Четох през ред написаното уж от Сираков. То е ясно, че не го е писал той, а само се е подписал отдолу. Та общото ми впечатление е : дрън-дрън-дрън, бла-бла-бла, ще има стадион някога , парите все ще дойдат от някъде.
Както колегата по-горе е подчертал, ние се отказваме от нещо безплатно за да плащаме концесия и данъци на стадион, за който нямаме пари и не знаем от къде ще дойдат.
Честно казано, ако беше овалял говна в пудра захар щеше да изглежда по-приемливо. Той точно това се е опитал да направи и разчита на дежурните клакьори и на тези които чуват само "нов стадион" и не се замислят натам. Но скоро ще разберат, че радостта от избегнатия фалит беше твърде прибързана . Ако не се появи чудодеен инвеститор и не изсипе чувалче с пари, до 5 години сме с тире. А е напълно възможно след тирето вече да се появи благодетел с пари тип ГГ и да се появи и стадион. Но пък тогава отбора няма да го има. Поне за мен.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Сираков: "Зад неговата реализация НЕ стоят „кукловоди“, а хора, които виждат потенциала на клуба и силно подкрепят „синята“ идея."
Кой е този инвеститор, който започна да вижда потенциала и подкрепя "синята" идея? Къде беше досега и не видя по рано този потенциал и не подкрепи "синята" идея, особено когато Левски беше фалирал? Нужно ли е международен партньор да ти отвори очите за да видиш потенциала и да прегърнеш "синята" идея? Може ли някой да подкрепи "синята" идея, но да не подкрепя клуба, а да придобие само стадиона? Дайте ми стадиона и ще подкрепя "синята" идея". Ще чакам с интерес отговора на тези въпроси, само дано не се окаже някой санкциониран "инвеститор" с потенциал за пътуване до Дубай или изгонен за Русия по примера на пловдивските кокошки носачки.
Кой е този инвеститор, който започна да вижда потенциала и подкрепя "синята" идея? Къде беше досега и не видя по рано този потенциал и не подкрепи "синята" идея, особено когато Левски беше фалирал? Нужно ли е международен партньор да ти отвори очите за да видиш потенциала и да прегърнеш "синята" идея? Може ли някой да подкрепи "синята" идея, но да не подкрепя клуба, а да придобие само стадиона? Дайте ми стадиона и ще подкрепя "синята" идея". Ще чакам с интерес отговора на тези въпроси, само дано не се окаже някой санкциониран "инвеститор" с потенциал за пътуване до Дубай или изгонен за Русия по примера на пловдивските кокошки носачки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Понеже чета поредните джурналястки бълвочи, упражняващи се на гърба на Левски, щото начело имаме склерозирал задник, то да напомня колко е дългът към Главбулгарстрой, според самите тях в изрично излязло от тях становище през 2020 - държа да отбележа, че сумата е отстрочена пак от самите тях и лихви не се дължат, т.е. пак си е съшата, но изядена от инфлацията. Шнур за боклуците от кафявите медиЙ
Във връзка с изложените от ръководството на ПФК „Левски“ твърдения относно взаимоотношенията между футболния клуб и „Главболгарстрой“, свързани със строителните дейности на Стадион „Георги Аспарухов“, бихме искали да заявим следното:
Към днешна дата задълженията на ФК „Левски“ към „Главболгарстрой“ е над три милиона лева с ДДС. Никога не са претендирани и съответно начислявани лихви по това задължение.
През изминалите години сме имали възможност, но не сме предприели действия по събиране на вземането си по съдебен ред, единствено водени от желанието това да стане в дух на разбирателство и по най-изгоден за клуба начин. Бихме искали да уверим всички фенове на футбола в България, че напълно оценяваме значението на ПФК „Левски“ и желаем да осигурим възможност на футболния клуб сам да прецени начина и момента за погасяване на задълженията към „Главболгарстрой“. Ето защо беше отправено предложение до ръководството на клуба, да бъде подписано споразумение за отсрочване на задължението с нови 5 години, което поддържаме и към момента.
В заключение бихме искали да напомним, че „Главболгарстрой“ е компанията построила най-много спортни обекти в България. През последните 20 години екипът на дружеството участва в строителството на обекти като спортна зала „Арена Армеец“, Национален стадион „Васил Левски“, многофункционална спортна зала с покрит колодрум в гр. Пловдив, спортни зали „Арена Самоков“ и „Арена Асарел“, спортна база „Спорт Палас“ и много други. Изграждането на спортни съоръжения поставя пред изпълнителите много и различни предизвикателства, нетипични за конвенционалните строителни обекти.
„Главболгарстрой“ е една от малкото компании на пазара, които имат капацитета и експертизата да завършат успешно десетки подобни проекти в цялата страна.
