ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 фев 2010 22:45

Знам,че има тема за мача,обаче е интересно как ви се вижда нашия отбор.Има ли бъдеще според вас ? И мнението ви за новите попълнения.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: ЦСКА- ЛОКО ПД 3-2

Мнениеот puf-paf » 27 фев 2010 22:50

Огромно желание и борба до последно ,никаква сработка и яснота около състава ,добър потенциал ,добра публика
абе с една дума велик отбор :P
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 27 фев 2010 22:53

Такъв отбор и такава игра не съм гледал дори и по- време на шампионския сезон.
Дембеле-(най-голямата машина), Боян Илиев, Котев, Данчо Тодоров, Бенджаюн, Чипев.......очарован съм от целия отбор.
Няма значение загубата, важното е, че играхме като ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОР. Такова чудо не съм очаквал.
Няма как да не дойдат и резултатите(точките).
НЕВЕРОЯТЕН ОТБОР!!!НЕВОРОЯТНА ПУБЛИКА!!!САМО ЛОКО!!!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 фев 2010 22:59

supershampion2004 написа:Такъв отбор и такава игра не съм гледал дори и по- време на шампионския сезон.
Дембеле-(най-голямата машина), Боян Илиев, Котев, Данчо Тодоров, Бенджаюн, Чипев.......очарован съм от целия отбор.
Няма значение загубата, важното е, че играхме като ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОР. Такова чудо не съм очаквал.
Няма как да не дойдат и резултатите(точките).
НЕВЕРОЯТЕН ОТБОР!!!НЕВОРОЯТНА ПУБЛИКА!!!САМО ЛОКО!!!

Мдаа..има голяма разлика от мача ни с ЦСКА есента на Лаута. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 23:06

На мен ми хареса мача! Локомотив показаха дух, хубави неща, но................в не толкова качествен мач! ЦСКА първите минути не знаеха къде се намират, а не че Локо нещо ги стресна! За вас мога да кажа, че трябва да се стегне защитата и с този дух, много неща могат да се постигнат! Трябва и дисциплината, че при друг съдия и Даксон, и Кюмюрджиев си тръгваха още първото полувреме! Пожелавам ви успех!!!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 27 фев 2010 23:06

Добре играхте. Чак съдията го разбра и реши да ви върме в мача но.... неуспешно
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 27 фев 2010 23:07

Имате някакъв потенциал,но не се залъгвайте!Това,че днес са ви дали две дузпи не значи нищо.Множо желание,малко възможности,селска и груба игра-така си беше,след няколко мача ще сте по-добре.

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 27 фев 2010 23:08

Добре играха момчетата...Мисля, че след 2-3 мача ще влязат в оптимална форма, просто имат нужда от сработване, но въпреки всичко, ми беше кеф да ги гледам днес! :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 фев 2010 23:10

kartago написа:На мен ми хареса мача! Локомотив показаха дух, хубави неща, но................в не толкова качествен мач! ЦСКА първите минути не знаеха къде се намират, а не че Локо нещо ги стресна! За вас мога да кажа, че трябва да се стегне защитата и с този дух, много неща могат да се постигнат! Трябва и дисциплината, че при друг съдия и Даксон, и Кюмюрджиев си тръгваха още първото полувреме! Пожелавам ви успех!!!

Е,то и при нарушение на последен в защитата се дава червен картон,ама...говоря за дузпата.

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 27 фев 2010 23:11

Вижда се, че отбора има бъдеще. Бенжейюн, Даксон и Дембеле бяха посредствени този мач, Лазаров, Мечечиев, Котев и Илиев бяха на добро ниво. Грешка на треньора, че искара Чипев, момчето игра много добре срещу бившия си отбор! Резултатът е справедлив от гледна точка на ефективноста, защото ЦСКА вкара повечето си положения, а Локомотив не успя. Надеждата умира последна :lol: . Дано новия полусезон покажем защо сме "Любимците на Пловдив" и да се спасим от изпадане!
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Върни се в “Локо Пловдив”