал но по телевизията дадоха сектор, в който бувално си имаше огЪн на седалките и нямаше хора наоколо! Това видях, това казвам!

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 27 фев 2010 23:53

kartago написа:Относно публиките, бих казал, че въпреки хубавата хореография на червените, публиката на Локо беше по-добра! Ще се обоснова и защо! Първо, стори ми се, че феновете на ЦСКА запалиха седалки в собствения си сектор! Не знам с какъв акъл ще си рушиш собствения си стадион, който и без това не е в супер състояние. Второ, на всеки би направило отвратително впечатление, за пореден път, олигофренското държание към тъмнокожите футболисти на противника! Жалко е!

а бобмбичките от б сектор,не ги чу.Все едно си изненадан.Кажи коя публика не върши тия простотии.Да викат каквото искат,но да не хвърлят бобмбички,защото отнемат ЖИВОТ!!!Евала на феновете на Локото!Песните са им много готини и не са кавари като на някои други грандове.Дано се спасят и Ботев също дано влезе поскоро в елита.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2010 23:56

kartago написа:
POPCORN написа:

чакай сега.никой не е искал да си пали седалките.загледайте се че има едни димки като оган.и затова си мислите че се палят седалките!

Извинявам се, ако съм объркал но по телевизията дадоха сектор, в който бувално си имаше огЪн на седалките и нямаше хора наоколо! Това видях, това казвам!

да знам как изглежда.това са тия факли ли какво се казва където имитират оган.и те ги пускат отдоло на седалките и затова така изглежда :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 фев 2010 23:56

POPCORN написа:

Ами то и други явно така си помислиха,затова диктора на стадиона ви молеше да не си палите седалките...а бе шоу...много им разбират главите от димки и пиротехника... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 фев 2010 23:57

msm написа:Бих казал, много добра игра на Локомотив с оглед на това, че отбора е съвсем нов и тепърва ще се обиграва. Хубавото за нас беше, че играхме сега и победихме, защото целта на Локото (както каза Данчо Тодоров - всеки мач ще е финал) , ще донесе много неприятности на конкурентиуте ни за титлата. Все пак имам и забележка към някой грубости в играта. Ако така си изкарвате по 7 жълти картона във повечето мачове, накрая може и да не разберете кой ви е бил основният състав.

Локо с оглед факта, че са с половин подготовка играха много добре и само малшанса им попречи да си тръгнат с точка.
Има потенциал в отбора, потенциал който на нас няма да попречи за титлата, дори може да ни помогне.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 фев 2010 00:03

Модератор ЛокоПД написа:
POPCORN написа:

Ами то и други явно така си помислиха,затова диктора на стадиона ви молеше да не си палите седалките...а бе шоу...много им разбират главите от димки и пиротехника... :lol:

да :)чак толкова са луди не сме да си палиме седалките макарче и това е ставало и сме ги чупили!но отданва не сме првили такива изцепки на нашият стадион :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 фев 2010 00:05

POPCORN написа:да :)чак толкова са луди не сме да си палиме седалките макарче и това е ставало и сме ги чупили!но отданва не сме првили такива изцепки на нашият стадион :lol:

Помня аз,помня.. ;) Имаше и такъв момент,гледал съм го по ТВ.И левскарите са го правили,та Сираков се чудеше кво става..
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 фев 2010 00:07

Добре де, извиних се, стана ясно, че освен новогодишна от никаква друга пиротехника не разбирам! ;) ........До колкото за претенцията на колегата, не знам кой е сектор Б, по телевизията чух само една бомба, а иначе си много прав, че убиват и че е голяма простотия! Но твърдя, че расизма и дискриминацията не са по-малки, и на европейски мачове, могат да ви донесат големи проблеми, всъщност не само на вас!!!.....

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 фев 2010 00:11

PFC Litex написа:Локо с оглед факта, че са с половин подготовка играха много добре и само малшанса им попречи да си тръгнат с точка.
Има потенциал в отбора, потенциал който на нас няма да попречи за титлата, дори може да ни помогне.

Интересно мнение, при положение , че ние вече минахме, а на Литекс и Левски тепърва им предстои да се сблъскат с този отбор. А и изказването ми не е , че ще ви попречи, а че ще имате проблеми. В смисъл, ще срещнете доста добър отбор, а не този който беше през есента. Аз, не виждам някаква помощ от тяхна страна, освен ако мача не е решен предварително. Ама едва ли.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 фев 2010 00:12

kartago написа:Добре де, извиних се, стана ясно, че освен новогодишна от никаква друга пиротехника не разбирам! ;) ........До колкото за претенцията на колегата, не знам кой е сектор Б, по телевизията чух само една бомба, а иначе си много прав, че убиват и че е голяма простотия! Но твърдя, че расизма и дискриминацията не са по-малки, и на европейски мачове, могат да ви донесат големи проблеми, всъщност не само на вас!!!.....

Бомбата беше в "буферната зона" т.е. на безопасно място,а и не беше от най-мощните./за тези които ни викат "буфери" пояснявам ,че не беше в нашия сектор - буферната зона е празното място м/у агитките,там имаше само "нинджи"/. ;)

Върни се в “Локо Пловдив”