17 Кръг/ Хебър - ЦСКА/ 30.11.2024/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 17 Кръг/ Хебър - ЦСКА/ 30.11.2024/ 17:30
Предполагам, че колегата по-горе, под "неможачи" не визира Вион, който е световен шампион с Франция до 20г.
DoSomethingDifferent написа:Mitata написа:Нещата опират най-вече до кондицията на футболистите. Как да им върви играта, ако са неуверени и постоянно пазят сили?
През зимата е нужна много сериозна физическа подготовка, играчите имат нужда от въздух в дробовете цял мач, мускулатура, която е свежа след пробягани повече от 10 километра. Когато си свеж можеш да следиш играта, да си активен, да се движиш. Нашите не умеят преса да правят, огъват се когато противникът ги пресира.
Ние си говорихме за откровенни неможачи, но щом кондицията ще ги оправи...
Вион поне се старае, за разлика от някои други. Общо взето на всеки нов футболист му трябва минимален период за адаптация в отбора. Същото важи за треньора. Дори един Бербатов бе дълго време резерва в Леверкузен преди да заиграе редовно и да блесне. Проблемът при нас е, че текучеството в отбора е ужасяващо, понякога на играчите дори не им достига време за адаптация.
Според мен феновете трябва да сме по-търпеливи при новите собственици, наели се да строят нов, модерен стадион. Също така трябва да се даде време на Томаш. Редно е новите собственици да демонстрират нов модел на управление, който би способствал ЦСКА отново да бъде силен тим. Не може винаги да нападаме треньора, защото отборът не играел добре. Реално ЦСКА от поне 10 години няма серия от добри мачове. Непостоянството е характерна черта при нас. И то не датира от Томаш.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- redhooligan
- Контакти:
The_Miz написа:Каквото и да си говорим, Вион е с класи над Турицов, така че друг вариант за десен бек нямаме в момента. Стойчев не го броя, защото въобще не е ясно кога ще се завърне. Ето’о може също да играе там, но така губим най-добрия ни халф.
Турицов няма и за какво да го споменаваме. Още ми е мистерия, преподписания му договор. Той е най слабият в отбора ( мое мнение ).
Относно колегата който пише, че Вион е бил Световен шампьон със Франция, само бих казал едно: личи си че е класи над всички в Българското първенство и затова си не дава зор да го показва на терена, защото може да намали самочувствието на другите играчи! :)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
-
- Контакти:
Mitata написа:DoSomethingDifferent написа:Mitata написа:Нещата опират най-вече до кондицията на футболистите. Как да им върви играта, ако са неуверени и постоянно пазят сили?
През зимата е нужна много сериозна физическа подготовка, играчите имат нужда от въздух в дробовете цял мач, мускулатура, която е свежа след пробягани повече от 10 километра. Когато си свеж можеш да следиш играта, да си активен, да се движиш. Нашите не умеят преса да правят, огъват се когато противникът ги пресира.
Ние си говорихме за откровенни неможачи, но щом кондицията ще ги оправи...
Вион поне се старае, за разлика от някои други. Общо взето на всеки нов футболист му трябва минимален период за адаптация в отбора. Същото важи за треньора. Дори един Бербатов бе дълго време резерва в Леверкузен преди да заиграе редовно и да блесне. Проблемът при нас е, че текучеството в отбора е ужасяващо, понякога на играчите дори не им достига време за адаптация.
Според мен феновете трябва да сме по-търпеливи при новите собственици, наели се да строят нов, модерен стадион. Също така трябва да се даде време на Томаш. Редно е новите собственици да демонстрират нов модел на управление, който би способствал ЦСКА отново да бъде силен тим. Не може винаги да нападаме треньора, защото отборът не играел добре. Реално ЦСКА от поне 10 години няма серия от добри мачове. Непостоянството е характерна черта при нас. И то не датира от Томаш.
Мита, нека не смесваме Бербата с Вион, иначе и аз се старая, но не ставам за футболист на ЦСКА.
Do Something Different!
Явно да си играл в националният на Франция до 20г. и да си станал световен шампион, не могат да бъдат никакви аргументи, че не си неможач! :) На Армията нещата ги разбираме доста повече, от специалистите във Франция. ;)
Иначе примера с Бербатов не е удаче, защото той замина наистина много млад в Леверкузен и попадна в много силен отбор със сериозна конкуренция.
Иначе примера с Бербатов не е удаче, защото той замина наистина много млад в Леверкузен и попадна в много силен отбор със сериозна конкуренция.
