Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
И още 9 000 на година за осигуровки.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Serafim
- Контакти:
ИИ наистина е много слаб треньор. Тука си знаем кочината. Катърско ритане и убиване на играта, особено ако рефера изтърве мача с няколко опита за "свободна" игра и подмине нарушения за ЖК става страшно. ЧМ са царе на такъв футбол, да откажат противника и да го принудят просто да изсипва топки. Обаче мачове на националните отбори са с друг заряд, съвсем други терени (което не е никак маловажно) и съвсем друга класа рефери...
Късмет извадихме. Вратарчето имаше ден. Иначе отивахме на тройка с гарнитура. Тез Люксембург ебаси здравите футболисти извадиха. Испуснаха ни буквално на собствен терен.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
pomiqrat написа:
Тоз съм го гледал!
За кой отбор играеше.. не моа са сета;-)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
4x4 написа:Късмет извадихме. Вратарчето имаше ден. Иначе отивахме на тройка с гарнитура. Тез Люксембург ебаси здравите футболисти извадиха. Испуснаха ни буквално на собствен терен.
Хората се развиват бързо, ние копаем дъното. Гонзо, монзо, перуката, Бербатов и другите калъфи (правителството) направиха така, че тази държава да няма футбол и спорт като общо.
4x4 написа:pomiqrat написа:
Тоз съм го гледал!
За кой отбор играеше.. не моа са сета;-)
Във всичките
- damyanov1963
Бием БелорУсия(по мое време, като ученик така се казваше и пишеше в учебника по география, както и КаталОния, вместо Каталуния и Джомолунгма, вместо Еверест и най-високия връх в Европа бе Монблан в Алпите и сърцето на Европата, вместо Елбрус, която същата тая Европа отстъпи на азиатската Арарат) с едно на мъка и късмет и прескачаме групичката и ИИ отново е треньор на годината :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч