groti написа:Aronaks написа:metodito написа:Aronaks написа:Да ми сравнявате играта при онова недоразумение Костов, със сегашната игра е нелепо. Най-малкото защото Костов води отбора и пролетта, а ние не знаем как ще изглежда Левски на Генчев пролетта.
Повече от ясно е, че между Мъри и Генчев има вселена в треньорските умения, но кажете ми кой може да дойде в момента в Левски и да промени нещо. Мъри няма да се върне със сигурност, кой тогава да дойде, че да сте доволни?
Чужденец.
Този на Берое да речем.
Колко мача си гледал на Берое с този треньор? Колко време се подвизава този треньор в България? Имаш ли представа от неговата треньорска визитка?
Някой идва на Герена и ни бие, и вече трябва да го взимаме за треньор, но точно вие, които искате да махате Генчев сега, само след няколко месеца ще искате да изгоните и следващия ни треньор, който ще сте разкрили междувременно като некадърен. Така няма да стане.
Така е.. Ачиари определено не е с кой знае каква визитка и има реалния шанс да е Хосе Мурсия 2, но е факт, че направи Генчо да изглежда смешен насред Герена. Ама направо смешен. За Митов не искам да говоря - направо е срамно. Генчо може и да стане треньор, но трябва да се научи, че е нищожен и малък пред Левски и не да си чеше егото, а да работи и да стегне отбора. Иначе на приказки и наколенки пред наркоманите е топ. Щампион! Само дето вече не е в Крумовград, а в Левски. И аз съм против да го махат без да му се даде шанс да си види грешките и да си използва наличните футболисти правилно, но той или е страшен инат и с голямо его или просто е тъп. Последното не ми се вярва. Сигурен съм, че ако си потроши егото ще стане адекватен треньор, но към момента е вреден за Левски.Аз се съмнявам дори той да има идея какво прави. Един мач Марин е титуляр, после 3 не го включва в групата, после го пуска бек при положение, че ПК Галчев е на скамейката. После не знам си какво. Джими един мач титуляр, 2 резерва, 2 извън групата, тъкмо се разиграе и го смени. Мислович и него го пускаме някъде си, само вратар не. Охене от ключов го прави резерва, Лима го мъчи на непривична позиция, а е взет за крило. Куршума и него. Съсипа формата на всички, които можеше. Имаме най-скъпият българин в смешната лига и го мъчи на всички постове. Всички са супер изнервени. Щом тролей като Кристиян Димитров е бесен и всеки мач крещи и се кара на другите ми е ясно колко са се на*рали и каква е атмосферата в отбора. Алекс Колев почти го приключихме с футбола. Пуска го там да се бори с 2ма-3ма защитника по цял мач и после ревем, че не вкарвал. Ми той през 70% от игровото време се бори с гръб към вратата с двама върху него.
Просто сме тотална щета, а като изключим Алдаир и вратарчето имаме конкуренция на всеки пост за разлика от миналата година. Това е отговорност на треньорския щаб. Сигурен съм че ако го изгонят и ни поеме някой треньор (ама не послушко, какъвто гъзЪ иска) за нула време ще влезем във форма.
Съгласен съм с казаното от теб, но тук вече е и ролята на този, който коли и беси в един отбор. Не искам да го наричам собственик, защото в случая нашият Мажоритар не е никакъв собствен, но както и да е. Та редно е Сираков и Боримиров не само да си прибират заплатките, а да седнат и да говорят с Генчев. Момчето е младо, според мен има хляб в него, просто трябва да му се покаже къде греши, да му се дадат съвети, ако щеш дори да му се ударят два-три шамара да се освести и да се събуди от този сън в който е влязъл. Колкото и да са лимитирани тези играчи, сигурен съм, че спокойно могат да играят много по-добре от това дето виждаме в момента.