Управителен съвет
„Главболгарстрой Холдинг“ АД
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Значи, колкото и нескромно да звучи, ако има отбор в България, който заслужава да има модерен европейски стадион, то това е Левски. Нека някой да оспори това твърдение. Няма друг отбор с подобна фенска маса като Левски, и няма друг отбор на тази територия, който да може да генерира приходи от билети, продажба на фен артикули и т.н. като Левски. Въпросът е сега ли е му е времето? Как така досега никой не виждаше потенциала за печалба в Левски (имам предвид, силен отбор, титли, купи, евроучастия, пълен стадион, артикули и т.н.), а сега изведнъж ще се намери от някъде инвеститор, който бил видял този потенциал. Има нещо гнило в нещата, които е замислил Мажоритаря и неговите шефове ББ и ДП, но тепърва ще разберем.
- Странджата
- Контакти:
Нищо чудно няма и нищо гнило - просто Левски се закрепи, май не е губещ вече, навярно според редица менаджери може и да бъде печелещ много повече, и нещата се раздвижиха. Но това не означава, че клубът няма да е овладян отново и то далеч по-цялостно от някой, с когото, освен всичко друго, Палмите и Мажоритарьо са в съдружие. Така че гнилото започва от тук и ще завърши - пази Боже, със сделката. Не съм черноглед, но не ми се ще да вярвам нито в почтеността на Мажоритарьо, нито в неговата далновидност, която би изисквала той да се оттегли след сделката с прилична сума, а не да предпочете да остане, за да смуче като кърлеж ... Това, че той ще захлеби, е логично и нормално, но колко и как - това може да взриви нормалността...
- metodito
- Контакти:
Мда, доста гадна провокация с този дълг. Но тази провокация не трябва да ви успива. Един вид, щом има провокация, значи сме на правилния път. По отношение на стадиона. За мен беше учудваща лиссата на съпротива срещу събарянето на стария сектор А. Не, че виждам нещо лошо в новия сектор. Но е като един приятел, къде си брои стинките за цигари и си купи кола. Към онзи момент беше неоправдана инвестиция и тя без малко да ни калабикне. Този приятел почна да бачка като копърка. Демек колата не му е била баш ненужна инвестиция. Но пак не е на плюс. И никога няма да е. "Левски" трябва да избягва всякаква зависимост от властта. Поне настоящата власт. Не го виждам, но нека този режим падне и да дойде реален спонсор. Той да строи. Нека им зле на "Звезда" с Газпром.
.... Сираков: "Зад неговата реализация НЕ стоят „кукловоди“, а хора, които виждат потенциала на клуба и силно подкрепят „синята“ идея.".. .
Жаден Дики харесва това, а аз си спомням за едни "шейхове", де обикаляха из Народна армия. :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Щом за новото ЦСКА се появи инвеститор що пък и за Левски да няма,пък и тук се е споменавало ,че могат да се построят търговски площи и локацията била по-добра от кочината.Какъв е този син нихилизъм и неверие?
Преди време се каза,че чуждата компания менажер е преценила,че стадиона трябва да се промени разположението му за да се усвои по-добре терена,ето ви и причина да се събори сектор А.От моя опит със строителството съм разбрал ,че е по -добре да строиш изцяло наново ,отколкото да кърпиш ,да дострояваш,пристрояваш и т.н.
Ще изгрее слънцето и за нас
Преди време се каза,че чуждата компания менажер е преценила,че стадиона трябва да се промени разположението му за да се усвои по-добре терена,ето ви и причина да се събори сектор А.От моя опит със строителството съм разбрал ,че е по -добре да строиш изцяло наново ,отколкото да кърпиш ,да дострояваш,пристрояваш и т.н.
Ще изгрее слънцето и за нас
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Не знам как точно ще изгрее това слънце. Или с други думи - много хубаво да има модерен стадион, обаче клуба не се управлява правилно.
Няколко загуби,изпарена мечта за титла и веднага -Клуба не се управлява правилно.
А какво да кажат Ман Сити или Юнайтед.
Фактически при нас безпаричието продължава,добри трансфери не можем да си позволим,трябва да ровим по сметищата и нисък таван на заплатите.Какво друго да очакваме?
Голямата грешка май е треньора,ама това не е консуматив ,който можеш да сменяш всеки месец.
Сираков ми падна в очите,ама за толкова години във футбола не може да не е научил това -онова.
Търпение и Надежда ,това ни остава
А какво да кажат Ман Сити или Юнайтед.
Фактически при нас безпаричието продължава,добри трансфери не можем да си позволим,трябва да ровим по сметищата и нисък таван на заплатите.Какво друго да очакваме?
Голямата грешка май е треньора,ама това не е консуматив ,който можеш да сменяш всеки месец.
Сираков ми падна в очите,ама за толкова години във футбола не може да не е научил това -онова.
Търпение и Надежда ,това ни остава
САМО ЛЕВСКИ!