Serafim написа:vvessel написа:Странджата написа:За кромида мога да пиша с часове и да вадя статистики - веселото е, че не познавам умнокрасив, който да не се бе оакал от страх а мизерния си и мизантропски животец.
И все пак не виждам, въпреки достойнствата, които навярно притежаваш, основания за тотално осмиване на тези, с които не си съгласен, ако си готов по темата да пишеш часове и да вадиш статистики (което означава, че все пак е значима, нали, а не достойна са саркастични упражнения)
Аз не съм готов да споря, защото и ти не би имал много аргументи срещу това, в което вярвам - ковид пандемията свари света неподготвен, каквато и да е била нейната същност. И светът се обърка в търсене на изход.
Светът бил неподготвен? Ами що правиха подготовка през октомври 2019 наречен Event 201 , в който разиграват сценарий при пандемия от респираторни заболявания. Случайност? Изведнъж март 2020 - световна пандемия. Цяла България я затвориха, когато откриха 2-3 болни с кашлица. Наистина не ми се отваря темата, но само като се сетя за тая дивотия , побеснявам.
Само където Евент 201 е отразен в някои медиите и е на базата на SARS вируси, заради зачестели случаи в последните 10 години да речем. Коронавирус съществува преди Ковид-19. Просто не бе пандемия. И година преди това същата организация провежда симулация на пандемия на базата на грипово заболяване...
И понеже обичам поддръжниците на конспирации да ми дадат примери каква е точно целта на тази теория/конспирация, ми е интересно да ми кажеш ти - каква е целта на това мероприятие, месеци преди избухването на пандемия? Да подготвят определен кръг от хора? Не може ли да се проведе при закрити врати, ако това е целта? Да видят как ще реагира публиката и да си направят някаква извадка? Дали нямаше да е по-удачно да е по-широко отразен?
Кажи ми честно - и ти ли си от тия, дето вярваха на снимки в нета на вагодини с надпис COVID-19? :)
Не, той беше от тия, дето обясняваха как ти се лепят вилици по ръцете от ваксината :))
При всичката ми любов и уважение като към брат левскар.