Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 22 ное 2024 17:36

Акцентите от първата пресконференция на Аморим :
„От първия момент вярвам изключително много в нашия начин на игра, няма втори начин. Ще адаптираме някои играчи, защото нямаме правилните профили, тъй като този отбор е създаден за различна система. Това не е еволюция или революция, а промяна в начина, по който играем. Мисля, че губим топката твърде често. Трябва да бъдем по-добри в бягането и в детайлите."

"Наистина вярвам, че няма невъзможна работа. Наречете ме наивен, но наистина вярвам, че сега в Манчестър Юнайтед аз съм точният човек в точния момент. И затова не се притеснявам."

"Малко съм мечтател, но вярвам в себе си и в клуба – имаме еднакъв манталитет. Разбирам, че не вярвате наистина в играчите, но аз искрено вярвам в тях. Искам да опитам нови неща. Не мислите, че е възможно, но аз съм убеден в това“

Общо взето както си и очаквах ! С 4-5-1 е свършено поне в следващите 2 години :lol:
Пък и честно казано - няма лошо ! Нека опитаме нещо различно и иновативно
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

CapitanePuyol

Мнениеот CapitanePuyol » 22 ное 2024 18:04

Забелязвам сред феновете ви (не конкретно в тоя форум а изобщо), че всеки нов треньор приемате с големи надежди и еуфория (90% от феновете ви), и някои започват да рисуват нова ера, но всеки път се случва едно и също. Помня даже и с Ван Гаал след като ви пое след Световното 2014г. какво чудо беше, едва ли не нова епоха подобна на тази със Съра се очакваше, после Моуриньо като дойде, после дори и в някои периоди с Оле Гунар, когато завършихте 2ри във ВЛ, а в ШЛ отстранихте ПСЖ и т.н.
Както написах и в предишния пост, проблемите са на друго ниво и от друго естество, и мисля че повечето от вас го знаят това дори по-добре от мен - тези които следят изкъсо дейностите в самия клуб.
Та сега и с Аморим...момчето е на 39г с перфектен рекорд и показатели в Спортинг, но тук навлиза в други води, както се казва в много по-враждебна среда, а очакванията пък мисля че са прекалено големи към него. Дано не прегори...
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 ное 2024 18:36

Много добре знаем какви са ни проблемите. Но имаме и изцяло нова футболна структура, ако случайно си забравил ;)
Гледай си Барса и ни остави да си коментираме на спокойствие - дали еуфорично или само критично наше право си е ;)

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 22 ное 2024 19:37

Гледах му на пичагата пресконференцията и мога да кажа, че ме кефи пича. Наблегна и на проблемите - не тичаме, не пресираме, губим топката твърде често... Дано да успее да накара тия мърди да заиграт по неговия начин.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 ное 2024 22:35

Това са ясни неща от години. Никой не иска да работи на терена. Всички скатават и не ги е еня за треньора. Нищо ново не казва Аморим. Тен Хаг също говореше подобни неща. Накрая чифутите го поглеждат на криво и решават повече да не правят нищо. С протекция от горе, че всичко е позволено. Това трябва да промени Аморим. Схеми, тактики, стил се постига лесно, ако ти колиш и бесиш. Власт, която нито Ван Гаал, нито Моуриньо получиха.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 23 ное 2024 03:38

Аз пък мисля, че спасението на Рашфорд е именно на номер 9. Мързелив е, има хубав удар и не обича мн да пресира!
Иначе за неделя съм убеден, че ще почнем с Йора, Де Лихт и Мартинез отзад. Мазрауй и Далот по бековете. Коби, Угарте и Бруно заедно с Рашфопд и Амад напред. Ей това ми е оптималното в момента. Но вместо Амад е твърде вероятно да почне Хойлунд!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 ное 2024 08:35

Според приложениетo Sofascore, на 95% познават следя го внимателно :
---------------Онана------------------
---Де Лихт-----Евънс-------Мартинез--
---------------------------------------
-Мазрауи---Угарте---Каземиро---Дало-
---------------------------------------
------Бруно---------------Амад-------
---------------Рашфорд---------------

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 23 ное 2024 20:44

Династията на Пеп май залязва. До три години трябва да сме плътно във всяка битка за титла.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 24 ное 2024 19:16

Положението е много, ама много тежко. Нямаме един защитник дето да даде читав пас напред, двата пръча в центъра на терена нямат една отнета топка нито читав пас напред, никво разбирателство на терена, напред меките марии губят всяка спорна топка. Старта на Аморим е кошмарен и сам си е виновен-избора на стартов състав е плачевен.
Второто Угарте, Коби и Хоулунд да влизат на мястото на двамата старци в центъра и Рашко балерината и дано вземем мача.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 24 ное 2024 19:35

Амад в защита е доста зле, Ериксен и Евънс просто вече не са за отбор борещ се за нещо! Гарначо зле, Бруно се губи, Рашфорд си е на обичайното ниво... Голяма мъка ще му е на Аморим да ги научи на интензитед нашите балерини! Поне 7-8 мача ще му трябват за да поизчести нещата и да му се види идеята!

Върни се в “Манчестър Ю”