Че съм конспиратор, такъв съм, ама нема как да не се забележи, че формата на главата/черепа, е различна.JimBeam написа:
Май наистина ще излезне, че Путьо-Маринкин има двойници. :? :roll: :lol:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Че съм конспиратор, такъв съм, ама нема как да не се забележи, че формата на главата/черепа, е различна.JimBeam написа:
Как мо'Шно се изплю в сурата на любимеца си. :? :shock:Uretsa написа:Дам, и въпреки това загубиха 1/5 от жалката си държава, и то районите с най-много ресурси и производствени мощности. Плюс Крим.
Той Путин, каквото искаше да си вземе си го взе.
THE G.A.M.E написа:Че съм конспиратор, такъв съм, ама нема как да не се забележи, че формата на главата/черепа, е различна.
Май наистина ще излезне, че Путьо-Маринкин има двойници. :? :roll: :lol:
Dust написа:Най-много се лъже преди избори, след лов и по време на война.
Колко умират никой няма да ти каже, но излиза, че Украйна са притежавали военен арсенал по-голям от този на САЩ, Китай и Индия взети заедно.Хохлы то хоть в курсе были, что у них оказывается было больше 19500 ТАНКОВ!? Это больше чем всего есть у, США, Китая и Индии вместе взятых!!! У всей России ,меньше 15 тыщ! А тут оказывается у Хохлов больше было! В общем, что это за сводки от МО, всё понятно!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
pomiqrat написа:1000 дни откакто Русия вее флага в Киев
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
THE G.A.M.E написа:Как мо'Шно се изплю в сурата на любимеца си. :? :shock:Uretsa написа:Дам, и въпреки това загубиха 1/5 от жалката си държава, и то районите с най-много ресурси и производствени мощности. Плюс Крим.
Той Путин, каквото искаше да си вземе си го взе.
Той човека от 2 години и половина разправя, че Русия започнала войната, Не Заради Територии, а за благото, както на руският, така и на украинският народ, за да изгони "нацистите от Киев". :lol:
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта