Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tiamat » 18 ное 2024 12:39

Serafim написа:
vvessel написа:
Странджата написа:
За кромида мога да пиша с часове и да вадя статистики - веселото е, че не познавам умнокрасив, който да не се бе оакал от страх а мизерния си и мизантропски животец.

И все пак не виждам, въпреки достойнствата, които навярно притежаваш, основания за тотално осмиване на тези, с които не си съгласен, ако си готов по темата да пишеш часове и да вадиш статистики (което означава, че все пак е значима, нали, а не достойна са саркастични упражнения)
Аз не съм готов да споря, защото и ти не би имал много аргументи срещу това, в което вярвам - ковид пандемията свари света неподготвен, каквато и да е била нейната същност. И светът се обърка в търсене на изход.

Светът бил неподготвен? Ами що правиха подготовка през октомври 2019 наречен Event 201 , в който разиграват сценарий при пандемия от респираторни заболявания. Случайност? Изведнъж март 2020 - световна пандемия. Цяла България я затвориха, когато откриха 2-3 болни с кашлица. Наистина не ми се отваря темата, но само като се сетя за тая дивотия , побеснявам.

Само където Евент 201 е отразен в някои медиите и е на базата на SARS вируси, заради зачестели случаи в последните 10 години да речем. Коронавирус съществува преди Ковид-19. Просто не бе пандемия. И година преди това същата организация провежда симулация на пандемия на базата на грипово заболяване...
И понеже обичам поддръжниците на конспирации да ми дадат примери каква е точно целта на тази теория/конспирация, ми е интересно да ми кажеш ти - каква е целта на това мероприятие, месеци преди избухването на пандемия? Да подготвят определен кръг от хора? Не може ли да се проведе при закрити врати, ако това е целта? Да видят как ще реагира публиката и да си направят някаква извадка? Дали нямаше да е по-удачно да е по-широко отразен?

Кажи ми честно - и ти ли си от тия, дето вярваха на снимки в нета на вагодини с надпис COVID-19? :)

Не, той беше от тия, дето обясняваха как ти се лепят вилици по ръцете от ваксината :))
При всичката ми любов и уважение като към брат левскар.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 ное 2024 13:24

olimpi написа:Ще си взема семки ои бонбонки, ще има сеир. Не му е тук мястото, но сред познатите ми плоскозмеци и антиваксъри как пък един не се намери да отиде доброволец в КОВИД отделение. Санитари, яки мъже си трЕбваха.

Че имаше идиотии, имаше (особено в Ю. Европа), но НИКОЙ не знаеше аджеба що е това. Доста хора погинаха, (от сравнително тесния ми кръг познати поне 7-8) но какво говорим за страни (Бг) пропити и закърмени с идиеите на разбойнически режим, където човешкият живот никога не е бил ценност.

Апропо, последно, секвенцията и структуратна на РНКто но тази гадост е доста особена, чисто вероятностно, без да съм биолог, но разбирам достатъчно от стохастика, е доста малко вероятно да се получат за сравнително неголям (геологически) период.

Аре пак умнокрасиви бълвочи на килограм - теб те разбирам,ти си мигрант, няма как да имаш собствено мнение, само чуждо такова. Та за протокола - в най-голямата "криза" на грипа, когато точно умнокрасивите лоскоземци се бяха изпонаЗрали за мизантропските си, жалки съществувания и само постваха жусуи и биеха тенджери по балконите за "подкрепа", аз лично съм ходил и дарявал абсолютно без да имам каквато и да е изгода, без да имам и причина (освен моралната) 2 (два) пъти кръв за 6 месеца. Само защото бяха кзали, че няма! Ти какво направи тогава? Писали ли жусуи и громеше ли такива като мен от хоумофиса си, обилно зареден с тоалетна хартия :mrgreen:

Казах ви, ако искате, дайте в Без цензура, само ме цитирайте, за да видя, и ще се включа и с данни, и с каквото си искате - не е проблем. проблем е, че уж умни и красиви хора слизат точно до нивото на копейките, като са на принципа - я сал знам, другите са идиоти. А я знам, щото съм чел поредния либерален бълвоч и те така те - критичното мислене е много близо до 0. Ама защо ли пък да ни е - Партия велика води нашия победен строй :geek:

П.С. Хайде да коментираме г.з. и как ще ни зароби за ещадиото, другото е повече или по-малко ясно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 ное 2024 13:29

tiamat написа:Не, той беше от тия, дето обясняваха как ти се лепят вилици по ръцете от ваксината :))

Добре де, а възможно ли е човек да има различно мнение от правата вяра, без да е копейка? И за войната в Украйна, и за грипа, и за пенсиите, и шестнайсетте пола, и за каквото там се сетиш? Също както и с любимия ми клуб - това, че не харесвам (меко казано) г.з., не ме прави наркос, а това, че мразя БХ, не ме прави умнокрасив. Може ли да има и ин-битуин, или само черно и бяло?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 ное 2024 13:31

tiamat написа:Не, той беше от тия, дето обясняваха как ти се лепят вилици по ръцете от ваксината :))

Не аз не съм обяснявал, че някой си лепял, аз съм виждал с очите си и лично опитах да видя това номер ли е. Еми не е номер. Една жена, която се беше ваксинирала си залепи вилицата на ръката на мястото, където беше поставена ваксината. На другата ръка не ставаше номера. И тя първоначално не вярваше, но един зевзек настоя да пробваме и взе, че се залепи. Беше на около седмица от поставянето на ваксината. Пфайзер . А пък ти ако щеш вярвай.
И тук няма левскар-чорбар. Става дума за човешки живот.
Случайно се запознах с един човек, който държеше едно кафе, а аз исках да пия кафе, но той обясни че кафето не работи, защото изискваха сертификат за това, но той няма никога да се ваксинира, защото негов съсед се е ваксинирал и умрял на следващия ден.
Това са неща които съм ги виждал и чувал аз лично, никой не ми ги е разказвал и нямам намерение да отказвам никой от ваксина която вече не се предлага. Нямам причина да си измислям такива неща, но всеки да си го тълкува както иска. Никой не насилвам да ми вярва и не ми пука ако Сульо или Пульо отидат да си шибнат една експерименталка, въпреки че съм ги предупредил. Един глупак по-малко.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 ное 2024 13:38

Каквото и да сте правили по време на ковида, не може да се мерите с феноменалното дебело начало. Поклон пред стожера на "истината". Не само Левски е пил мазно турско кафе в скута на Пеевски по време на ковида. ;)

"Чудо! Над 3 милиона лева дари Делян Пеевски за борбата срещу коронавируса"

Евала. Ашколсун. Аферим за такива хора. Умнокрасивите хардвардци ряпа да ядат. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 ное 2024 14:13

tmanolov написа:
olimpi написа:Ще си взема семки ои бонбонки, ще има сеир. Не му е тук мястото, но сред познатите ми плоскозмеци и антиваксъри как пък един не се намери да отиде доброволец в КОВИД отделение. Санитари, яки мъже си трЕбваха.

Че имаше идиотии, имаше (особено в Ю. Европа), но НИКОЙ не знаеше аджеба що е това. Доста хора погинаха, (от сравнително тесния ми кръг познати поне 7-8) но какво говорим за страни (Бг) пропити и закърмени с идиеите на разбойнически режим, където човешкият живот никога не е бил ценност.

Апропо, последно, секвенцията и структуратна на РНКто но тази гадост е доста особена, чисто вероятностно, без да съм биолог, но разбирам достатъчно от стохастика, е доста малко вероятно да се получат за сравнително неголям (геологически) период.

П.С. Хайде да коментираме г.з. и как ще ни зароби за ещадиото, другото е повече или по-малко ясно

Тук се готви някакво голямо лапане, но явно не могат да се разберат кой колко да открадне и затова се бавят нещата. Дано поне покрай кражбите да се построи нещо що годе в прилично състояние, а да не се получи като със стадионите в Пловдив.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 ное 2024 14:16

tmanolov написа:

Добре де, а възможно ли е човек да има различно мнение от правата вяра, без да е копейка? И за войната в Украйна, и за грипа, и за пенсиите, и шестнайсетте пола, и за каквото там се сетиш? Също както и с любимия ми клуб - това, че не харесвам (меко казано) г.з., не ме прави наркос, а това, че мразя БХ, не ме прави умнокрасив. Може ли да има и ин-битуин, или само черно и бяло?

Естествено, че може. Но вилици, лепящи се по ръцете от ковид ваксината е аут ъф ин-бетуийн, иф ю ноу уот айм сейинг :))

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 ное 2024 14:31

tiamat написа:
tmanolov написа:

Естествено, че може. Но вилици, лепящи се по ръцете от ковид ваксината е аут ъф ин-бетуийн, иф ю ноу уот айм сейинг :))

Епа от мен да чу нещо за кемтрейлс, вилици, графени, микрочипиране и прочие бълвочи :) Моето лично мнение за кромида е, че или беше случайно изпуснато и чайниците се изпонасраха, щото знаеха какво може да бъде, ако е мутирало правилно, или беше абсолютно целенасочена провокацийка отново на чайниците, за да съборят тръмплина. И го събориха. Ама да не разводнявам - най-общо с еполучи като в онзи виц
Отиват индианците при шамана и го питат:
- Тежка ли ще е зимата да знаем колко дърва да събираме?
- Кучетата ще умират от студ! - отговорил им шамана.
След един месец:
- Да събираме ли още дърва?
- Събирайте, вълците ще умират от студ!
След още един месец:
- Още да събираме ли?
-Още,още, мечките ще умират от студ!
Но на шамана му станало гузно дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите кaква ще е зимата. На портала видял един техник качен на стъб и го попитал:
- Момче, тази зима дали ще е студена?
- Голям студ, дядо, мечките ще умират от студ!
Шамана доволен се обърнал да си ходи, но се извърнал и попитал:
- А бе, вие по тези жици ли познавате?
- Заеби ги жиците, гледай индианците колко дърва събират!
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 ное 2024 14:35

Aronaks написа:
tmanolov написа:

Тук се готви някакво голямо лапане, но явно не могат да се разберат кой колко да открадне и затова се бавят нещата. Дано поне покрай кражбите да се построи нещо що годе в прилично състояние, а да не се получи като със стадионите в Пловдив.

Интересно ми е откъде е дойдат парите - освен Милото да се бръкне (поне формално)? Щото г.з. е скъсан като байтошово леФче :geek: Иначе държавата е чсно, че ще даде нещо, ама няма как да е всичко. освен това, доколкото съм запознат, Сектор А си е на клуба (даже е с акт 16), т.е. ще трявба доброволно да се откажем от него и понеже това би прозвучало доста гадно пред всички нас, дето събирахме пари като луди през годините, затова излизат с мантрата, че трябвало да го съборим, щото то новият проект така бил направен, пък и нали бил остарял и амортизиран и ала-бала бълвочи

Да ги питат там обези, дето се правят на ютюбъри или дядката, ако искате, все тая, да кажат вярно ли е това за сектор А и затова ли искаме да го бутаме
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 ное 2024 14:36

tmanolov написа:... а това, че мразя БХ, не ме прави умнокрасив. Може ли да има и ин-битуин, или само черно и бяло?

Без такива. Щом като пилите мазно турско кафе в "скута" на Шиши се приема без критика като чиста монета едва ли не че са се заобичали или подкрепящите ги за джендъри, по същата логика щом си срещу банкянския мафиот значи си умнокрасив жълтопаветник. Стига лицемерия. Няма как за едните да може, а за теб да не може. Добре дошъл колега в нашата "партия" на умните и красивите. Ще ти хареса. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”