-
- Контакти:
dedko2022 написа:Явно да си играл в националният на Франция до 20г. и да си станал световен шампион, не могат да бъдат никакви аргументи, че не си неможач! :) На Армията нещата ги разбираме доста повече, от специалистите във Франция. ;)
Дедко, става ли Вионката за ЦСКА?
Do Something Different!
Относно търпението към собственици и треньор съм напълно ЗА.
Аз за това, което собствениците правят в момента само тайно съм си мечтал и ако трябва да бъда честен не вярвах че някога ще го видя.
И тук дори не говоря за стадиона, той все някога трябваше да се направи, но има други неща, които ме карат да мисля, че се гради нещо наистина голямо.
За Томаш първите наченки трябва да ги видим след паузата, а да си правим генерални изводи в началото на следващия сезон, но това е мое мнение.
Вион е световен шампион да, но на съвсем различна позиция и като юноша, без да знам мога да се обзаложа че част от онзи състав дори не са стигнали до професионалният футбол. Така че това не мога да го приема за довод.
Ако в състава ще държим играчи защото се раздават, нека да бъдат млади българи.
Смятам че имаме достатъчно които имат потенциал - Стойчев, Панайотов, Антонов, Чорбаджийски...
Аз за това, което собствениците правят в момента само тайно съм си мечтал и ако трябва да бъда честен не вярвах че някога ще го видя.
И тук дори не говоря за стадиона, той все някога трябваше да се направи, но има други неща, които ме карат да мисля, че се гради нещо наистина голямо.
За Томаш първите наченки трябва да ги видим след паузата, а да си правим генерални изводи в началото на следващия сезон, но това е мое мнение.
Вион е световен шампион да, но на съвсем различна позиция и като юноша, без да знам мога да се обзаложа че част от онзи състав дори не са стигнали до професионалният футбол. Така че това не мога да го приема за довод.
Ако в състава ще държим играчи защото се раздават, нека да бъдат млади българи.
Смятам че имаме достатъчно които имат потенциал - Стойчев, Панайотов, Антонов, Чорбаджийски...
DoSomethingDifferent написа:dedko2022 написа:Явно да си играл в националният на Франция до 20г. и да си станал световен шампион, не могат да бъдат никакви аргументи, че не си неможач! :) На Армията нещата ги разбираме доста повече, от специалистите във Франция. ;)
За онова ЦСКА, което да прилича на Барселона или Р. Мадрид и за които всички фенове мечтаем - категорично не! Но за ЦСКА-то в нашата родна действителност, барабар с равитие на клуба, управленска политика, фенско поведение и присъствие, смятам че става!
-
- Контакти:
dedko2022 написа:DoSomethingDifferent написа:dedko2022 написа:Явно да си играл в националният на Франция до 20г. и да си станал световен шампион, не могат да бъдат никакви аргументи, че не си неможач! :) На Армията нещата ги разбираме доста повече, от специалистите във Франция. ;)
За онова ЦСКА, което да прилича на Барселона или Р. Мадрид и за които всички фенове мечтаем - категорично не! Но за ЦСКА-то в нашата родна действителност, барабар с равитие на клуба, управленска политика, фенско поведение и присъствие, смятам че става!
Аз смятам, че е на ниво Б-група. Трябва да е 1-ят, който трябва да разкараме ако искаме да градираме.
Do Something Different!
-
- Контакти:
DoSomethingDifferent написа:dedko2022 написа:DoSomethingDifferent написа:dedko2022 написа:Явно да си играл в националният на Франция до 20г. и да си станал световен шампион, не могат да бъдат никакви аргументи, че не си неможач! :) На Армията нещата ги разбираме доста повече, от специалистите във Франция. ;)
Аз смятам, че е на ниво Б-група. Трябва да е 1-ят, който трябва да разкараме ако искаме да градираме.
Аз пък смятам, че ако всички изораваха терена както това прави Вион всеки мач игрова криза в ЦСКА нямаше да има.Много треньори станахме, Санянг не ставал, ами с Лудогорец и Хебър Санянг не позволи през неговата зона да се създаде голова опасност.Вчера за цял мач имаше едно грешно подаване в центъра, но нали всички сте го нарочили.Купър не ставал, взимал енти хиляди евро, като, че ли Вие му плащате заплатата.Как смяташ хора които дават 100-200 млн. лв в проекта ЦСКА не са ли по-наясно кой става и кой не за ЦСКА.Имаме право да критикуваме играта и формата на футболистите, но да ги гоним не е наша работа.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.