Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Пада правителството заради високите цени на билетите! Палят Олд Трафорд в момента и искат на бесилото Глейзър и Джими.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Отново много ротации. Много добре. Спокойно 2:0, а коментаторчето е голям неможач
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не помня кога последно взехме толкова комфортна победа. Но и не трябва да се залъгваме - този сезон Евертън са доста слабички.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Не успях да гледам мача, но яко преса сме им хвърлили. Тия отбори са мъничета, ама все пак се вижда, че откакто си тръгна Хага бележенето на голове се улесни. Май пак Амад е бил над всички, дано продължава така.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- redhooligan
- Контакти:
Познах за головете, но ме изненадаха със резултата. Мислех си, че Евертън може да ни затруднят, но изглежда са в ужасяваща форма. След като видях как Диалот ги пресира и те не знаят как да отиграят топката, беше ясно, че няма да ги бъде.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Много добре започва Аморим и се вижда, че иска да промени всичко в този разбит клуб. Браво!!! Дава шанс на всички играчи и много добре ги ротира. Вижда се определино, че при добре прибран и подреден противник изпитваме затруднения и се чудим как да изградим атаката, но с времето и това ще се нареди предполагам!
Като цяло се вижда светлината в тунела който сме(уж) :)
Като цяло се вижда светлината в тунела който сме(уж) :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Този сезон Амад и Мазрауи са нива над останалите ! Абсолютно феноменални
И при Тен Хаг имахме такива мачове. Даже миналата година по това време Евертън ги бихме 3-0 на Гудисън Парк. Въпросът е да влезе в дълга серия от победи.
Ето сега играем с Арсенал и очаквам да ни пребият. В защита вчера първите 30 минути бяхме пълен дроб.
Ето сега играем с Арсенал и очаквам да ни пребият. В защита вчера първите 30 минути бяхме пълен дроб.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Най-реално е да си ни бият ! Но аз очаквам да им се противопоставим. И не съм съгласен, че при ЕТХ сме имали подобен мач. От 2021 срещу Лийдс нямаме победа във ВЛ с четири гола разлика. Незнам за вас, но тази схема, позиционирането, взаимовръзките и движението на всички започват страшно много да ми харесват.
- MASTER_COOL
- Контакти:
MuFc1878 написа:В защита вчера първите 30 минути бяхме пълен дроб.
Това го каза и коментаторчето, но за мен е силно преувеличено.
Сега най-важното е стъпка по стъпка да градим и Аморим да е сигурен на 100% на кой може да разчита и на кой не !
Една победа над Арсенал би била със силата на допинг за поредица от успешни резултати. Естествено няма да е лесно и може би сме аутсайдер в този мач