Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Eminem » 02 дек 2024 11:14

Ако става въпрос за километраж, то и "нормалните" жени са го превъртяли. И то с всякакви отрепки и мангали.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 дек 2024 12:47

Thsmith написа:И? Протъркала ли се е? : ) Иначе да, може да си намериш и такава през, която не е минал никой. Някоя дебела и грозна, която никой не я иска примерно :lol: Сигурно ще е голям кеф.

Принципно и 1 ст. не бих дал за секс. С която и ще да е на света. Въпросът е принципен. За мен това е унизително .... още повече пък с някаква кyрва, колкото и ще да взима за "услугата" ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 дек 2024 12:59

Eminem написа:Ако става въпрос за километраж, то и "нормалните" жени са го превъртяли. И то с всякакви отрепки и мангали.

Аз познавам нормални жени. И никоя от тях не е с "голям километраж", още повече е била пък с мангали .... преосмисли си с какви жени контактуваш.

Да не говорим, че мъжките кyрви са много повече от женските. Но женската поне взима пари за "ебaнето", а мъжката кyрва си плаща за същото .... и даже се гордее .... оооо, чакай, забравих че мъж, който се ебe наляво и надясно, е пич, голям ебaч и плейбой, а жена, правеща същото, е .... кyрва. Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 дек 2024 14:35

Все още съществуват такива жени, но стават все по-малко.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 дек 2024 15:13

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Ако става въпрос за километраж, то и "нормалните" жени са го превъртяли. И то с всякакви отрепки и мангали.

Аз познавам нормални жени. И никоя от тях не е с "голям километраж", още повече е била пък с мангали .... преосмисли си с какви жени контактуваш.

Да не ти разбивам илюзиите, ама явно не ги познаваш, въпреки, че така си мислиш :) . Е, сега, ако е на 50+ и е живяла предимно по онова време, е напълно възможно. Другият вариант е от малък град, където всички се знаят и там наистина жените не могат много да шават.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 дек 2024 15:28

Ако е от малък град, ще отиде до големия град и ще направи почетна обиколка.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 дек 2024 15:39

Eminem написа:Ако е от малък град, ще отиде до големия град и ще направи почетна обиколка.

Ако не е омъжена, да. Но, ако е омъжена вече става по-сложно.
Както и да е, аз съм го приел тоя факт. Както на нея и се ебе, така и на мен ми се ебе. Само, че нея я осъжда обществото за това нещо, а аз съм герой образно казано :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 дек 2024 15:41

Или всеки си живее с балона си. И аз познавам доста нормални жени, които не се еВат наляво надясно с който им падне. Разбира се познавам и такива. Вярно е, че нормалните жени не изглеждат като супермодели, а са си нормални, но в никакъв случай не са грозни и дебели. Макар, че по критерия на Смит, сигурно, ако е над 60 кила е дебела.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 дек 2024 15:45

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:И? Протъркала ли се е? : ) Иначе да, може да си намериш и такава през, която не е минал никой. Някоя дебела и грозна, която никой не я иска примерно :lol: Сигурно ще е голям кеф.

Принципно и 1 ст. не бих дал за секс. С която и ще да е на света. Въпросът е принципен. За мен това е унизително .... още повече пък с някаква кyрва, колкото и ще да взима за "услугата" ....

Времето си е твое естествено.
Аз да попитам само, като излизаш с някоя, сметката делите ли си я или ти я плащаш? Като отивате някъде, кой плаща пътуването? Тя ли ти купува бижута или ти на нея? Дрешките?
И предполагам, че го правиш защото много обичаш да си говориш с въпросната дама, интересуваш се живо от мнението и по жизнени въпроси и инвестираш времето и парите си за да може да говориш с нея, а не за нещо друго? : )
Добре ли разбирам?

---
Имате много странно разбиране за "нормални" жени. Всъщност търсите нещо като Лох Нес и го идеализирате. Всички жени (95%+) са едни и същи. Разликата е само във възможностите и цената. Нищо друго.
И като цяло няма нищо лошо или срамно в това да си правиш кефа с различни мъже и жени, важи и за двата пола. Секса по никакъв начин не е по различен от което и да е друго хоби.
Гадното е, когато подвеждаш някого, а не чисто полигамното отношение.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 дек 2024 15:49

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:

Времето си е твое естествено.
Аз да попитам само, като излизаш с някоя, сметката делите ли си я или ти я плащаш? Като отивате някъде, кой плаща пътуването? Тя ли ти купува бижута или ти на нея? Дрешките?
И предполагам, че го правиш защото много обичаш да си говориш с въпросната дама, интересуваш се живо от мнението и по жизнени въпроси и инвестираш времето и парите си за да може да говориш с нея, а не за нещо друго? : )
Добре ли разбирам?

Айде аз да пробвам да отговоря също на въпросите.

Вярно, че от бая години съм с една жена и спомените взеха да избледняват, че станаха 10 години горе долу, но сметката съм я плащал аз в началото, нататък сме делили, даже съм бил и черпен в някои случаи. Пътуванията съм ги плащал пак аз, подаръци сме си подарявали и двамата. Говорили сме си много, пишели сме си в чатове с часове, даже съм осъмвал. Имаме и общи интереси по някои теми. Толкова ли странно ти звучи, че може да общуваш нормално с жена :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”